Лудогорец отпадна достойно от Шампионската лига

"Милионерите" направиха 2:2 с Ливърпул след късен гол на Терзиев
Обновена: 26 ное 2014 23:41 | 26 ное 2014 23:39, Елка Василева
289
Лудогорец отпадна достойно от Шампионската лига
Снимка: Булфото

Лудогорец отпадна с високо вдигната глава от Шампионската лига след равенство 2:2 с Ливърпул в среща от група "В" на турнира, която се игра на националния стадион "Васил Левски".

Българският първенец имаше нужда само от две минути, за да открие резултата чрез Дани Абало, който се възползва от слаба намеса на Симон Миньоле.

Ливърпул обаче отговори почти веднага чрез Рики Ламбърт, наказал недопустима грешка в отбрана на Козмин Моци. В 37-та минута гостите осъществиха пълен обрат, когато Джордан Хендерсън материализира чудесното подаване на Рахим Стърлинг.

През второто полувреме Лудогорец беше по-активният отбор и заслужи изравнителния гол в 88-та минута. Георги Терзиев се оказа на правилното място след изпълнение на корнер и реализира с глава.

Българският тим отпада от турнира, но го прави повече от достойно. Лудогорец има актив от четири точки и при победа срещу Реал в Мадрид може да се класира за Лига Европа. Ливърпул също има четири точки, заемайки третото място.
 

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още по темата: ливърпулЛудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ливърпул въобще не се напрегнаха днес. Пазят се за мача с Юнайтед. С такива селски отборчета като Лудгорец могат да направят равен дори без да си мръднат и малкия пръст.
18
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мазния Домуз няма как да купува мачове в Европа. Това не му е каспичанската лига.
17
12
 
24
 
! Отговори
преброяване преди 9 години
Палец нагоре за Лудогорец , палец надолу за ЦСКА
16
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
българин съм ...Лудогорец написа история и представлява България. Челси е собственнст на Абрамович но никой не казва че е руски отбор , само пълните с омраза малки човечета говорат глупости ..никой друг БГ отбор не е постигал това ....БРАВО ЛУДОГОРЦИ ..
15
22
 
6
 
! Отговори
циника преди 9 години
Кажете ми, възможно ли е някой да бъде нае.ан и да твърди, че е излязъл от ситуацията с достойнство? Освен ако не му е харесало , разбира се! Харесало ли им е на Лудогорец?
14
30
 
13
 
! Отговори
аз преди 9 години
Днес заложих 3:1 за Liverpool, е не стана, ама някой коментиращ преди мен ми взе думите догодина лудогорец в б и след това на село. А пък домусчиев и бб да си стискат ръцете. ЦСКА над всичко!!!!!
13
27
 
7
 
! Отговори
АнаЛиз преди 9 години
Кой сега е последен в групатаЛудогорец е последен в групата ....Това с достойното отпадане сме го слушали ...Последно го чух преди няколко дни , когато Кличко смаза Кобрата , но било достойно според някой , но не и според реалистите , които гледат безпристрастно на нещата.
12
3
 
23
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
що да са отапднали, ако бия Реал с 3:0 и Ливърпул бие Базел 1:0 се класират !!! ... колко му е
11
4
 
46
 
! Отговори
xdf преди 9 години
Насирайте се ,злобари!Лудогорец е велик,искате не искате този отбор пише история!След години ще се помнят мачовете на Лудогорец ,а не вашият ХЕЙТ по коментарите!Млад отбор постигнал повече отколкото много други за цялата си дълга история!!
10
6
 
50
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
представи си тогава колко сте жалки софийските клубчета. Отбор от някакъв си Разград само за 5 години да постигне това което вие през цялата си жалка история в евротурнирите да не можете, не говорим за точка в шампионската лига а дори за победа там. Ревете като разгонени магарета по ,,дербитата,, които си организирате и завиждате за успехите на останалите било то и български отбори.
9
16
 
5
 
! Отговори
циника преди 9 години
5, Кренвиршгорец нямат вече и математически шансове за класиране в следавщия етап на Шампионската лига. Но на теб и на всички новоизлюпени фенове на Кренвиршите ви е простено да не познавате регламента. Много от вас на стадиона даже не са разбрали при последната дузпа срещу Стяуа, че "отбора им" се класира:))
8
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мачът беше 1000 по-интересен от гаврите на националния, в който уж са най-добрите ни футболисти. :)Понеже бТВ са алчна ***, гледам английски стриймове на мачовете на Лудогорец. Нито един от тях никога не е и намеквал, че има каквото и да е било турско в орлите. В крайна сметка значи "***" ни правят услуга - защото, дори да са замесени, са единствените, които правят нещо да се споменава България из европейските стадиони.
7
4
 
55
 
! Отговори
k преди 9 години
Браво, до година по-добре ще се представят. От толкова години не е имало БГ отбор на този форум и даже се представи абсолютно достойно! На фона на цялата трагедия в спорта ни Лудогорец е малкото светлина в тунела.
6
16
 
9
 
! Отговори
Истината преди 9 години
Отпадна не само от ШЛ , но и от ЛЕ , освен ако някой тук си мисли , че ще победят на Бернабеу;;;;Сукачев се дра дра и Лудогорец завършват последни в групата , това е истината ..Те и ЦСКА победиха Ливърпул на Анфийлд , но отпаднаха ...
5
6
 
65
 
! Отговори
Vans преди 9 години
Достойно представяне, браво на Лудогорец
4
16
 
6
 
! Отговори
циника преди 9 години
до 2, прав си, че си "циниче" - винаги си малкото подобие на голямото...както тие малко всичко!Колкото до Кренвиршгорец - достойно нае.ни има ли?
3
9
 
71
 
! Отговори
Глупаци сте преди 9 години
Каквото и да говорите всички Лудогорец написа история,показва класа с всеки изминал мач,и господа ***....все още не е отпаднал!Това че играе с Реал на бернабеу не означава че сме аут,има шанс макар и малък.Поздрави от централна България!Само Лудогорец!
2
5
 
11
 
! Отговори
az преди 9 години
Георги Терзиев класира Базел за следващата фаза на Шампионска лига...
1
23
 
9
 
! Отговори
циничето преди 9 години
Аз съм злобно парче и сега ще наспамя новината със злобата си!