Еньо отсече: Стойчо Младенов само плаче

"ЦСКА търси само оправдание", добави нападателят на Марек
1 дек 2014 14:26, Георги Пешев
6
Еньо отсече: Стойчо Младенов само плаче
Снимка: Булфото

Лидерът на Марек Еньо Кръстовчев отрече той и съотборниците му да са получавали пари от Лудогорец, но ако от Разград им дадат, то те няма да ги върнат. Вчера дупничани извъртяха 0:0 с армейците на стадион "Бончук" и завързаха още повече битката за шампионската титла.

"Всяка точка е важна за нас, макар че, като погледнем класирането, не ни помага особено. Хубаво е най-вече за самочувствието на отбора, че в крайна сметка може да вземем нещо и от лидерите в класирането. Аз не съм чувал за никакви пари от Лудогорец. Ако дойдат, няма да ги върнем. Гарантирам", заяви Кръстовчев.

Според него реакцията на треньора на ЦСКА не е била неочаквана.

"Стойчо нямаше да е Стойчо, ако не плаче след мача. Прави го всеки път. И с 5:0 да ни бяха били, пак щеше да плаче. Тогава сигурно за картоните, които са му вдигали. Това е несериозно. Трябва да си оправят собствените грешки. Изобщо не са безгрешни, за да изместват нещата все в други посоки. Да бяха вкарали и сега да не мрънкат", атакува Еньо.

По думите му съдията не е повлиял на мача.

"След тази пресилена дузпа, която им даде, нормално бе да не се подвежда по всяко тяхно лягане", добави нападателят.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Еньо Кръстовчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По принцип знам, че е незаконно да подкупваш играчи да играят по-слабо... но да им даваш пари да играят ПО-СИЛНО... това нещо за първи път го чувам. Някой ако може да ми даде примери с прецеденти за такива явления, защото или Стойчо го удря яко фантазията, или съм прекалено ***, за да схвана тая работа.Факт е обаче, че ЦСКА си изпуснаха положенията и ПРОПУСНАХА ДУЗПА. Сигурно Лудогорец са платили и на топката да не нацели вратата.
4
1
 
9
 
! Отговори
g преди 9 години
Добре де, Марек може да са легнали и са взели хубави пари ако е така. Ама това какво общо има с мача с ЦСКА? Просто ЦСКА не може да бие Марек, и това е. Извинявайте, ама те дузпата си не могат да вкарат... Какво повече? Или ЦСКА не са били Марек, щото Марек не се напъвал срещу Лудогорец преди няколко седмици. Хубава логика. Ревьло Младенов продължава да си ходи с *** *** и да плаче след всеки мач.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Призив към Марек да спрат да играят честно, а да се върнат към това, в което са най-добри - уреждането на мачове, че цял свят ги чака. Еньо не само парите на Лудогорец не би върнал, а които и да са пари.
2
1
 
15
 
! Отговори
с д преди 9 години
И какво значение има, че Марек легнали на Лудогорец? Стойчо *** се сърди, че на ЦСКА не са ле легнали ли? Е нали за шампиони ги гласи, що не биха с 5-6 гола Марек? Щото са гола вода, затова. А и това със световната конспирация против ЦСКА е вече смешно. Все някой му е виновен, как пък един път не застана като мъж и не каза: Аз поемам вината. Баси ревльото. Фенове на ЦСКА, помогнете на Стойчо и съберете пари да му сложат гърди и женски полови органи, очевидно е жена. Днес, ще цензурирате ли
1
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еньо, кажи как играхте срещу Лудогорец. Не се ли сетихте и вие да излезете с юношите, като Миньор? Продължавайте така и вие ще свършите като тях.