Феноменален гол носи успех на Рома

Вълците на точка от лидера след 1:0 над Дженоа
14 дек 2014 21:02, Красимир Ангелов
1
Феноменален гол носи успех на Рома
Снимка: Reuters

Рома този път се възползва от поредното равенство на Ювентус и се доближи на 1 точка от лидера в Серия А. Успехът с 1:0 дойде много трудно и сложи край на серията от 2 месеца без поражение за "грифоните".

Дженоа игра един час с човек по-малко, след червен картон на вратаря Перин. При нарушението в 29-ата минута вратаря направи и дузпа, която обаче резервата Ламана спаси с първото си въобще докосване до топката в кариерата си в Серия А.

Все пак Рома вкара гол, с който спечели. Попадението беше изключително - с ножичен удар на Раджа Наинголан преди почивката. След паузата Рома пропусна много положения. В добавеното време Дженоа вкара гол, който доста спорно бе отменен от съдията заради засада.

След последния съдийски сигнал се стигна и до пререкания между играчите. Въпреки това Дженоа загуби и остава с 26 точки, колкото имат още Лацио и Сампдория. Рома е с 35 точки.

Победният гол на Рома вижте във видеото на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: РомаДженоа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
0
 
! Отговори
Рома 85 преди 9 години
Хубаво е,че при тази грешна стъпка на Юве,Рома скъси дистанцията.Голът е много красив.Иначе имаше съдийски аванти.Вчера подпираха Лацио,днес Рома,утре Милан,Ювентус ...Всеки *** има двубои,в които е ощетен и в които е подпиран.Дженоа са труден съпрник.