Българин спечели 1 млн. лв. на покер

Огнян Димов спечели евро турнир в Довил
Обновена: 9 фев 2015 11:56 | 9 фев 2015 11:56, Александър Попов
21
Българин спечели 1 млн. лв. на покер

Българинът Огнян Димов грабна европейския турнир по покер във френския град Довил. Освен титлата Димов се уреди и с 543 700 евро.

Както е известно, преди повече от две години Димитър Данчев стана първият българин печелил турнир от European Poker Tour, а сега това стори и Оги.

На финала Димов успя да обърне Дани Парлафес от Румъния, който при старта на heads up мача го водеше с 2-1 по чипове.

В надпреварата в Довил се бяха включили 592-ма играчи от европейските страни.

Това е пореден успех за българските покер играчи, след като преди седмица Атанас Кавръков в World Poker Tour National Cyprus грабна €75,000, а Захари Петров завърши трети на GUKPT Лондон за £33,800.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Огнян Димов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
3
 
! Отговори
Наказателят преди 9 години
Хора, прочетох всички коментари и ще кажа едно. Като човек занимаващ се вече почти 9 години с покер, разбрах, че колкото покера да е математика и психология голям дял си остава и късмета !Играл съм много много раздавания и при 98% шанс да взема ръката съм горял с последна карта ! Случвало се е стотици пъти, ще се случва и още. На момчето пожелавам успех и за напред, но помнете едно: "комарджия къща не храни !" От където дошли - там отишли !
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на човека- успех му пожелавам! :)
14
0
 
8
 
! Отговори
Ico преди 9 години
Браво Оги!
13
2
 
18
 
! Отговори
Крис преди 9 години
До ПлавникГригор Димитров е джентълмен и не казва нищо лошо за противниците си, затова и те го уважават. За разлика- Кубрат Пулев е типичен бай- ***, който поне година съсипа от обиди, нападки и ругатни Кличко и след като изеде боя, беше нормално хората да се захванат с него, заради арогантността му, жалко че не си видял разликата
12
2
 
16
 
! Отговори
бате Любо преди 9 години
Оги Честито!Подкрепям те ... за съжаление само духом.Продължавай напред!Не обръщай нимание на хейтърите. И си идвай в бг (нарочно е с малки букви), само да почиваш!Жив и здрав да си ти и твоето семейство (ако имаш)
11
1
 
6
 
! Отговори
bugarin преди 9 години
ppppraskai nared -ne spirai bugareee
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На финал на покер българин срещу румънец ... що ли не съм изненадан
9
2
 
18
 
! Отговори
bravo! преди 9 години
Евала на пича! Пожелавам му още повече успехи и дано има повече като него, които да славят малката ни държавица с нещо позитивно!
8
1
 
35
 
! Отговори
Бай Хой преди 9 години
Евала на пича! Само който не е опитвал не знае колко е трудно. Особено на профи ниво. И наистина не е първия българин спечелил над милион от покер. Халал да са му и дано има още победи. А другарите по-долу, дето ги е яд на чуждия успех, типично по нашенски, да си налягат парцалите. Те и само това могат, освен да плюят из нета като си мислят, че ще им пораснат п*шките.
7
1
 
36
 
! Отговори
въй преди 9 години
*** такива, не можете да не сумтите и да съскате, нали.Браво на човека, покера е сериозна игра, особено на това ниво.Имаме и други милионери от покер, като Атанас Георгиев, а вероятно и Кристиян Дрекслер, но не си казва :)
6
1
 
51
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До Сандо, покерът изобщо не е игра на късмета! Не е случайно, че едни и същи хора постоянно печелят! Добрите покерджии са добри психолози, тактици и математици! Голямото изкуство е дори с лоши карти да може да спечелиш или да загубиш много малко.Браво на Огнян!
5
3
 
43
 
! Отговори
komardgya преди 9 години
Сандо, въобще не знаеш за какво говориш!Това е спорт вкойто се печели с главата, а не с краката , примерно!!Браво на победителя в турнира!!
4
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, дано спечелените пари успеят да му покрият борчовете и загубите!
3
57
 
13
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
браво, вече сме номер 1 и по комарджииство, след като сме се доказали като изпечени :- проситуция- прозиводство и разпространение на наркотицинай-просериращи все още са обаче мениджърите на ниско, срено и високо ниво които организират престъпността в национален, европейски и световен мащаб !
2
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво!
1
3
 
47
 
! Отговори
Ейй браво преди 9 години
и ние да вземем едно първо място в Европа по нещо. Добри сме.