Литекс изненадващо победи с 1:0 Лудогорец

И двата тима завършиха мача с човек по-малко
28 фев 2015 19:52, Анисия Иванова
22
Литекс изненадващо победи с 1:0 Лудогорец
Снимка: БТА

Литекс шокира Лудогорец и постигна минимална победа с 1:0 в среща от 20-ия кръг на "А" група, която се игра на градския стадион в Ловеч.

И двата тима завършиха мача с човек по-малко, след като в 37-ата минута Моци бе изгонен нелепо след втори жълт картон от състава на гостите, а в 71-ата минута Малинов от Литекс също бе изгонен след втори жълт картон.

За домакините официален дебют в родния шампионат направиха новите попълнения Маарс и Регула, които влязоха като резерви.

Единственото попадение в срещата падна в 85-ата минута и бе дело на Асприля.

След тази среща Лудогорец е втори с 41 точки, докато Литекс е на 3-ото място с 35 точки.

Как премина срещата четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: футболЛудогорецЛитекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да кажа че този мач беше едно тактическо надлъгване. Балъков беше приел дефанзивна тактика и червения картон на Моци много помогна за осъществяването на тактиката му. От 70 минута мача беше който вкара гол печели. Според мен Литекс има доста играчи които ще трябва да се развиват, защото при малко повече опит можеше от определени положения да влезе гол за Литекс. Колкото до Лудогорец според мен ще са наред в следващите мачове ако се успокоят, защото бяха доста изнервени.
10
0
 
1
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Ако г-н Домусчиев не беше толкова алчен можеше и да стане отбор от Лудогорец. Не може с един и същи отбор 3-4 години да играеш и само да печелиш трябват и нови играчи.Ако си малко по интелигентен треньор, и по слаб отбор би надиграл Лудогорец които играят един и същия стил .Но все пак в БГ нямаме треньори и отбори затова сме на това дереже .
9
0
 
2
 
! Отговори
Q преди 9 години
Анисийке, моме/булка, пиши по теми, които по-биха ти прилягали - например как се прави туршия от брУоколи, или за бъдещия победител в бъдещия Биг Брадър. Това, с изненадите, ти е, ама - много, много непонятно........
8
2
 
15
 
! Отговори
Христо преди 9 години
Защо "изненадващо"? Треньор на "Литекс" е знаменитият Красимир Балъков!!!
7
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Важното е шампиона да е БГ отбор, а не о'бор от софииското поле.
6
1
 
4
 
! Отговори
як преди 9 години
ще се вдигнат яко парите на черно за точки и съдиите ще си получат своето през пролетния шампионат.НЕ СИ МИСЛЯ КАКВА ЩЕ БЪДЕ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ЗА ЕДНА ДО ТРИ ТОЧКИ.няма да помогнат и никакви сигнали до европейския съд,и ще стане така както са казали ПАРИТЕ.ура ЗА ФУТБОЛНАТА етика. ур а аааааа.
5
2
 
9
 
! Отговори
100йчо преди 9 години
Иде 32 и *** рИвье
4
2
 
4
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИЯТ ЗМЕЙ преди 9 години
Змеят е доволен!
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До marin cskaабе *** що се правиш на армеец .ако беше такъв що не спомена успехите и на другия грант срещу иртиш,тампере и разни други такива дето идваха с рейсове до софия .гледай си обора
2
8
 
6
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Селска мъка!
1
11
 
11
 
! Отговори
Марин преди 9 години
Значи тази година няма да имаме отбор в групите на ШЛ.

Спонсорирани публикации