Владо Стоянов не пази, както за Лудогорец!

Ивайло Петев обясни вратарското си решение
29 мар 2015 20:39,
146
Владо Стоянов не пази, както за Лудогорец!
Снимка: архив, Булфото

Националният селекционер Ивайло Петев обяви мотивите си да заложи на Николай Михайлов за сметка на Владислав Стоянов в евроквалификацията с Италия, завършила 2:2 в София.

Стражът на Мерсин носи основна вина за първия гол на "адзурите”, а изборът на Петев предизвика много полемики в цялата страна.

"Доверих се на треньора на вратарите Любомир Шейтанов. Той изтъкна доводи и аз ги приех. Крайното решение бе мое”.

”Шейтанов изтъкна, че Владо не е направил все още най-добрия си мач в националния отбор. Не пази така, както в Лудогорец. Не ме интересува общественото мнение”.

”Важно е аз да съм убеден в решението си. Работя така, както съм убеден, че е правилно и ще е най-добре за отбора”, каза Петев пред БНТ.

Още спортни новини четете в Gol.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
17
 
! Отговори
Чорбалан преди 9 години
Да, а малкият пази в националния, точно както в Мерсин!
58
1
 
30
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
Не знам колко болен и потрошен трябва да е Владо Стоянов, че да пази по-зле от Малката Перука.
57
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ники е абсолютна суетна балерина...при първия гол ми стана мъчно за Веско Минев... така не съм псувал от години...
56
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този Владо пази в ШЛ и спира дузпи на Кристияно Роналдо. Ники Синчето седи на резервната скамейка в турската ВТОРА дивизия като първо бе изгонен от италиански средняк Верона където лапна 5 гола от отбор от трета дивизия.За какво говорим?
55
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма да стъпим на стадиона. Вторият гол на Италия не знам дали е неспасяем, но първият нямаше да го има, ако на вратата беше Владо Стоянов. Владо няма страх от топката и като трябва скача и боксира. Също и голът с Норвегия нямаше да го има.А с равен с Норвегия навън и победа срещу Италия у дома сега щяхме да сме 3-ти и да се борим за 2-ро място т.е. за директно класиране. Сега като Ники Перуката *** целите квалификация за какво да се борим, за какво да даваме по 40лв за билет на боклуцитеот БФС
54
1
 
20
 
! Отговори
въйвъй преди 9 години
***- какво да пази Владо Стоянов в Лудогорец , в смешното ни първенство? От Хасково ли да пази, от Марек ли , от Славия ли? А вече на всички ни е ясна далаверката- ставаш нац. треньор, ама пускаш винаги Михайлов младши и като бонус-няма да те събличат... Тоя *** Михайлов е виновен и за двата гола.При първия неговата изява може да кандидатства за най -некадърна изява на вратар ,а при втория-този гол се спасява дори и от вратар на отбор от Б група!
53
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След подобно откровение не знам как бих се чувствал на мястото на Владо Стоянов. Абсолютно не е вярно. Вярно е, че не е направил най-добрия си мач в нац.отбор, но той има всичко на всичко 5 мача сигурно и пази нелошо. Най-важното за вратаря е да има игрова практика, защото Ники Малкия Перукан без игрова практика съсипа мачовете с Норвегия и Италия. Все негови грешки за гола на Норвегия и първия гол на Италия. Изтърви питомното след това гони дивото. Смешни и жалки и той, и баща му ГоляматаПерука
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 67 ..... А , КОЛКО ТОЧНО КАЗАНО ... СЪЩО КАТО ... ХАСКОВО - ЛЕВСКИ - 0 : 8 И ЛЕВСКИ - ХАСКОВО - РАВЕН ДО 68 МИНУТА ...А , ЗАЛОЗИТЕ ЗА РАВЕН - ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ СА ДО НЕБЕТО ... И БАТКОВ ГУШВА 1.8 МИЛИОНА ЗА ЕДНО ПОЛУВРЕМЕ ,Т.Е. 45 МИНУТИ ... А , ЧЕСТИТО ...
51
1
 
22
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Перука взимай си родата и вън от българския футбол!!! А малката перука е под всякаква критика, цял мач се чуди да хване ли топката, вратар ли е, статист ли е......С една дума ужас!
50
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПЕТЕВ , НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ ... КАК МОЖЕ ДА ПУСНЕШ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ НА ВРАТАТА ??? КОЙТО И ВРАТАР ДА СЛОЖИШ ОТ Б РФГ , ЩЕ ПАЗИ ПО - ДОБРЕ ОТ МАЛКАТА ПЕРУКА ...
49
1
 
14
 
! Отговори
BUDKO преди 9 години
Понеже перуката прави най-добрите си мачове в националния...той никъде не пази,но...
48
1
 
8
 
! Отговори
До Любомир Шейтанов преди 9 години
Какво вика Народа трябва да те интересува , защото БФС не е напълно автономно от Държавата и народа ти плаща заплата .А син че то ти е същият некадърник , като на Боби Перуката сина му , и всички знаем как и то пази за националният на 98 с на другия Шейтан син че то .Тук в България е така , Тракторист е татко , тракторист съм и аз .УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ Некадърници за ВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕ ТЕ АНОНИМНИЦИ И ПЕРИФЕРНИЦИ ЗА НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР , защото сте с малки топки и не може да излезе мъжкото
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радо Прашката за съжаление няма как да не се кланя на Перуката, защото иначе изобщо няма да е селекционер. Въпросът е какво да се направи, че най-после този алчен *** да се махне от този пост, който да не се заеме после от други мутрагенти като Лечков и Ко.
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен боБи мИхайлов вън
45
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е, че никой свестен селекционер няма да дойде да менажира такъв ***, след като да смучеш на Перуката, е клауза в договора.
44
1
 
23
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
Владо Стоянов ако ще да е със счупен крак и отрязана ръка ще пази по добре.
43
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ники Михайлов трябва да бъде отстранен от националния отбор незабавно?Да ->+Не -> -
42
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен този мач с Италия ми напомни ужасно за Балканските войни - хората отпред водят яка битка, вкарват голове, а отзад един по гол *** - вратарчето стои и ръкомаха като на песен на Алисия. А ръководството идея си няма какво става и нагло обяснява, че решенията са им правилни. Срещу наглостта, връзкарщината и глупоста - лек няма!
41
1
 
37
 
! Отговори
7 преди 9 години
ама как излиза *** на перуката тоя, не е истинасложи посредствен вратар, доказал се с издънките си, който провали усилията на нелошия отбор
40
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** на задни а и предни части е кариера номер едно в родината, като започнем от най горните (долни) ешелони на политиката и стигнем до футбола. Разликата е че при футбола порното се предава на живо по телевизията та и децата да се учат на стойности и национална гордост.

Спонсорирани публикации