Абрамович позлатява Моуриньо с 55 млн. паунда и кола

Челси се оказаха скучни не само на терена, но и извън него
5 май 2015 09:20,
2
Абрамович позлатява Моуриньо с 55 млн. паунда и кола
Снимка: Reuters, архив

Собственикът на Челси Роман Абрамович е останал изключително доволен от спечелената пета шампионска титла в историята на клуба.

Според английските медии руският милиардер вече е приготвил подаръците за Жозе Моуриньо. Запознати твърдят, че той ще му купи нов автомобил. Все още не е ясно каква ще е марката, но вероятно ще е по избор на Специалния. Освен това Абрамович ще му връчи и чек за лятна селекцията.

Медиите на Острова тръбят, че Роман ще отпусне 55 млн. паунда за купуването на Единсон Кавани от ПСЖ и Натанайл Клайн от Саутхямптън.

Иначе в Челси доказаха, че не само са скучни на терена, но и извън него. Всички очакваха луд купон след успеха с 1:0 над Кристъл Палас и подпечатването на историческата титла. Вместо това в съблекалнята се отвориха няколко бутилки шампанско и се изпяха 2-3 песни. В неделя вечер пък, вместо да отидат на кръчма или дискотека, играчите на Челси цяла вечер се поздравяваха по Twitter и Facebook.

Моуриньо пък заряза "купона" след мача. Той веднага отиде в лондонската болница, където бе настанен Рамирес. Халфът трябваше да почне срещу "орлите", но остри болки наложиха да бъде откаран в медицинско заведение.
Лекарите се съмняват, че той има камъни в бъбреците, но диагнозата още не е потвърдена. Шампионският парад на Челси пък ще се състои на 25 май.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и абрамович е чист еврейн а за руснак мииииииииииииииииииииииии живее в лондо , така че и
1
1
 
5
 
! Отговори
обективен преди 8 години
Парите "говорят" , но иска и акъл !! Скучен и категоричен . Честито !!

Спонсорирани публикации