Моуриньо призна: Не мога да спра Чех

Вратарят на Челси избира между Арсенал и Манчестър Юнайтед
19 май 2015 15:00, Красимир Ангелов
2
Моуриньо призна: Не мога да спра Чех
Снимка: Reuters

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че няма как да спре вратаря на тима Петер Чех, който почти сигурно ще играе в Арсенал или в Манчестър Юнайтед от лятото.

Според информацията на вестник "Дейли стар", Чех и босът на Челси Роман Абрамович са се споразумели вратарят сам да избере своя следващ клуб.

При това положение Моуриньо няма думата, въпреки че едва ли португалският специалист иска да изпрати един от най-добрите вратари в световен мащаб при основен конкурент за титлата.

Според агента на Чех - Виктор Коларж, вратарят може да приеме и оферта на Пари Сен Жермен. Той каза: "Арсенал, Юнайтед и ПСЖ са неговите предпочитания. Петер очаква Абрамович да каже последната дума в Челси, а не Моуриньо. Така се бяха разбрали миналата година".

Жозе Моуриньо от своя страна коментира: "Ако зависи от мен, той няма да отиде в големи клубове с фантастични отбори, които са кандидати за титлата. Никога не бих го пуснал.

Но нещата не зависят от мен. Перфектният сценарий е той да остане при нас, защото принадлежи на този клуб. И клубът е част от него и живота му. Той е фантастичен вратар и отборен играч."

"Опитах са де докажа уважението, което изпитвам към него и го пусках да играе за купите и в някои мачове от първенството. Мога да си представя, че вратар на 32-33 години се чувства млад и има страстта да играе във всеки мач", добави Жозе.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Жозе МоуриньоПетер Чех
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Миче преди 8 години
Е нали веднъж вече го спря, заби го на пейката!!! Амсалак!
1
0
 
5
 
! Отговори
Геренбахче преди 8 години
Абе вратар на 32-33 години иска още да играе... Дино Дзоф стана световен шампион на 40 години...

Спонсорирани публикации