ЦСКА остана без лиценз за "А" група и Европа

Клубът може да обжалва решението в едноседмичен срок
Обновена: 20 май 2015 16:39 | 20 май 2015 16:39, Красимир Ангелов
44
ЦСКА остана без лиценз за "А" група и Европа
Снимка: Булфото, архив

Лицензионната комисия към БФС остави ЦСКА без лиценз за първенството и евротурнирите, съобщи "24 часа". "Червените“ имат едноседмичен срок да обжалват решението.

Gol.bg потърси за коментар изпълнителния директор на футболната централа и член на Лицензионната комисия Борислав Попов, който заяви: "Това може да го потвърди само клубът. Ние нямаме право, защото се подписват документи за конфиденциалност".

ЦСКА вероятно ще обжалва решението, но обжалването важи само за България. За европейските клубни турнири са  пропуснати всички срокове.

Още подробности по казуса четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: лицензЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
6
 
! Отговори
To6 преди 8 години
Ако това стане, браво. Най-после толкова години Костовци, Станишевци и Бойко успял Всяко зло за добро. Господ си знае работата. Така ще е най-добре. Е време е другите да се радват, но защо ли ?
11
8
 
9
 
! Отговори
художника преди 8 години
До запалянкоТвоя селски отбор щеше ли да бие Ливърпул, Аякс, Нотингам, Барселона, Байерн ??? Точно затова се взимат таланти и се прави отбор. Нима Барселона, Реал, Ман Ю и т.н. не правят същото???Кое трябва да се връща? Че прославиха България, че имена като Стоичков, Бербатов, Пенев, Костадинов, Гунди, Сираков ги знае цяла Европа. А ти кой си бе, ***???
10
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквата и Перуката натискат НАП да ликвидира ЦСКА. Но е ясно че именно държавата ликвидира ЦСКА след като ги приватизираха и разграбиха мутрите, а сега ако ЦСКА фалира. НАП няма да успеят да съберат и стотинка данъци и парите отдавна са откраднати и вложени в джипове, имоти и яхти на мутрите, треньорите и футболистите.
9
0
 
17
 
! Отговори
... преди 8 години
Дарения от тук, дарения от там... Всичко е ясно, само дето има хора дето си искат парите и първо ще си ги вземат, после в една група с "Планински Кози" Горно Ясеново
8
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЦСКА по принцип не трябва да съществува въобще след 1990 година -за съжаление след 1 седмица ще им дадат лиценз.Ведомствения партиен клуб на Ц К на БКП!!!!
7
6
 
8
 
! Отговори
Панталеев преди 8 години
Така ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
6
16
 
18
 
! Отговори
запалянко преди 8 години
До nwofgkrudВсичко се връща !! А, когато обираха всички футболни таланти от страната ?! Или в ЦСКА или кашик в Грудово ! Същото важи и за Левски. БКП задължаваше соц - миряните да са задължително от един от двата им казионни отбора - на армията или на милицията. Още има заблудени овци, които си въобразяват, че тези отбори са чиста монета.
5
1
 
20
 
! Отговори
тр преди 8 години
След толкова клизми, мисля че остава само едно релевантно решение - закриване и наново, подобно на Ботев Пловдив. Всичко друго ще е още по-брутална клизма и само се отлага неизбежното. Чисто начало с момчета от школата, а крадливи и ревливи като Стойчо, Томов, Манджука и т.н със забрана да пипат и да точат!
4
3
 
25
 
! Отговори
Кривондел преди 8 години
Недейте така!Във В група има много стойностни отбори, първенството ще е оспорвано!
3
13
 
27
 
! Отговори
Пепи преди 8 години
Закривай комунистическата ***!
2
16
 
25
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Така им се пада на гадните Чорбари
1
6
 
34
 
! Отговори
nwofgkrud преди 8 години
*** изсмукаха най-титулования клуб, отива си една легенда. Да се готви България :(:(:(