Рокади в Левски: Батков абдикира, Тонев взима властта?

Аниете, Гаджев и Прохазка също си тръгват
31 май 2015 17:00, Анисия Иванова
44
Рокади в Левски: Батков абдикира, Тонев взима властта?
Тодор Батков. Снимка, архив Булфото

Собственикът на Левски Тодор Батков ще се оттегли от Управителния съвет на клуба за сметка на настоящия изпълнителен директор Иво Тонев, който ще поема цялата власт на „Герена”, съобщи bTV.

Промените настъпват заради нещастно загубения финал за Купата на България с 1:2 от Черно море.

Gol.bg се опита да се свърже с адвоката, но той не вдига телефона си. Трима основни футболисти също ще напуснат отбора. Това са капитанът Владимир Гаджев, голмайсторът Антонио Аниете и сърцатият Роман Прохазка. Техните договори изтичат и няма да бъдат подновени. Условието им да останат в Левски, е било отборът да се класира за участие в Лига Европа, но това не стана заради поражението от „моряците”.

Очаква се в следващите дни промените в клуба да бъдат съобщени официално, но те няма да са единствени. Още футболисти ще напуснат „сините”, сред които е и Либан Абди, който играе под наем. Най-вероятно вратарят Боян Йоргачевич, Мигел Бедоя и Луис Педро също ще си тръгнат, а при изгодна оферта, юношата Божидар Краев ще бъде продаден, за да се закърпи финансовото положение на Левски.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Пръц! преди 8 години
От трън, че на глог! Защо не вземете да го закриете Левски, че и ЦСКА, че и направо целия български футбол! Че да миряса малко държавата!
28
1
 
9
 
! Отговори
teo преди 8 години
БРАВО БАТКОВ! ТИ СЪСИПА ЛЕВСКИ И СИ ТРЪГВАШ ДОВОЛЕН, КАКТО СЪСИПА И БТК И СИ ТРЪГНА ДОВОЛЕН ! ТИ СИ ДОСТОЕН ЗА ДПС-ДОГАН-МЕСТАН, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЪСИПВАТ УСПЕШНО БЪЛГАРИЯ, НАГЛО ДОВОЛНИ, ЗА ИЗПЪЛНЕН ДЪЛГ !!! БРАВО !!! НАРОДЕ ?????
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-добре чистачката на Подуяне да вземе властта. Положителното е, че скоро няма да ги има бораттомовците и сие.
26
4
 
1
 
! Отговори
Сен преди 8 години
Жалко, че Тонев не се ориентира към ЦСКА.
25
0
 
9
 
! Отговори
Нов преди 8 години
Тонев след като "оправи" Локото, дойде в Левски. Дано си тръгне по-скоро та да живнем като предишния му отбор.
24
0
 
11
 
! Отговори
ставри преди 8 години
Тонев се махна от Локо Сф. ите тръгнаха нагоре.
23
0
 
9
 
! Отговори
къде е Батков! преди 8 години
Къде са парите :D
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, сега Иво Тонев ли ще осмивате. май сте капо.
21
0
 
10
 
! Отговори
Батко Батков преди 8 години
Сега кой ще яде снукса?
20
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде с ЦСКА във В група.евроидеоти.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой се ядоса на Батков?
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде пак нов отбор ще се гради другия сезон ... Тия футболисти от кого очакваха да се класира Левски? От публиката ли? ТЕ трябваше да класират отбора си, какви са тия условия - тръгвам си яко не играем в европа - ми тапаци от вас си зависи. Да се махат всички скапаняци. Левски е отбора на народа и ще пребъде и след тях.Да взимат само българи нахъсани и с желание. Другото ще дойде с времето и с работа
17
1
 
23
 
! Отговори
жорж преди 8 години
Батков ще го търсите с фенерче. На чело на Държавата е КОМУНИСТ, ДОНОСНИК И МУТРА ....и МУ се радвате, макар да не е дал един лев за ,,Левски,,. Бедата на злощастната ни РОДИНА и в частност спорта, в случая футбол е ненаправената ЛУСТРАЦИЯ , С КОЯТО ТЕЗИ СЕГАШНИ НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ нямаше да пречат на нормалното развитие на България ,като ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА. На тоя фон за мен Батков е една загадка- защо наливаше пари в бездънна каца- футболна болест, подведен от шмекери ,незнайно какво.
16
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, ехххх, къде е Тити да поплаче....?
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да се ръководи един клуб трябва интелигентни и честни футболни хора. Които да имат стратегия за период поне 20 години. Които да не се появяват всеки ден по медиите а да работят за развитието на клуба. Да създават традиции и да ги спазват. Да залагат на детските школи и да наемат опитни треньори - педагози, с интелект и подход. Да не допуска корупция на всяка цена. Корупцията уби нашия футбол! Уби хиляди таланти които можеха сега да радват феновете в България.
14
1
 
17
 
! Отговори
фен преди 8 години
откакто Иво Тонев акустира на Герена, от Левски нищо не останада се маха, Левски трябва да го бъде, а това ще стане, ако него го няма
13
3
 
10
 
! Отговори
! преди 8 години
Баткоф е чист мафиот отдавна трябваше някой да му пусне куршума за да се отървем от него и да тръгнем напред. Не че другия е по хубав но нямам нищо лично против него.
12
0
 
19
 
! Отговори
Huko5 преди 8 години
Перчема още като стъпи на власт на Герена, писах, че където той е бил "шеф", трева след него не никне. За актуалната ситуация, означава това за левски, че ако Тонев поеме кормилото, работата съвсем ще закъса. Честито на феновете на този отбор!
11
3
 
2
 
! Отговори
Запалянко преди 8 години
До До 1 (до 2) Какъв срам у комунисти - чорбари бре , човече, тях като ги плюеш , те мислят,че вали дъжд !
10
0
 
23
 
! Отговори
Левскар преди 8 години
Какъв Иво Тонев, какъв Батков, какъв Гонзо.. Толкова Велики Левскари има , които могат много повече да помогнат. Тези 3-мата докато са в Левски там отбор и футбол няма да има...