Рокади в Левски: Батков абдикира, Тонев взима властта?

Аниете, Гаджев и Прохазка също си тръгват
31 май 2015 17:00, Анисия Иванова
44
Рокади в Левски: Батков абдикира, Тонев взима властта?
Тодор Батков. Снимка, архив Булфото

Собственикът на Левски Тодор Батков ще се оттегли от Управителния съвет на клуба за сметка на настоящия изпълнителен директор Иво Тонев, който ще поема цялата власт на „Герена”, съобщи bTV.

Промените настъпват заради нещастно загубения финал за Купата на България с 1:2 от Черно море.

Gol.bg се опита да се свърже с адвоката, но той не вдига телефона си. Трима основни футболисти също ще напуснат отбора. Това са капитанът Владимир Гаджев, голмайсторът Антонио Аниете и сърцатият Роман Прохазка. Техните договори изтичат и няма да бъдат подновени. Условието им да останат в Левски, е било отборът да се класира за участие в Лига Европа, но това не стана заради поражението от „моряците”.

Очаква се в следващите дни промените в клуба да бъдат съобщени официално, но те няма да са единствени. Още футболисти ще напуснат „сините”, сред които е и Либан Абди, който играе под наем. Най-вероятно вратарят Боян Йоргачевич, Мигел Бедоя и Луис Педро също ще си тръгнат, а при изгодна оферта, юношата Божидар Краев ще бъде продаден, за да се закърпи финансовото положение на Левски.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей богу, какво стана, че 6 лета само калъфки. Краварникът(стадион) недовършен, фуражът(парите) на привършване, но поне куците *** напускат!
8
2
 
22
 
! Отговори
съзаляващ преди 8 години
Как съжалявам че не станах доносник като Батков.Ей на всички доносници богаташи и си живяха добре и при бай Тошо и сега.
7
0
 
37
 
! Отговори
читател преди 8 години
Моля, админите да публикуват "цензурата" т. е. какво е недопустимо да се публикува като коментар. Защото сега действате на принципа "квото не ме кефи го трия" напр допускате псувни, но не и коректни определения за етнос. Моля бъдете съвременна медия, а не махаленски клюкарник !
6
0
 
29
 
! Отговори
левскар преди 8 години
Честия победата на Черно море и им пожелавам още по големи успехи в предстоящите битки.А що се отнася до Левски , искам да да им припомня , че този отбор е имал минало , има настояще и ще има бъдеще.Честито на истинските мъжкари...
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Язе сакам БКП-то да абдикира от всичко в частност футбола
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОЛУ ИВО ТОНЕВ, ДОЛУ ИВО ТОНЕВ!Това политическо назначение да изчезва веднага от Левски. Мръснико, не те искаме в клуба!
3
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
100 години 100 годиниЦСКА ЦСКА ЦСКА
2
9
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
Ти от "незакритите" чорбари ли си? Хахахаха Как въобще имате очи да ги пишете тези неща, бе момчета?!? "закривай"; "къде е купата"; "къде е титлата"?!? Не ви ли е срам? Хахахахахахахаха
1
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Закривай !