Няма как ЦСКА да остане в А група с лиценза на Локо

Забравяме възможността "червените" да играят в елита, заяви Лечков
23 юни 2015 14:22, Красимир Ангелов
14
 Няма как ЦСКА да остане в А група с лиценза на Локо
Йордан Лечков. Снимка: Булфото

Няма шанс ЦСКА да остане в "А" група с лиценза на Локомотив София, заяви вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков по повод последните информации, че Гриша Ганчев е платил задълженията на "железничарите" към НАП и ще ги преименува на ЦСКА.

Феновете на "червените" също са против обединяване с "червено-черните" и заявиха, че ако това стане, няма да подкрепят новосформирания отбор, който "ще бъда туморът на българския футбол".

"Забравяме възможността ЦСКА да остане в "А" група. От разглеждането на Лицензионната комисия към днешна дата те не са направили жалба към Изпълкома. Ние наистина нямаше какво да разглеждаме", добави бившият кмет на Сливен.

"Доколкото разбирам и чувам, те се разделят на две, три ЦСКА-та. Ако се регистрира ново дружество, трябва да е в "А" окръжна група. Задълженията остават със старото дружество. Не е възможно ЦСКА да остане в "А" група с лиценза на Локо София. Това не е възможно. Единствената възможност това ЦСКА, което в момента е в" "А група, да остане, е да се платят задълженията, които в момента са 29 млн., в рамките на 24 или 48 часа", заяви Лечков и продължи:

"По моя информация и Левски имат своите задължения, но са ги предоговорили и това е правилният път. И Реал Мадрид има 700 млн. задължения в момента, но ги предоговарят. Аз винаги съм казвал и съм защитавал тази теза, че в България футбол без Левски и ЦСКА е трудно да има. Гриша Ганчев е прав, че не бива да се допуска ЦСКА да не играе в елита, но за голямо съжаление, сам човек каквото си направи, никой друг не може да му го направи".

Лечков посочи, че през последните години са направени страшно много компромиси и когато се направи компромис, после се налага и втори, и трети, и четвърти и т.нат. "В БФС ние сме един орган, който е подчинен на УЕФА, където невинаги са справедливи. Но всеки компромис си има връхна точка.

За наша радост в момента имаме един президент, който е член на Изпълкома на УЕФА – Боби Михайлов. След разговор със съответните хора, които разбират и отговарят за лицензите, надявам се днес да има някакъв отговор за Локомотив (Сф). Не бих се наел към днешна дата да кажа нещо друго", добави Лечков.

Всичко за казуса ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Децата на лейтенант Шмид се събраха.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Догодина като фалират рогатите НАП ще продава ли марката "Левски" с начална цена?
6
1
 
1
 
! Отговори
бг преди 8 години
КАК Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ОБЕДИНЯВАТ БЕ ФАШАГИ,КАК ЛЕВСКИ СЕ ОБЕДИНИ СЪС СПАРТАК СФ ИНЯМАШЕ ТАКЪВ ОТБОР,КАКВА Е ТАЗИ ДЕМОНКРАДАЦИЯ ДА ЗАБРАНЯВА ОБЕДИНЯВАНЕТО.ЗНАЧИ ПРИ КАЛПАВИЯ СОЦИАЛИЗЪМ МОЖЕ ЛЕВСКИ ДА СЕ СЛЕЕ СЪС СПАРТАК,А ПРИ АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАДАЦИЯ НЕ МОЖЕ.ТОВА КАКВО Е ФАШИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ.ДОЛУ футб. федерация,долу ръцете от ФУТБОЛА,ОЯЛИ СЕ НАЧАЛНИЦИ .
5
2
 
2
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Жалко за Локомотив, Хасков и Марек, но за ЦСКА е малко!
4
1
 
1
 
! Отговори
To6ko1956 преди 8 години
Проблема не е дали ЦСКА ще започне следващото първенство от Б окръжна група. Проблема е в такива самозабравили се типове като Б.Михайлов, Лечков и другите от т.н. управници в българския футбол, които докараха до там такива отбори като ЦСКА, Локомотив Сф Марек, Хасково да останат без лиценз. Жалко за българския футбол. Да си го гледат тел. Честито на всички
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е бива ли така - цялото първенство от мошеници. Дългове, дългове, хубави коли, ядене, пиене. Накрая, чей брато, дай ми още. Е, стига де.
2
3
 
16
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Тоя гологлав трафикант на дрога защо не е зад решетките
1
3
 
13
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Жалко за ЦСКА,но това е реалността:актив-едно голо име с история струващо 2-3млн. и пасив-25-30млн. Трудно ще стане работата....

Спонсорирани публикации