Треньорът на Бербатов: Не съм доволен!

Игор Тудор разочарован от изпуснатата победа на старта в Лига Европа
18 сеп 2015 10:45, Красимир Ангелов
7
Треньорът на Бербатов: Не съм доволен!
Бербатов се появи в игра през второто полувреме, но не успя да донесе победата на ПАОК. Снимка: Reuters

Треньорът на ПАОК Игор Тудор заяви, че гръцкият отбор е заслужавал да спечели гостуването си на азербайджанския Габала в мач от група С на Лига Европа.

Двата отбора завършиха 0:0, а Димитър Бербатов се появи като резерва за гостите през второто полувреме.

"Играхме добре и смятам, че превъзхождахме съперника. Отидохме за победа и в последните минути на мача, имахме добри шансове да отбележим гол".

"Играхме с вяра в силите си, но не успяхме да вкараме. Имаме няколко играчи, които не са във форма. Всъщност, никога не съм доволен от моя отбор, без значение как е играл", каза взискателният Тудор, след което похвали развитието на футбола в Азербайджан.

Новини и реакции след снощните мачове в Лига Европа четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Започва се!Тоя филм сме го гледали!
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VECNIAT GOSTENIN BERBATOV--GARZITE SE CUDIAT NA KOGO DA GO PROBUTAT YANUARI.ZSKA E PREDLOGIL NA GARZITE 1 000 000 EVRO,A NA NEGO 4 000 LV. NA MESEZ.
2
5
 
13
 
! Отговори
фен преди 8 години
веднага си пролича класата на бербатов още с влизането си но няма класни съотборници да играят с него един точен пас не му подадоха да го изведат
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Димитър Бербатов се появи като резерва за гостите през второто полувреме."...???Къде се появи? На терена, на скамейката?Къде е бил първото полувреме? С Ципрас, с журналисти?"Имаме няколко играчи, които не са във форма"...???Кои са те? "Хищникът Божо захапа медиите в Сърбия"-това от друга статия на "днес.бг"...???Последен въпрос - това 12 годишни ли го списват с 3 по БЕЛ?Констатация: Българската следа е вечна !