Сърбите вдигнаха мерника на Божинов и Бандаловски

Партизан се разпада, а те си правят селфи от скамейката
2 ное 2015 10:20,
24
Сърбите вдигнаха мерника на Божинов и Бандаловски
Снимка: Instagram

Сръбската преса се възмути от селфи на българския тандем в Партизан Валери Божинов – Иван Бандаловски, направено на резервната скамайка на "гробарите", съобщава "24 часа". То беше направено по време на загубата от Металац с 0:1 в Горни Милановац.

Двамата българи бяха на резервната скамейка на тима, а Божинов се появи на терена в 73-ата минута.

"За мъките на "навиячите" на Партизан допринесоха не само играчите на терена, а и тези на пейката. Едните не играха добре, а другите си правеха снимки. Дали за спомен или от досада?", възмущава се сръбското издание Telegraf.

"Партизан се разпада, а те си правят селфи", пише още изданието.

Снимката се появи на профила на Бандаловски в Инстаграм, но бързо бе изтрита оттам след реакцията на феновете. Появата й обаче бе достатътчна, за да бъде публикувана в медиите отвъд Калотина.

Партизан изостава с цели 19 точки от лидера в Сърбия и свой вечен съперник Цървена звезда, като на този етап от първенството "черно-белите" никога не са имали подобен пасив спрямо Звезда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
32
 
! Отговори
ставри преди 8 години
Какво искате,това са играчи от националният ни отбор.(ама не знам по какво)
13
1
 
32
 
! Отговори
sadara преди 8 години
drugiya do nego sigurno e MIKI storaro !!!! xa xa xaaaaaaaaaaaaaaaaaaa glupaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . A v loko pd polovinata futbolisti sa nad 35 i oshte igrayat f.u.t.b.o.l a zdravko lazarov e na 41 i ne mojete na malkiya da mu stapita!!!!!!!
12
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
божинката вади мутра като нс тони стораро
11
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лелелееее, снимката направо кърти!Това ми било мъже, това ми било футболисти, нацупили устенцата, като шантонерки от добнопробен сайт за запознанства!
10
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мен заплати трябва да се дават само за чисто играно време. Всяка минута която НЕ играеш да ти се удържа от заплатата. да видите как ще се научат. разбира се то има и тежки контузии, тях отборът ги поема, но да да си здрав и да не играеш, а да ходиш по дискотеки е ПРЕСТЪПНО!
9
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Божинов - нереализиран талант. Напарави няколок добри мача, в ИТалия, една -две години и...толкова. Почна се един сладък живот, лежане по пейката, дискотеки. Бандаловски - рендето. Грам техника няма, само балтии знае да прави. Един от тримата футболисти с в националиня отбор с червени картони ( Божинов е един от другите двама)
8
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отборът може да пада и да се разпада, но на тях заплатите им вървят. Да критикуват този, който ги е взел и им плаща по една торба пари всеки месец. Той и преди да ги вземе би трябвало да е знаел, че те са си такива калъфи.
7
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахахах. Той Божинов си е световна звездЪ по футбол. Еееех, защо трениорите са толкова ***, че плащат на такива недоразумения като Божинов. Чалгари некадърни!
6
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че кога са били в час?
5
1
 
71
 
! Отговори
момиче преди 8 години
Мъжки кифли, ще повърна. Да върнат казармата иначе България върви към масова гейшина.
4
0
 
72
 
! Отговори
!!! преди 8 години
*** си бяха, *** са си и *** ще си умрат!!! А имат самочувствие,все едно са Меси и Роналдо!!! Некадърници от класа....
3
1
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мамини убавци!!!! После и чалгийка ще си пуснат, ще замезят и разпуснат след мача, нищо, че от скамейката са го "играли" и това е, животът на (БГ) футболиста е прекрасен - важно е да се водиш футболист, да си пускаш селфитата, пък дали можеш да играеш, или не........!?!? :) :) :)
2
13
 
39
 
! Отговори
Ятак на партизан преди 8 години
си прави селфи, ми то функцията му е такава. Най-после българин отмъсти на сърбите за вековната между съседска омраза. Там където дипломацията е слаба,Валчо ги уе...ава.Браво момче-нанасяш поражения по-големи от Стелт, пуснат от Костов през наша територия да бомбандира Белград.Е***и бъзика, даже му плащат...
1
13
 
41
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
На сърбите трябва да им се напомни, че ФУТБОЛЪТ Е ИГРА, а не средство за избиване на Великосръбски комплекси .