Платини проплака: Удариха ме по зъбите!

Бившият шеф на UEFA ще бори несправедливостта
22 дек 2015 17:14,
10
Платини проплака: Удариха ме по зъбите!
Снимка: Reuters. архив

Президентът на UEFA Мишел Платини, отстранен от всякаква футболна дейност за 8 години, заяви, че е получил "удар по зъбите" от комисията по етика на Международната федерация по футбол (FIFA), но ще продължи борбата за своето честно име.

Още по темата

"Аз се боря с несправедливостта от един съд в друг", каза Мишел Платини в голямо интервю за агенция Франс прес. "Но през това време моето име бе залято с мърсотии в пресата, моят имидж беше сериозно опетнен. С това решение на комисията по етика на ФИФА аз получих удар по зъбите, но ще продължа борбата, за да изчистя своето име", допълва той.

Сега Платини се готви да подаде апелация в Спортния арбитражен съд в Лозана, а също така смята да се обърне към швейцарски съд, за да получи компенсация за причинените вреди.

Мишел Платини подаде заявка за участие в изборите за президент на FIFA, планирани за 26 февруари 2016 година, но комисията по изборите съобщи, че няма да разглежда кандидатурата на французина до снемане на всички санкции.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: БлатерПлатиниFIFAUEFA
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Нийл преди 8 години
Какво се оплакваш бе Мишел? Когато американците те използваха за да съсипят Блатер за да не сатен световното в Русия ти доволно потриваше ръчички. Сега палачинката се обърна и ти проплака? Сега не ти харесва това нали? Преди ти харесваше да нападаш и да отправяш упреци към колегите си, но сега когато атаката е срещу теб нещата някак си не са същите нали. Златното правило знаеш ли го Мишел? - Не прави на другите онова което не искаш да правят на теб. Основа на справедливостта е.
5
0
 
0
 
! Отговори
Жжжжж преди 8 години
Мръсен пудел
4
0
 
1
 
! Отговори
престъпник до кога преди 8 години
Не те удариха ,а ти ги ИЗВАДИХА.
3
3
 
4
 
! Отговори
боц преди 8 години
ЕЕЕЕХ, КОГА ЩЕ ИЗБИЕМ ЗЪБИТЕ И НА НАШИЯ "ПЛАТИНИ", ИМЕНУВАН МИХАЙЛОВ И НА ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ ВОЖДОВЕ В БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ?!!!КОГА ЩЕ БЪДАТ ФИЗИЧЕСКИ УНИЩОЖЕНИ ВСИЧКИ ФЕНКЛУБОВЕ, ТА ДА МОЖЕМ ДА ХОДИМ НА МАЧ СПОКОЙНО, А НЕ С БРОНЕЖИЛТКИ???КОГА???МЕЧТИ!МЕЧТИ!МЕЧТИИИИИИ!!!!!!
2
8
 
5
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 8 години
Сега може да отиде и да поплаче на рамото на кремълското джудже .Ботокса нали е голям фен на Блатер и Платини...
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много неграмотно написана статия с разпокъсани абзаци и нищо се разбира !!!

Спонсорирани публикации