Ван Гаал се изцепи: Скучно ми е да гледам Юнайтед!

"Феновете трябва да осъзнаят, че не може винаги да играем фантастично"
12 яну 2016 14:22, Красимир Ангелов
2
Ван Гаал се изцепи: Скучно ми е да гледам Юнайтед!
Снимка: Reuters

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал призна, че дори самият той не изпитва удоволствие да гледа играта на отбора си в определени мачове.

"Има мачове, в които се наслаждавах на играта. Като нулевото равенство срещу Челси, в което дори можехме да загубим", започна холандецът.

"Но също така имаше двубои, в които бях отегчен или ядосан, защото не успявахме да дезорганизираме защитата на противника. Но това е футболът. Няма как да играеш атрактивно и фантастично във всеки мач. Но феновете идват за това на стадионите. Те могат да критикуват, но и да ръкопляскат на играчите", продължи специалистът и допълни:

"Те бяха иронични в мача срещу Шефийлд Юнайтед, но и играчите бяха разочаровани. Играчите, феновете и мениджърът трябва да знаят, че не може винаги да играем фантастичен футбол. Точно това се случи напоследък. Съжалявам, но е така."

"Не съм сър Алекс Фъргюсън, за да скачам от пейката и да им давам указания. Всеки е различен и аз не вярвам в този подход. Вярвам в комуникацията през седмицата по време на подготовката за мача", добави холандецът.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
Ха, за парите, които получават футболистите в елитните отбори трябва абсолютно всеки мач да играят фантастично!!!