Гришо се класира на финал! Разби и Жил Мюлер

Българинът победи с 2:0 сета
Обновена: 15 яну 2016 10:51 | 15 яну 2016 10:15,
49
Гришо се класира на финал! Разби и Жил Мюлер
Снимка: Reuters. архив

Тенисист №1 на България Григор Димитров тресна с 2:0 сета (6:2 7:6) Жил Мюлер от Люксембург и се класира на финал на турнира в Сидни.

Това ще е седма финална среща за Гришо в кариерата му и първи от 19 октомври 2014 година.

Срещата с Мюлер продължи час и 45 минути, като тя бе на няколко пъти прекъсвана заради проливен дъжд, по подобие на битката с Александър Долгополов.

С успеха Григор си осигури 150 точки за световната ранглиста и $37,900 от наградния фонд.

На финала нашият очаква миналогодишния шампион и поставен под №3 Виктор Троицки (Сърбия) или Теймураз Габашвили (Русия).

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
онз преди 8 години
До Инаинче, ако и мусаката ти беше като самомнението, комшията на ръце щеше да те носи, а не да те кълне на трета бира...
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
trohiti za gri6kata
39
0
 
2
 
! Отговори
до 41 преди 8 години
Почвам да чета и тъкмо си казах, че това трябва да е написано от някакъв добър, издигнал се човек и БААААМ следва ето това:"П. С:Между другото Гришо ще си харчи париците и ще си прави селфитата обикаляйки света, а ти Бай *** ще работиш за 400 лв, и ще гладуваш половин година, за да идеш на Китен."Това ли е успехът за теб, брееее ***!? Превъзмогнал си безпаричието и глада довел те в Китен? Спря със селфитата ли?Почнал ***.а.кккк да учи другите, докато демонстрира колко е т.ъп?! Евала!
38
4
 
4
 
! Отговори
Инче преди 8 години
Просто още не е пробвал с мъже драга..... Там да видиш задоволен хомосексуалист как стига до финал.
37
4
 
2
 
! Отговори
Ина преди 8 години
Видяхте ли сега, мъже, че без жени сте гола вода?
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие анонимни дами и господа сте неграмотни, ниско интелигентни, вулгарни, проЗти, *** българска и злобна. Само ние си натискаме главите в казана на дявола. А за Гришо - поздравления за мача, само напред и нагоре. П. С:Между другото Гришо ще си харчи париците и ще си прави селфитата обикаляйки света, а ти Бай *** ще работиш за 400 лв, и ще гладуваш половин година, за да идеш на Китен.Айде със здраве
35
0
 
8
 
! Отговори
Обективен преди 8 години
Този турнир е много добра загрявка за Australia Open. Който не го е разбрал, си е за негова сметка, само да не занимава останалите с безмислиците си.
34
3
 
1
 
! Отговори
до 36 преди 8 години
Спокойно. Следващото кръгче ще се почне с: облиза, олиза, омаза, отупа, разтърси, разкърти, отвя, отнесе.... ей такива все пени...тенесистки! Аз съм доволна. Да продължават в същия д-у-х.
33
4
 
2
 
! Отговори
Въпрос! преди 8 години
Извинявайте може ли повече статии за това какво става със сексуалния живот на Григор Димитров? Мен лично кариерата му на тенесист изобщо не ме вълнува. Затова моля наблегнете повече на статии относно това доволна ли е настоящата му, независимо коя е тя, или не е доволна. Чета някакви коментиращи пишат, че имало слаби, силни турнири, добри, по-добри тенесисти. Не блегодаря. Скучно е. Ракетите и креватите им са ми по-важни. Досущ като задниците на тупалките им, с което явно жените им се гордеят.
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ей, друго си е да си хванеш кака да те отрака. тая никол явно добре действа на момчето, получава захарчета и други награди :)
31
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
този турнир е слаб точно за нащо каквито досега е печелил.подгрявка за АО и никой голям тенисист не се хаби тука.
30
9
 
2
 
! Отговори
Въпрос! преди 8 години
Един къдрав си вкарва рунтавия в една цветна ***. Кой е този, който първо ще се похвали във фейсбук? ***, че са я натоварили или рунтавият, че каръкът на счупената ракета се е пукнал? Да се радваме ли на *** или да си представяме как рунтавият и товари дебелия *** с любоф? Смях до дупка. Иначе сериозно: когато НЕ искаш да загубиш нещо го скриваш. Когато нищо не ти значи - се показваш с него. Толкова е прос-т-о, ама не е за ***.а.ц.и.
29
6
 
2
 
! Отговори
Никойна Голчи преди 8 години
Само 37 900 долара? Като платиш данъка ще останат ли парички за билетче или да ти пратя от рестото, което ми остана онзи ден от въртенето на *** по американски шоупрограми? Литяяяя, Гришиии! Летя в облаците! Ила ме свали, че ще има още да изфантилизирам с миченца, момченца, косички и мекички, ако не дойдеш за поредната сесия.
28
9
 
3
 
! Отговори
Ниголчи на Колчи преди 8 години
Пишеееее, кога ще дойдеш да свършиш малко работа и при мен, Грише? Хайде, че имам още няколко сиви рокли от Виктория Бекъм, че да си показвам дибелио ***, късите крачета и набитата фигурка, че най-накрая да ме хареса някой млад и недоизпишкан като теб.
27
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В скоро време снимал ли се е как пада в разни водоеми?
26
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От тук до края на годината не го търси нашия вече - изпълни си плана и сега ще има вр еме да се заеме с основните си занимания - правене на селфита и компаньонстване на застаряващи жени
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е значението,че няма никой от топ 10 в турнира,нали ако спечели финала утре Григор ще добави 250 точки и ще стане на 20 място.Само Джокович пропуска тези турнири но все пак е Джокович...
24
0
 
13
 
! Отговори
Snorky преди 8 години
Браво Гришо! Трябва по-често да си сменяш приятелките.
23
2
 
27
 
! Отговори
Ицо преди 8 години
Ако Григор спечели някога голям шлем тук в коментарите със сигурност ще пишат "То па един шлем мани мани". Браво, Григоре! И Дългополов и Мюлер бяха трудни противници. Успех срещу Троицки на финала.
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никол, направи на момчето пържени филиики за победата ! Тои много ги обича !

Спонсорирани публикации