Неделни шпаги: Пречат ли жените на Гришо?

Разконцентрират ли красавиците играта на нашето момче
17 яну 2016 14:29, Екип на Dnes.bg
47

Оставете Гришо на мира, не жените му играят на корта. Снимка: Reuters
От Маша на Никол. А Топ 5 кога? Снимка: couriermail.com.au

Общо гласували: 183
Оставете Гришо на мира, не жените му играят на корта
73%
От Маша на Никол. А Топ 5 кога?
27%

Имат ли влияние жените върху представянето на Григор Димитров на корта? Тенисистът записа много слаба 2015 година, а тази започна оптимистично. По време на връзката му с Мария Шарапова станахме свидетели на едни от най-слабите му мачове, сега до него е Никол Шерцингер. Ще му даде ли криле или резултатите в мачовете му са единствено следствие на тренировки и тактика? В "Неделни шпаги" мнения кръстосват Красимир Ангелов и Александър Попов.

Оставете Гришо на мира, не жените му играят на корта. Красимир Ангелов, Dnes.bg

Новата година дойде, а с нея Григор Димитров отново попадна под прожекторите не с играта си, а с личния си живот. Повод стана новата му приятелка – популярната певица Никол Шерцингер, чието загаджване с Гришо стана явно повод за нова национална гордост под юргана.

С личния живот на Григор обаче е време да спрем дотук и да се концентрираме върху играта му. Защото това кой с кого си ляга не играе основна роля на корта. А началото на сезона е отлично за нашето момче, при това само дни преди старта на първия турнир от големия шлем – Australian open. В началото на 2016 година Гришо има нов треньор, нови амбиции и да, ново вдъхновение. И започна с победи.

И не – жените не пречат на играта на Григор Димитров. Защото Гришо е истински професионалист, който успява да се концентрира изцяло, когато излиза на корта. Той не обикаля дискотеките, както доста наши известни футболисти, а спазва режим и пътува много. Тренира здраво и това се вижда от първите турнири за тази година в Австралия. А това с кого е в леглото си в малкото му свободно време от турнири е изцяло негова работа. И от начина му на живот като тенисист може и да страда личния му живот, но от личния му живот едва ли страда професионалния.

Затова оставете Гришо на мира и се концентрирайте около изявите му на корта. Той ни зарадва тази седмица от турнира в Сидни, нали? А тази нощ започва и борбата за Australian open. Където всички ние ще му стискаме палци и ще викаме „Давай, Гришо“. Затова нека се радваме на успехите му и дано тази година те да са повече.

От Маша на Никол. А Топ 5 кога? Александър Попов, Dnes.bg

От няколко години насам специалистите в тениса предричат бляскаво бъдеще на Григор Димитров. Годините си минават, а той все още е далеч от световния връх.

Гришо има и талант, има и хъс, но все нещо не му достига. 2015-та всички очаквахме да го видим поне в подножието на върха, защото е ясно, че засега Джокович и Федерер изглеждат недостижими. И вместо успехи се заредиха слаби игри, смяна на треньора и логично изпадна не само от десетката.

Всичко това съвпадна и с проблемите му във връзката с Мария Шарапова. Колкото повече демонстрираха любовата си с Маша толкова по-слаб бе на корта. И в един момент стана ясно, че двамата нямат общо бъдеще. Дали разклатената му връзка с рускинята му оказа влияние може само да се гадае, но е факт, че тогава изигра мачове, за които едва ли иска да си спомня.

2016 г. почна доста оптимистично и след дълга суша той отново игра финал в Сидни. Да, загуби драматично от Троицки, но достигането до последния мач е наистина добро постижение и вдъхва оптимизъм за участието му на първия голям турнир - Откритото на Австралия.

На трибуните по всяка вероятност ще му стиска палци новата изгора - Никол Шерцингер. Ако жените са неговият лакмус за представянето му на корта то може да се надяваме на добри игри засега. Защото с Никол са в началото на връзката си, любовта дава криле. Но дали ако кревата им заскърца няма да се окаже и тази година празна?

Топ 5 обаче си изглежда все така недостижим, независимо, че Гришо получи похвали от Федерер наскоро. Отстрани изглежда, че продължава да му липсва нещо малко. Дано Никол му го даде...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
не преди 8 години
Той е хомосексуалист.
30
0
 
6
 
! Отговори
Уфффффффф преди 8 години
*** все дърти брантии е...!Бе хвани си едно младо .....Л.Л.Мислих, че реалното му място в ранглистата е 16 - 18 то. Явно съм сбъркал.Иначе браво, най-успешният български тенисист.Дай боже да ме опровергае и да се доближи до топ 10.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въоще не му пречат - играе тенис между другото - важното е да опъне колкото се може повече. Като почне да ства само за тенис тогава само тенис ще играе!
28
0
 
5
 
! Отговори
BG СОРОСОИД преди 8 години
ЕССТВено че да ! не може нон- стоп да ходиш по жени и накрая да си супер трениран и силен на корта ....тва важи не само за Гришата де .....видяхте Божинката докъде се докара ! трябва да внимава нашето момче да не стане като Божинове номер 2 ..... *** бързо могат да му зипият акъла а и парите ...... ако има такъв изобщо- щото се оказа че Божинов няма
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
напротив жените го стимулират. Според мен психиката му се пробива. Затова се дъни във важни мигове. Все пак има напредък към вчерашна дата. С времето може да обръгне и да се концентрира като острие. Дано това да не е таванът му. Ще се радвам да получим един нъмбър 1 в големия тенис. На слука!
26
1
 
4
 
! Отговори
Жожо преди 8 години
Зловонящите завистливи дурли да замълчат и да си омият зъбите!
25
0
 
4
 
! Отговори
Оу Йе! преди 8 години
Евала Гришка!
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изобщо не му пречат, без Шарапова и Никол никой нямаше да е чувал за него. Сега е медийна звезда, има милионни договори за реклама, макар че успехите му в тениса са малко.
23
2
 
10
 
! Отговори
toko преди 8 години
Кефя му се на Гришо,че забива такива мадами и му завиждам благородно,а и вчера игра много добре,просто нямаше късмет.Спрете да зивиждате и да обиждате успелите хора,това че само ядете *** за него няма да ви направи по-велики,радвайте се на малкото останали,добри българскки спортисти.На всички Антоновци и прозиводните им Честит Имен Ден ,Весел Празник и Наздраве !!!
22
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените не му пречат на тениса. Според мен тениса пречи на ходенето по жени :)
21
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 25Това че все си случвал на мизернички е твой проблем. Нещо да ти призная- точно пък жените над 30 години се поддържат перфектно отдолу. Малките пи.кли миришат,а лелите на по 30-40 години са се измили отдолу перфектно и ти иде да ближеш и да ядеш прасковата до забрава. Толкова вкусна, мека и сочна.
20
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквито и красавици да са отдоло все миришат на риба.По добре тройка в парламента с Радан Кънев и Местан
19
8
 
6
 
! Отговори
Тихо преди 8 години
Стига сте ни занимавали с тоя, дето не знае къде е България на картата !
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наш Боко и той е хвърлил око на Никол Ширцингер и иска да я е..
17
3
 
16
 
! Отговори
Сиена от Виена преди 8 години
Какво по-нормално от това един млад мъж да има връзка/и?Любовта,развлеченията,емоциите не са само за анонимните ,застанали пред компютъра и смело "чукайки" по клавишите.Това,че жените около Григор са популярни е в реда на нещата.Обстоятелствата му пречат да срещне Дора от Горна Оряховица,а не че не може да се влюби в нея.В нашата работа-моята,вашата връзките-съпруг,съпруга,приятелка,приятел пречат ли ви да си вършите работата?!Оставете момчето на мира!Знам,че е невъзможно!Жълтото е цвят.
16
2
 
7
 
! Отговори
Хвани преди 8 години
си кака, та да тъ отрака.
15
3
 
7
 
! Отговори
Пиер Задорян преди 8 години
Много е далече от класата на братчеда Агасян по известен като Агаси. И не му пречат лелките, а ръчичките.
14
5
 
8
 
! Отговори
1 преди 8 години
на тенисиста от Хасково,му пречи вълната.
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 14Никол Шерцингер е баба? Аз съм на 35 години. Дай боже всеки му като мен да си има такава баба за приятелка, младеж!
12
2
 
18
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Оставете го Гришо на мира, другите тенесисти и те си имат жени и приятелки, а дали ще е Никол или някоя друга Вас какво Ви засяга. И без това по-добър от него нямяме. който му намира косури да излезне да се пробва с него, и тогава да се пени.