Гордостта на бойните изкуства в Украйна на посещение у нас

Станислав Хоруна идва за двудневен технически семинар
26 яну 2016 15:56, Александър Попов
0
Гордостта на бойните изкуства в Украйна на посещение у нас

Един от най-добрите състезатели в света по карате по правилника на WKF, Станислав Хоруна, ще посети България по повод провеждането на практически семинар в зала "Сиконко" в София. Двудневното обучение, на което ще присъстват голяма част от привържениците на бойните изкуства в страната, ще се състои на 30 и 31 януари тази година.

Хоруна е само на 26 години, но е признат от световната карате федерация за един от най-перспективните млади състезатели. Получавал е неведнъж престижни отличия от световни и европейски първенства. Бил е цели 12 пъти златен медалист от  популярните карате турнири "Premier League". Състезава се в трудната категория до 75 кг, където смело се съревновава с едни от най-добрите каратеки на бойното изкуство.

Софийската спортна зала „Сиконко“ ще се превърне в доджо, в което ще се проведат по две тренировки на ден с продължителност от час и половина.

Организатори на семинара са Кристина Свиленова и Виктор Свиленов от СК "Ипон" – София и Павел Стоянов от СК "Щит" – Нови Искър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Станислав Хоруна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари