Завиващ на забранено причинил катастрофата със Сираков

Легендата се възстановява, нямал е микроинсулт
Обновена: 7 мар 2016 08:19 | 7 мар 2016 08:06,
24
Завиващ на забранено причинил катастрофата със Сираков
Снимка: архив, Bulphoto

Инцидентът, който прати легендарния голмайстор на Левски Наско Сираков в болница, е станал на Околовръстното край Казичене. Джигит решил да направи обратен завой, като се промушил в процеп между мантинелите.

Още по темата
Участъкът е известен с подобни изпълнения, както и с пресичащи неправилно пешеходци и домашни животни. Джипът на Наско е нямало как да избегне удара, тъй като се е движел в крайно лява лента и се врязва в другата кора.

От удара от двете коли останали само очукани ламарини, а двамата шофьори се разминали без видими поражения. Това е и причината Наско да не потърси веднага лекарска помощ.

В близките дни Сираков ще бъде изписан от УМБАЛ "Света Анна". Директорът на болницата д-р Славчо Близнаков обясни, че е провел среща със Сираков и съпругата му Илиана Раева.

"Категорично е нямал микроинсулт. Резултатите и показателите му са добри. Състоянието му е причинено от катастрофата", казва д-р Близнаков пред "7 дни спорт". Той споделя също, че Наско вече излиза на разходки в двора на болницата и дори успява да се шегува със състоянието си.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
9
 
! Отговори
иво преди 8 години
Жалко че Туньо почина, а хора като Сираков и Лечков са все още живи
17
2
 
4
 
! Отговори
валуев геннадий преди 8 години
Поправляйся уважаемый Наско! долгих лет тебе жизни! Я ЧАСТО ВСПОМИНАЮ как мы вместе работали в Левски. Хорошие были времена! много поздрави на професор ИЛИЕВ!
16
12
 
10
 
! Отговори
Фен клуб Левски преди 8 години
Момчета ,сигурно осъзнавате колко сте жалки... Нито ще имате кола като на Сираков,нито жена като на Сираков...Ще карате трошки за по 1000-2000 лева и ще спите с грозотии...Айде ,сега чакайте мама да ви изпрати някой лев от Гърция,където бачка,защото вие за нищо не ставате....
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЕЕЕ, ама разбира се - винаги някой друг ни е виновен ! А Насето е невинен, разбира се ! Защо не покажете записите от камерите, вместо да говорите и да обвинявате другите ?!?
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
PROBA ZA ALKOHOL NIAMA I SEGA E SVOBODEN ZA NOVI SRESHTI S MISTAR DGEK DANIELS I DUK MARLBORO.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kolko Alkohol e imal
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ...В КАМЕРИТЕ...АКО ИМАТ СМЕЛОСТ ДА ГИ ПУСНАТ...МОЖЕ И ДА Е НЕВИНЕН
11
0
 
28
 
! Отговори
ох преди 8 години
Слушайте говорителката,,Илаланчето"на Сиракчето и ще разберете че той е безупречен,карал е със 25 км и дистанция 40 м.
10
2
 
33
 
! Отговори
gotin преди 8 години
има и други болни при това тежко дайте инфо и за тях колко пъти са ги прегледали какво са им надначили за лечение
9
0
 
37
 
! Отговори
д-р Хаус преди 8 години
Вероятно колегите, след поставяне на диагнозата, са приложили на пациента лечение със зелева чорба и лечението може да се счита за успешно. При тези първоначални симптоми /повръщане, виене на свят, залитане/ аз бих предписал и 1 бира, но нищо, важно е крайния резултат да е положителен
8
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че онзи с обратния завой нарушава правилата - е ясно, но дали Сираков е карал с нормална скорост или просто е надул джипката със 120??? Нека видим какво е записано в КАТ! Има ли проверка за алкохол. Има ли съставен акт или просто Сирака си е платил на ръка, за да не му пишат акт. Крайна лява лента + Наско + съобразена скорост = не сеполучава просто!
7
1
 
42
 
! Отговори
неКОРУМПИРАН съдия преди 8 години
Джигит решил да направи обратен завой, като се промушил в процеп между мантинелите.......................а Насето се бил засилил с 200,като бекярин на оро и станала белЪта.
6
3
 
43
 
! Отговори
паметлив преди 8 години
Онази, нелицеприятната крадла на комплекс Спартак, редеши сълзливи слова във Фейсбук за много тежка катастрофа. Като се размириса работата се оказа ожулени ламарини? И защо изобщо ни занимавате с този пропаднал алкохолик и крадливата му женичка???
5
10
 
32
 
! Отговори
CSKA-r преди 8 години
Наско Сираков на терена беше дразнещ състеател за нас цесекарите. Имаше си самочувствие и го показваше.НО все пак е човек и не заслужава коментарите, които му пишем ние като българи и негови съграждани. Един от най-гадните ми спомени е 1988, пролетта, ЦСКА водеше в класирането, но допусна загуба от Тракия и Сливен в София (а уж те бяха "сателити" на цска). Поведохме с 2-0 с голове на младоците Пенев и Костадинов, но Левски обърна 3-2 и стана шампион... Но това е само спорт.Оправяй се Сираков!
4
2
 
43
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
винаги други са им виновни на тия като се напият и надрусани .хаиде стига
3
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На описаното място има :1. Пешоходен сфетофар и ограничение до 50 км/ч.2. Знак за забранено изпреварване.3. На 20 м. след това ограничението е 40 км/ч и повторение на забраната за изпреварване!Явно перуката е карал с поне 80 км/ ч за да не може да спре. Вероятност има да е заспал (преуморен!) и за това да се е нацепил в друга кола.Интересно дали е регистрирано това ПТП в КАТ и какви са резултатите от "духането"
2
2
 
42
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
"...и се врязва в другата ***."Знаех си аз, че пак дърво е замесено...
1
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами да се заключим вкъщи защото някой ще завие неправилно и ще ни причини инсулт! Спрете с глупостите и манипулациите!

Спонсорирани публикации