Продават имотите на Туньо под носа на роднините му

Ще дам всичко, за да защитя честта на баща си, заяви дъщерята на легендата
14 мар 2016 17:22, Екип на Dnes.bg
25
Продават имотите на Туньо под носа на роднините му
Снимка: Булфото

По-малко от месец след кончината на големия Трифон Иванов, голям скандал между роднините на покойната легенда е възниквал заради имоти, показа проверка на Gol.bg.

Една от законните наследници на Туньо – дъщеря му Галина Трифонова Иванова, се оплака във Facebook, че дни след погребението, апартаментът на футболиста във Велико Търново е пуснат за продажба. Тя написа, че по документи той вече не е на героя от САЩ'94 или наследниците му, а принадлежи на майката на приятелката му.

"Добре дошли всички в моя нов живот. Живот, в който ще дам всичко, за да защитя и да спася достойнството и честта на татко с цената на всичко", написа още Иванова.

Дъщерята на легендата разкри още, че жената, която продава апартамента, в момента шофира и джипа, който е принадлежал на Туньо.

"Разстоянието и "законите" в България не ми позволяват, към днешна дата, аз като негова ДЪЩЕРЯ да направя нещо, за да предотвратя подобни "свинщини"! СВОБОДАТА, която имам в това виртуално пространство обаче, ми позволява, дори на 2000 км от Велико Търново да ви разкажа всичко това".

"И ако НИКОЙ от органите на реда няма "правомощията" да направи запор на каквото и да било, нещо, което е било собственост на ТАТИ, то поне всички да знаете за какъв "ЧОВЕК" говоря!", написа още Галина Иванова.

Какво написа още Галина Иванова вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
8
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
Аве ти в час ли си , какви завещания какви запазени части, майката на приятелката му има нотариален акт за собственост, т.е. Туньо и е "продал" имота.
15
3
 
6
 
! Отговори
Македонски Ариец преди 8 години
Като толкова си се загрузила, къде си била когато е имал нужда от теб? Приятелката му поне е била до него и се е грижила за него, а ти сега ревеш за някаква панелка и някакъв "джип"...
14
2
 
3
 
! Отговори
Подобно преди 8 години
Едно да знаете от мен...след изненадваща загуба на заможен близък роднина...най страшното което идва след това са роднините !!! Минал съм през това ...кошмарна история и години битки да си взема това което си е мое ....но все пак почти не познати за мен далечна рода взе родната ми къща !!!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Комунизмът свърши, тогава законите бяха други. Днес едно завещание, ще спести много нерви и разваляне на роднинските отношения по-късно, но това все още е трудно разбираемо за българите.
12
12
 
11
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Е, колко жалка трябва да си, че да почнеш да ревеш за апартамент, в който СИГУРНО един лев не си вложила? ко иска тая, че се излага така?!
11
3
 
16
 
! Отговори
123 преди 8 години
До Анонименне е точно така, дори и да е оставил завещание, децата имат запазени части и не могат да бъдат лишени напълно от наследство.Друг е въпросът че човека още не е изстинал в гроба, а тя продава вече.... не и е чиста работата, за да бърза толкова
10
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може би точно това е било желанието на баща и, а с публичния дебат по случая по-скоро дъщеря му нанася удар по честта му. Все пак е живял с новата си жена и е решил по този начин да я подсигури. Дали е бил прав или не, само той решава, не дъщеря му. Предполагам, че е направил каквото е могъл за дъщерите си приживе, не виждам полза да плюят така по новата му жена
9
3
 
26
 
! Отговори
E паааа преди 8 години
Тия работи се правят в нотариус докато е жив човека. Явно Туньо така е решил. И аз не чакам нищо от баща ми. Знам че всичко ще отиде в любовницата му. Недей плака
8
8
 
25
 
! Отговори
aaaaaa преди 8 години
нотариалният акт е на съвсем друга жена която не е майка на децата му-така е когато мъжете са със слаби ангели-КУ...РИ
7
2
 
24
 
! Отговори
G преди 8 години
Кой и е виновен как баща й си е писал завещането? А и тук говори за една къща и един джип. Нищо не се казва за разпределянето на останалото имуществено и неимуществено състояние. В случая, базирайки се само на тази статия, е трудно да се защити позицията на въпросната дъщеря.
6
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той не сключи брак с приятелката си, за да може да вижда най-малката си дъщеря. След като не можа да я направи законна наследница като съпруга- явно така е решил да я обезпечи. Негово решение. Уважете го.
5
9
 
15
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
Na 2000 km ...bila si dalech ot bzshtiniya imot..i ot nego samiya! Kakvo kato si mu bila dushterya...
4
3
 
38
 
! Отговори
мдаа преди 8 години
добре че не ги гледа сега Туньо... роднинитеее роднинитеее....
3
33
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХВАНИ СИ АДВОКАТ , ВСИЧКИ ДЕЦА СТЕ НЕГОВИ НАСЛЕДНИЦИ , ТАКА ЧЕ ТАЗИ ГОСПОЖА НЕ МОЖЕ ДА ПРОДАВА НА ПРОИЗВОЛА
2
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"...по документи принадлежи на майката на приятелката му" - какъв е точно проблемът ?
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
роднините ...