Шиха дънки специално за Маша. Въпреки допинга

Само с хапчета не става, трябва да си добър, смятат от компанията
14 мар 2016 09:14,
25
Шиха дънки специално за Маша. Въпреки допинга
Снимка: архив, Reuters

Една компания не е сред спонсорите на Мария Шарапова, няма и намерение да прави пари от нейното име. Просто реши да подаде ръка на един голям спортист, какъвто безспорно е тя.

При това в момент, в който всички бягат от нея като дявол от тамян. "Райфъл" изработи специален модел, който е в една-единствена бройка и ще бъде подарен на рускинята, пише "Стандарт". Собствениците на марката - семейство Фратини са големи фенове на тениса. За това решиха да подадат рамо на едно от най-известните имена в този спорт. "Да живее "Райфъл"!", обяви основателят на фирмата за бижута "Круциани" Лука Капрай.

"Това е голям жест в момента, в който официалните й спонсори избягаха. И то към човек, който в момента страда и е несправедливо обвинен от всички. Тя е красива, талантлива и смела. Имаше достатъчно сили, за да излезе и сама да обяви какво се е случило", продължи бизнесменът.

"Само с четири хапчета нищо не става. Трябва и да си добър. Иначе и аз щях да съм №1 поне в четири спорта, които обичам. Жестът на братя Фратини ме подсети и за една реклама. На нея бе изобразено стадо овце. Всички вървяха в една посока, а само една, при това черна, в друга. Вярвам, че Шарапова ще се върне бързо на корта. А нега с радост носи тези дънки. И като истинска пушка (б.р. рейфъл) да отстреля с тях враговете", каза още италианецът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Наистина само с хапчета не става!
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тая без спонсори няма да остане, просто момент в който ще си предоговори тарифите.Както и удобен момент на нови спонсори да влязат в играта.
19
4
 
5
 
! Отговори
до 15 преди 8 години
Няма как да се завърне. Годинкит се вървят, а тя не е първа младост. Това е спорт все пак! Нека си изчисти името и да си гледа живота. Нормалните хора я подкрепят. Който вярва на такива кирливи ризи е наивник за мен. Няма спортист, който да не пие нещо. Въпросът е кога ще се забрани един препарат и ще трябва да се замени с друг!
18
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човека си е взел сутрешната доза бях прах и тръгнал да си прави ПР, докато сваля Шараповата - 2в1. А дано поне я прасне, след това навеждане.
17
1
 
0
 
! Отговори
Alinea преди 8 години
Chudesna tenis raketa reklama "Samo s hapcheta ne stava"!:-):-):-):-):-):-)
16
4
 
6
 
! Отговори
ЧибаРашка преди 8 години
Давай мамаша Маша - пабеда наша!
15
2
 
15
 
! Отговори
до 15 преди 8 години
Така е. За тези които не са забелязали, тече едно целенасочено омаскаряване на руския спорт. Това го забелязах още преди олимпиядата в Сочи (преди войната в Украйна). Тук няма нищо случайно и много лесно човек може да усети какво се случва - трябва просто да си отвря очите и да не е комплексиран кон с капаци.
14
8
 
7
 
! Отговори
Райфъл преди 8 години
Дънките са със специален джоб за хапчета.........
13
1
 
13
 
! Отговори
... преди 8 години
До БогомилБогомилчоооо.. във всяка силна държава спорат е "политизиран".. Ако си трениал повече от 10 г. спорт щеше да знаеш, че всички взимат медикаменти: и Сетефка взимаше и Йорданка и американците и ГДР-то и руснаците! Това е колело дето се е завъртяло не може да се спре! По-дълбоки са нещата обаче.. Въпросния "допинг" е руско лекарство. По искане на американците е включено в забранения списък след 10 г. Схващаш ли пиленце или да ти се обяснява още малко?..
12
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докога ще я гледаме тая Маша.....с нищо не е интересна!
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На братята Уилямс тестостерона им е като на младия Шварценегер.
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аха, някога ако вземат проба от братята Уилямс (не че ще стане), всички реактиви и уреди в лабораторията ще изфирясат. То бива тестостерон и анаболи, бива, ама тяхното е плашещо.
9
17
 
3
 
! Отговори
Богомил преди 8 години
До АнонименРуският спорт, още от времето на СССР, както и в бившата ГДР, винаги е бил силно политизиран и форма на пропаганда. Трябваше д а се докаже превъзходството на съветския човек, днес на руснака над другите. Като не могат с други постижения дават мило и драго за тази реклама. Позволено и непозволено и разбира се допинг. Как е възможно близо 800 елитни руски спортисти да имтат еднакви болести ?Явно професионалния руски спорт е занимание за болни хора! Абсурд!
8
5
 
7
 
! Отговори
kOZELCHETO преди 8 години
Адски *** ПР на джинсовите шефове... То като цяло да кръстиш марка за дрехи на огнестрелно оръжие... Яримерно чорапи-арбалет, шапка-базука и халат-гаубица е също толкова тъпо...
7
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Берлине тя таз мадама пие само шампанско по екзотичните острови а ти от кое панелно гето се плюнчиш
6
20
 
5
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Машенка, пийни си едно самогонче като бял човек! За какво ти е да се дрогирваш?!
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоз Гришо е голям буннак че заряза това стегнато руско пиче
4
19
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Хайде стига с тази Шарапова.Добре че Гришата се...откачи,иначе с нейният пример за печелене с...непозволени средства и него щеше да...повлече.Вярно че сега Гришата пада,ама...чисто,без допинг и никой не може да го...обвини за това.
3
20
 
4
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
E, толкова ли нема кинти таа дрoга едни дънки да си земе?!
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да съм дънките на Шарапова