Плюшченко идва у нас, въпреки операцията на гърба

Официално: "Кралете на леда" ще се състои!
18 мар 2016 12:06, Александър Попов
2
Плюшченко идва у нас, въпреки операцията на гърба
Снимка: PR

Въпреки неочакваната операция на гърба, руската легенда ще пристигне в България, за да усети атмосферата на зала Арена Армеец.

Двадесетте и един топ фигуристи потвърдиха участието си в шоуто Кралете на леда в София. Актуалните олимпийски и световни шампиони ще излязат за първи път един до друг в едно единствено шоу в подкрепа на руската легенда Евгени Плюшченко, който беше застигнат от нова коварна травма на гърба.

След няколко консултации с личните си лекари, Плюшченко получи забрана да излиза на леда в следващите 6 месеца, но за да не разочарова българските фенове на фигурното пързаляне, е решил да им подари най-грандиозното шоу от серията Kings On Ice правено някога.

"Изключително благодарен съм за подкрепата, която ми оказаха всички тези големи имена в спорта. Съжалявам, че няма да мога да се пързалям в последната част на шоуто в Арена Армеец, но ще се опитам да бъда там и да усетя атмосферата на българската публика лично. След като разбрах какъв е интересът към това събитие в България, с моя екип решихме да подарим на феновете нещо специално. Уверявам ви, че такъв състав от фигуристи не се е събирал до момента и вярвам, че такива големи имена ще запалят страстта у младите към този спорт. Кой знае, може някой ден един от зрителите в залата да стане следващият Плюшченко", заяви легендата.

Новите имена в Кралете на леда са Хавиер Фернандес (Испания) – световен шампион за 2015 и четирикратен европейски шампион (2013, 2014, 2015, 2016); Джони Уиър JOHNNY WEIR (САЩ) – бронзов медалист от световното първенство; Иван Ригини (Италия) – трикратен шампион на Италия; рекордьрите на ГИНЕС за най-дълго задно салто на лед (6 метра и 9 сантиметра) - Александър Любченко и Жан Денис Санчис, едни от най-добрите двойки в света - Анет Дитрт (Германия) и Яник Бонер (Франция), както и Анастасия Мартюшева и Константин Гаврин от Русия. Публиката ще види и майсторството и специалните изпълнения на Ксения Коробкова, Татяна Розанова, Никита Михайлов, Андрей Косицин, Александър Якушин, Алексей Моторин и Илия Гурлиев.

Към тези имена се присъединяват и вече обявените Бриън Жобер, Аделина Сотникова, Филип Канделоро, Томаш Вернер, Флоран Амодио.

Освен на първокласните съчетания на олимпийските шампиони на Чехия, Русия, Испания, Германия, Франция и Швейцария, публиката в ледената арена ще се наслади и на невероятни музикални шедьоври.

Принцът на цигулката Едвин Мартън, свирил със звезди като Дзукеро, Сийл, Глория Гейнър, ще се включи в шоуто редом до звездите на фигурното пързаляне с омагьосващи изпълнения на своя "Страдивариус", а на сцената непосредствено до пързалката ще застанат майсторите на класиката Vienna Strauss Orchestra.

Запазват се и промоционалните цени на билетите за "Кралете на леда". Все още могат да бъдат закупени пропуски на цени от 58 до 98 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Евгени Плюшченко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
7
 
! Отговори
fen преди 8 години
Не можах да разбера само защо ще има две шоута за такъв кратък интервал от време. Феновете в България едва ли сме толкова много ,а е доста трудно финансово да отделиш сума за 2 представления в рамките на един месец, особено когато ходите семейно (да кажем 2 човека).
1
3
 
6
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
По добре да го бяха отменили! Така или иначе повечето идват заради Плюшченко и сега ще са доста разочаровани, ама алчноста няма да им позволи да се отнесат честно със зрителите!