Случи се! "Лъвовете" подчиниха Португалия с 1:0

Феноменален Владо Стоянов отчая напълно Роналдо и компания
Обновена: 26 мар 2016 12:39 | 26 мар 2016 00:35, Красимир Ангелов
133
Случи се! "Лъвовете" подчиниха Португалия с 1:0
Снимка: Reuters

България постигна изключително престижна победа, след като победи с 1:0 Португалия като гост. Единствения гол на стадион "Д-р Магаляеш Песоа" в Лейрия отбеляза дебютантът Марселиньо в 19-ата минута.

В герой за нашите обаче се превърна вратарят Владислав Стоянов. Той буквално отчая голямата звезда Кристиано Роналдо и спаси всички възможно, включително и дузпа през второто полувреме. Трябва да се отбележи, че стражът за втори път в кариерата си хваща удар от бялата точка на португалски ас, след като стори това и на мача Лудогорец – Реал Мадрид (1:2) от групите на Шампионска лига.

Иначе "лъвовете" започнаха срещата много припряно и буквално бяха смазани в началните минути, но после се взеха в ръце и направиха няколко отлични контри, при една от които падна и голът на Марселиньо.

Така България остава с положителен баланс над Португалия и вече има 6 победи срещу 4 загуби, а равенствата са 3. След няколко дни възпитаниците на Ивайло Петев гостуват на Македония в друга контрола.

Подробности и реакции след победата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До къде стигнахме .. на победи в приятелски мачове да се радваме.
39
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пет пари не давам за нашите чалгаджии. Още на следващия мач ще паднат. Български футбол няма и не гледам.
38
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашите са най-големите слабаци в света икосмуса.
37
2
 
34
 
! Отговори
Край преди 8 години
Тоя мач беше толкова важнокак ще свърши колкото юбилейния "мач" на Стоичков. Ако искате футбол в България разтурете професионалните отбори /перачници за пари/ които всъщност никой не иска да гледа. Направете аматьорски отбори и върнете радостта от играта на кварталните момчета. Футболът е игра а не бизнес. С играчи дето не знаят български и световни шампиони да станем - все ми е тая.
36
0
 
50
 
! Отговори
4уденко преди 8 години
КАКЪВ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ РЕЗУЛТАТА АКО НА ВРАТАТА БЕШЕ ЧАЛГА-ГЕНИЯТ ТАТЮВ НИКИ ? ? ?
35
0
 
21
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Много хубаво, браво. Само че защо това не става на важните мачове, от които зависи класирането ни на Европейски и световни първенства. Не искам да подценявам мача, искрено поздравявам момчетата, но не знам дали това не е резултат от това, че португалците играха малко лежерно и несериозно. Силно се съмнявам, че резултата щеше да е такъв ако това беше мач със значение за класиране на някакво първенство. Все пак отново поздравления и дано се стегнат малко и да спре тази излагация по всички терени.
34
0
 
68
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
За победата трябва да благодарим лично на Баджанаците ,Малката перука и Малкото Коте .Благодарение на тяхното отсъствие спечелихме мача! Благодарим ви !!!
33
0
 
5
 
! Отговори
Bravo преди 8 години
Bravo za *** na nashite i jelanieto, no realno poglednato portugalcite si ni pregaziha, prosto Vlado beshe na nivoto na Buffon. Ako beshe malkata peruka shteshe da e handballen resultat. Portugalcite sa srednqci, ako ni hvanat germania holandia ili ispania ne mi se misli
32
4
 
11
 
! Отговори
Галин преди 8 години
Не че нещо ама истински българин вкара гол...няма лошо да не е, аз ще задам въпросът къде са добрите играчи наше пройзводство ? И все пак да не забравяме че това е приятелски мач, щяхме да бъдем прегазени....и не на последно място, що не се класирахме....?!!?!!!!!??
31
11
 
9
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Браво на Владо Стоянов, уникален беше в целия мач, но дузпата трябваше да бъде пребита! При изпълнението на дузпа вратаря няма право да напуска гол-линията на вратата, а преди удара, той си излезе поне 1,5 метра пред нея! :) Роналдо още като тръгна да я бие и ми направи впечатление как Владо рязко тръгна напред, за да скъси удара. :)
30
25
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
Какво ли не правят огромните печалби от залагания ?Има ли още неуредено първенство ? Остана ли поне един истински мач по света ?Ако някой вярва, че наистина сме победили португалците, а не заради огромните печалби на букмейкърите, значи или не разбира от футбол, или е болен мозък.
29
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво момци! Продължавайте и все напред! Мачкайте наред!
28
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е кой знае кво станало ей....
27
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво лъвовете. Това е вследстие на правилната политика на ГЕРБ към спорта. Браво!
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи ...Юнаци
25
4
 
61
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Роналдо ни беше отписал. Оня ден четох че мисли за мача Белгия - Португалия. Не мислел за България щото били слаби. На тоя му затвориха устата нашите момчета. Браво и на вратаря. Роналдо вече залязва, то само с гелосана прическа не става...
24
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Dnes.bg" събудете се! Защо позволявате на някой да разваля, така хубавата и рядка новина?
23
1
 
17
 
! Отговори
Георги преди 8 години
До 232323В прочем Турски войводо ти в крайна сметка защо пишеш на Български? Аз ли нещо не съм наред или Турците знаете нашият език? Аз лично не знам Турски но явно ти си, си направил труда да научиш Български и това говори много за тебе.
22
2
 
8
 
! Отговори
Georgi преди 8 години
До 232323Мой човек моля те нека си определим среща някаде да се видим защото си безполезна твар и определено си за гробищата :) Много бих искал да те видя покрит с цветя. Та ако може да ми кажеш от къде си и някъква връзка за да се видим и да ти отрежа и без това безполезната глава. Поздрави от Гошо !
21
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво момчета, зарадвахте ме!