Адам Джонсън посрещнат с бръснарски ножчета в затвора

Английският национал търпи огромен тормоз зад решетките
31 мар 2016 08:03, Красимир Ангелов
23
Адам Джонсън посрещнат с бръснарски ножчета в затвора
Снимка: Reuters

Бившият футболист на Съндърланд и английския национален отбор Адам Джонсън търпи огромен физически и психически тормоз още в първите си дни в затвора, алармират английските медии.

Осъденият на 6 години зад решетките заради интимни контакти с непълнолетна Джонсън е бил изтезаван с ножчета за бръснене, като в момента е под наблюдение заради опасността да прибегне до самоубийство.

Единственият шанс на 28-годишният футболист е да бъде преместен от крилото със сексуалните престъпници, защото е заплашен от още по-големи зверства.

Доскорошната звезда е бил нападнат и рязан с ножчета за бръснене по лицето и интимните части. На този етап обаче няма индикации Джонсън ще бъде преместен в друг затвор.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: Адам Джонсънзатвор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
8
 
! Отговори
Готино преди 8 години
6 години заради едно "малко коте" Божинката да внимава..
12
1
 
59
 
! Отговори
Толераст преди 8 години
искам да се сезира БХК, защото при нас индианците масово правят секс с малолетни и трябва да са в панделата, при това положение ще трябва да построим няколко нови затвора.Ама в правовата държава ***, член на Еврогейския съюз, такива неща не може да се случват.
11
0
 
77
 
! Отговори
Милен преди 8 години
Сравненията с изнасилвача от Пазарджик са меко казано абсурдни. Джонсън не е изнасилвал никого, момичето напълно съзнателно и доброволно му е врътнало една. Сигналът е подаден от родителите и, а не от нея.Въпросът е какво правим с "местните" с културните особености дето *** 13-14 стават майки?
10
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доколкото знам, девойката е била на 15 година.Ако е вярно, това, което прочетох, този е осъден за това, че се е целувал с девойката и е правил сексуални докосвания, но не и за сексуален акт с нея. Странно е все пак ...
9
1
 
38
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Този ако го тормозят с бръснарски ножчета, нашите "Юнаци" трябва направо да ги секат с брадви, ама ни е скапана държавата!
8
4
 
79
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Английски национал, но търка кенефите в затвора. Дали са го рязали с бръснарски ножчета няма особено значение. И го осъдиха ефективно за няколко месеца. А Владо Кузов лежа ли в затвора ? Кметът на Пазарджик дали ще лежи ? Трябваше вече да е осъден - случаят му върви паралелно с този на Адам Джонсън...А колко български националчета са посещавали тоалетнте на Син Сити с малолетни ? Дали биха осъдили някои от тях ? Дали някога ще разберем...!?
7
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Английският съд не се е съобразил със религиозните чувства на Алън и традициите на неговият етнос
6
4
 
56
 
! Отговори
S преди 8 години
А в България им дават условни - на ***, които са се гаврили с малолетни и т.н. Да чухте нещо за онзи кмет, който беше водил момиче в хотела - нищо, а трябва и той да полежи в затвора. Е това му е майката - полицейска държава и спазване на законите или по желание или принудително.
5
2
 
31
 
! Отговори
Dumb преди 8 години
'Баси партенката... но явно на автора мнооого му се иска... да е в затвора :)
4
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
новина лапната от английски третокласен жълт вестник който се опитва да увеличи продажбите си.
3
8
 
16
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Га * ни рива, а !
2
38
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малко му е
1
5
 
101
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, това ли са английските затвори. А, онази девойка едва ли е легнала насила с него.