Билетите за новия сектор "А" на Герена свършиха

Левски чака 15 хил. срещу Лудогорец, при победа – без бонуси
19 апр 2016 09:22,
13
Билетите за новия сектор "А" на Герена свършиха
Снимка: Levski.bg

Играчите на Левски няма да бъдат стимулирани финансово за предстоящото дерби с Лудогорец в събота, пише "Труд". Шефовете на "Герена" мълчат по темата с премиите и е много вероятно играчите да останат с празни джобове дори и при успех срещу "милионерите".

Очевидно такава е тенденцията при "сините" от началото на сезона, защото възпитаниците на Стойчо Стоев не са взимали бонуси и за останалите успехи до момента. В съблекалнята на "Герена" се надяват премиите да се появят най-късно през... следващата кампания. И така отсъствието на финансовите инжекции да е по-скоро като изключение.

В същото време еуфория завладя привържениците на "сините" предвид наближаващия мач с лидера в "А" група. Нетърпеливи фенове оформиха опашки на касите на "Аспарухов" още от понеделник сутринта. Допълнителна причина за интереса е и предстоящото откриване на новопостроения Сектор "А", който ще влезе в експлоатация именно за мача от 30-ия кръг срещу "Лудогорец".

Билетите за него са на цени между 20 и 25 лева и се продават ударно. Очакванията са на трибуните да има близо 15 000 зрители. Някои от най-големите легенди на клуба също ще уважат мача, като предварително ще получат доживотни пропуски за новото бижу на "синята" арена.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
7
 
! Отговори
s преди 8 години
Голяма еуфория, голямо чудо. Едните трябваше да пуснат билети за по левче за да понапълнят стадиона, другите да построят нова трибуна. Това са грандовете с милиони верни фенове. Верни като е почти на вересия, и верни, като е ново да видят какво става. После пак по 3000-4000.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Gostепа норма, требва да се отчетат парите на шиши. иначе некой от ръководството може да го мишобирнат без време
8
4
 
3
 
! Отговори
Gost преди 8 години
Интересно миe едно тоя път рогата дали ще купят съдията то иначе не могат да бият не могат ми с некоя дуспичка им се оттдаде шанс
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
видеха гувядата интерес към мач и те като жабата вдигнали крак... според радио ереван се очаква да съберат към милион и половина. зер, цола се е обадила на брежнев и целия цк на кпсс е син. а от връх мус-алла, сталин кротко глади мустака и мрънка меланхолично:машалла, майор аспарухов, машалла.
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 3зашото си имаме хора за хореография, ултрасиоткога на бомбичките и бутилките им казвате хореография?
5
5
 
14
 
! Отговори
Сливен е син преди 8 години
До коментар 3:Къде ще събереш 25000 бе,***.Вие сте една шепа ***.Единственият отбор, който дори в мач без значение и билети по 20 лева и нагоре може да събере фенове е Левски.Свърши се с вас,гургур.Догодина в окръжните и на бунището на историята :)
4
4
 
7
 
! Отговори
иЯ преди 8 години
Мач без значение.
3
10
 
4
 
! Отговори
ss преди 8 години
0:3
2
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От какво те е страх бе шубе? от пяни и надрусани? те най-бързо захапват асфалта. Феновете на ЦСКА от 5,6 години си водят децата в сектор Г и даже им дават да седят на първите седалки и само някой нещо да им направи , да видищ какво става..... затова събираме най-много публика, зашото си имаме хора за хореография, ултраси, а и за нормалните фенове и деца има място.Коментираш ей така.. и 25 хилияди щяхме да съберем ако се играеще на Васил Левски..
1
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на гол *** чифте пищови.и тия се вземат насериозно

Спонсорирани публикации