Английската Висша лига си остава по Диема. Засега

От АБРО опроверга информацията, че първенството отива в "Мтел" и "Близу"
25 апр 2016 19:39,
2
Английската Висша лига си остава по Диема. Засега
Снимка: архив, Ройтерс

Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори (АБРО) не е получавала информация относно придобиването на права за излъчването на Английската Висша Лиги. Това става ясно от изявление на АБРО, с което уточняват още, че не са правили публични изсявления по темата.

Още по темата
По-рано днес се появи информация, че от новия сезон едно от най-атрактивните първенства ще се излъчва от "Мтел" и "Близу". Във връзка с това трябваше и целият екип, който в момента подготвя и коментира мачовете, да се премести в новия специализиран канал, като все още не се знае дали той ще бъде платен.

"Асоциацията категорично подчертава, че не участва и не взема отношение по търговските преговори и сделки на своите членове, както и няма практика да прави подобни изявления", казват още от АБРО. И допълват, че "нито Мтел, нито Близу са членове на организацията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
dp преди 8 години
И кво, опитът на Диема за пореден път (поне втори опит им е) да захикстрят мачовете по платени канали тоя път ще им докара рухването.А докато мтел загреят, че няма кой да им плати допълнително за мачовете - а могат с тяхда привлекат публика в стандартния си пакет - кой знае колко години ще минат.