"Златните момичета": Ще се борим за Цвети и живота й!

Ще посветим играта си на нея, казаха състезателките
Обновена: 15 юни 2016 21:29 | 15 юни 2016 21:17,
116
"Златните момичета": Ще се борим за Цвети и живота й!
Снимка: Булфото

Националният ансамбъл по художествена гимнастика отправи призив да не се спекулира със състоянието на Цветелина Стоянова и отборния живот на състезателките.

"По повод ситуацията с Цвети искаме да кажем, че последните няколко седмици бяха тежки за нея. Беше изтощена, изморена и тренировките й бяха трудни за издържане", посочват "златните ни момичета", цитирани от БНР. 

Още по темата

"Преди Европейското първенство тя заяви, че иска да се откаже и да спре със състезателната си дейност. Направихме всичко възможно да я убедим и да я върнем, както ние, така и нашите треньори. За нас беше най-важно тя да е щастлива и да се чувства спокойна, борихме се за нея докрай, но тя взе своето решение да напусне", казаха още те.

Момичетата помолиха да не се спекулира със състоянието на Стоянова и отбелязаха, че в момента тя има нужда от подкрепа.

"Искаме да ви помолим да спрете с лъжите, както заради нас, така и заради нея и нашите треньори. Тя има нужда в момента от нашата и вашата подкрепа, но не по този начин. Изпращаме й цялата си сила и ще играем и ще посветим играта си за нея на това Европейско. Трябва да сме силни и да подкрепим както Цвети, така и Любомира, и заедно ще продължим напред да се борим за нашата цел... ще се борим за Цвети и нейния живот. Няма да позволим нищо да ни повлече надолу", категорични са спортните надежди.

Към позицията на момичетата се присъединиха и треньорският екип - Ина Ананиева и Даниела Велчева, както и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева.

Те са категорични, че Цвети е взела решението да се оттегли от тренировъчния процес.

А лекарският екип на отбора съобщи, че националната състезателка е имала различни физически оплаквания и е била консултирана с различни специалисти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не си разбрал. Говорим за самоубийците дали са нормални, не убийците на деца.Този който убива който и да е - деца, жени, тъщи, съсед, непознат , дали в момент на афект или депресия, той не е нормален в този момент ( или по принцип). Като е разбрал какво е направил, тогава посяга на себе си.
32
0
 
6
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Според мен не му е тук мястото на този да го нареча спор. Според мен отбора трябва да не участва и веднага да се върнат в България. Много йезуитски обясняват как ще участват.
31
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Или не можеш да четеш или не разбираш смисъла на прочетеното , кое е ?
30
1
 
0
 
! Отговори
до 55 преди 7 години
Ходи си гледай флимите - реалният живот не си го схванал много. Убиецът пак ще си влезе във затвора - има убийства от афект, има и планирани, има и от чисти лудости, халюцинации и т.н.Това с емоционалният шок е убийство от афект - много често случващо се. Може бе в пъти повече от останалият вид убийства. Дай ми пример за някой които си убива жената и след ден, два, пет си убива и децата?? Действат наведнъж нали?
29
0
 
2
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Не случайно се изготвят съдебни експертизи, ама както да ти обяснявам . С теб разговор е като с гардероба .
28
0
 
1
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Препоръчвам ти като литература освен психология , психопатология , а и наказателния кодекс . Когато ги прочетеш ще ни разбереш. Афект а не емоционален шок :)
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Н е съм Ния , но според мен тя е права. Тия които си убиват семействата и после си посягат са 1) в емоционален шок - разбират за изневери, ревности, други стресови ситуации и действат. 2) в дълбока депресияКато осъзнаят какво са направили и се самоубиват. Защото са осъзнали. Лудостта е съвсем друга история. Луд да се самоубие е наистина много малко вероятно.
26
0
 
1
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Между другото умишлено грешане на името ми означава не само че ме подценяваш и няма да приемеш мнението ми ами че и по принцип не го правиш . Така че , аз спирам да коментирам с теб , тъй като разговора се *** в нещо в което не желая да бъда участник ! Спокойна вечер !
25
0
 
0
 
! Отговори
Неа до 43 преди 7 години
" .. Мръдналите не се самоубиват защото нямат това съзнание , за сметка натова най често нараняват най близките си ..." Кое не разбра точно ?
24
0
 
1
 
! Отговори
Неа до 41 преди 7 години
Ти си прекалено агресивен(а) за да си посегнеш . Тук говорим за потиснатост . Нещо не ме разбираш или не искаш да ме разбереш . Не ми цитирай филми , прочети малко книги .
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип отборите за заминаване се обявяват предварително, а нея са я извадили в последни момент. В интервю на летището питат треньорката къде е Цвети, а тя отговаря едно сконфузено под мустак...за някакви здравословни проблемиГимнастичките гледат някак неловко...
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самоубийството е търсене на изход от безисходица... въпросът е , какво е виждала Цвети като безисходно положение. И не, не е нормално Нешка да се изказва така... измиват си ръцете със съдбата на момичето.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той я е обичал , а тя него ? От къде знаеш че понятията им за любов не се различават ?
20
1
 
4
 
! Отговори
Неа до 34 преди 7 години
Психиатрията учи много малко психология , както казах първо се учи обща медицина , а след това се специализира . Можеш да отвориш сайта на всеки университет който предлага изучаването и и да прочетеш . А самоубийците съвсем не са мръднали , а отчаяни , безсилни , самотни .... Мръдналите не се самоубиват защото нямат това съзнание , за сметка натова най често нараняват най близките си ...
19
0
 
9
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Коя точно е Нешка да определя кой за къде е ? Психолога ако реши може да пренасочи към психиатър , ако случая е такъв . Защо не я е пренасочила? А сега си измиват ръцете ?
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Психиатър трънки - хората имат нужда от любов, не от психиатри....
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз разбрах, ти не си разбрал... измиват си ръцете публично със заявлението " тя е луда", просто ти е поднесено в 25 изречения, а не в едно......
16
1
 
1
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Какво общо има доктор Лектър ?! И сигурно защото психолозите не са лекари , но виж психиатрите първо учат обща медицина , а психиатрията е просто специализация , така че едва ли ще се занимават с тълкувания ... На ..." Не мога да спя " .....
15
0
 
8
 
! Отговори
,,, преди 7 години
Дали пък ще ви гледаме ? И медалите ви никой няма да зарадват.
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Нешка обвинява момичето???ОМГ!"ОМГ, БОМГ - това е положението. Нешка с две думи казва, че в самата Цветелина е проблемът. Не казва, че е имало психолог/жка, дето по-добре да си скъса дипломата щом не е усетил(а), че това крехко момиче е способно на такова нещо.