5 храни, които не трябва никога да не вкусвате

Страхил Иванов с безценни съвети
17 юни 2016 21:28, Криси Табачка
11
5 храни, които не трябва никога да не вкусвате
Снимка: Личен архив

Страхил Иванов е личният фитнес треньор и специалист по хранене, за какъвто всеки мечтае. Професионалните му съвети буквално сбъдват мечтите на хиляди хора в България, помагайки им да променят себе си и да се сдобият с формата, която винаги са искали.

Той стои и зад проекта FITBG.NET – мястото, в което можете да заявите своята лична програма и да разберете повече за различните храни и упражнения.

Страхил Иванов е част от проекта на Tialoto.bg, Фитнес съвети от треньори, и представя своите професионални насоки за всички, които прекрачват прага на спортните зали за първи път или просто искат да видят бърз и дълготраен ефект.

Страхил Иванов е автор на книгата "Мотивирай себе си", с която дава обяснение на това, какво всъщност представлява мотивацията и кои са различните стратегии и практични съвети, които ще ви помогнат да поемете контрол над тялото и ума си.

В нея ще откриете така желаната мотивация – движещата сила, която ще ви помогне да вървите напред.

Днес Страхил Иванов споделя с вас съвети за това, кои са храните, които никога да не консумираме.

Ако често си задавате въпроси от типа:

- „Вреди ли консумацията на млечни продукти?“
- „Суровите или печените ядки са по-полезни?“
- „Задължително ли е да консумирам полезни храни като риба дори и да не ми харесва?“
- „Кога трябва да се приема суроватъчният протеин – преди или след тренировка?“

В тази статия ще се опитам да ви предоставя една по-разчупена гледна точка по темата с избора на храни. Вижте в Tialoto.bg петте вида храни, които НИКОГА не трябва да присъстват в менюто ви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
значи - да не ям това,което не харесвам,да не ям това,от което ме боли стомах,жлъчка или бъбрек.... и за да ми каже това фитнес инструктора,аз трябва да отида в залата му и да платя.? що за мания напоследък?
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния шантавел, който вместо да работи, се прави на умен и дава *** съвети..,Работи бе, само плямпаш, аман от бърборковки-културисти.
6
0
 
0
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Почти до 15 -годишна възраст всичко зависи от родителите. От 15 до 25 годишен човек си изгражда навици за цял живот. И страшно трудно е, когато се поболее /примерно на 40-45 години/ да ги промени!! НАВИКЪТ е нещо страшно!! Човек вижда, и разбира, че дадена храна,действие, забавление или удоволствие го влече право в гроба, НО...нали трябва от нещо да се умре!! И казва: " Така ми е хубаво". Още по-трудно е да убедиш 30 годишен, че има вредни храни-че не са храни, а само вкусни кулинарски изцепки !
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дишай, не дишай, дишай, не дишай.... Внимавайте кога си сваляте слушалките от ушите, когато слушате такива основни неща.
4
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"които не трябва никога да не вкусвате"Малоумие до откат е това изречение.
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията е интересен пример за четиво от типа "Да дадем думата на кре.тена!". Много полезна инициатива, питомците на помощните училища задължително трябва да имат своята трибуна, особено когато имат мускул на мястото на мозъка!;)
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уникални безсмислици.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
културисчето му трябва едно гърненце отзад