Фелпс и янки нападнаха рускиня с медал

Отказаха да поздравят сребърната медалистка Юлия Ефимова
130
Фелпс и янки нападнаха рускиня с медал
Юлия Ефимова бе нападната от американските плувци. Снимка: Reuters

19-кратният олимпийски шампион Майкъл Фелпс се ядоса заради допускането до Олимпиадата на руската плувкиня Юлия Ефимова, която тази нощ спечели сребърен медал на 100 метра бруст.

Рускинята първоначално бе спряна от МОК за Игрите заради предишни допинг провинения, но в последния момент Ефимова получи разрешение да участва и спечели сребърен медал.

"Спортът трябва да бъде чист от допинг. Дава положителна допинг проба не веднъж, а два пъти и въпреки това участва на Игрите. Това ми разбива сърцето. Това разрушава смисъла на спорта и много ме дразни", изказа се Фелпс.

В същото време Юлия Ефимова остана разочарована от реакцията на съперничките си, които отказаха да я поздравят за спечеления сребърен медал на 100 метра бруст жени в Рио.

Ефимова бе посрещната враждебно и освиркана от публиката, а след награждаването не бе поздравена от шампионката Лили Кинг от САЩ и от бронзовата медалистка Кейти Мейли, също от САЩ.

"Разбирам тези, които не ме поздравиха, защото те са повлияни от писанията в медиите, които не бяха верни. От друга страна, не мога да се съглася с тях. Всички спортисти трябва да стоят далеч от политиката, а те просто гледат телевизия и вярват на всичко написано. Мислех, че Студената война отдавна е в миналото, но не знам защо сега я разпалват и използват в спорта", каза Ефимова пред репортери след награждаването.

Още новини от игрите в Рио четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
2
 
6
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Същият Майкъл Фелпс го изловиха на снимка как диша наркотик през стъклена тръба. Той се извинил после - тоест го е признал. Всички наркотици се водят допинг, но WADA не го наказва. Нито пък влиза в затвора. Като се е опитал и да подкупи англичаните от вестника, преди да пуснат снимката. И този говори за чест и допинг!
82
3
 
7
 
! Отговори
SS преди 7 години
До Линукс 111А защо е така, те американците да не се допингират с на Попай спанака и те ползват химия, *** контролират проверяващите и те винаги са чисти.
81
3
 
7
 
! Отговори
Линукс преди 7 години
Американските допинги не са в листата за забранените вещества, за разлика от другите.
80
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ са големи гадини - 25 години не могат да се преборят с рекорда на Стефка Костадинова и сега искат да занулят всички рекорди отпреди 2000 година, че се взимало много допинг. То ако е за въпрос сега се взима повече, но тях ги е яд, че на времето съветската школа имаше по-качествен допинг от тях. И ще ни "занулят" рекорда, защото не може да ни бият честно - ще видите.
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да не говорим как се вдигат 250 килограма без да пиеш нещо - каквото и да е - ей така на плодове и зеленчуци и витамини. нали ти трябват протеини. как ще се сдобиеш, като изядеш 1000 яйца за ден?
78
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В леката атлетика, тениса, плуването, силовите спортова - щанги, бокс, борба, футбола, баскета отдавна всичко е допинг. Невъзможно е да се постиган инаеч такива високи резултати. не може един спорстист да играе 90 мача по 120 минути на фул, по три мача на седмица, непрестанно нищо да му няма и изведнъж да се гътва от сърце на 32-33 години. И това са масови случаи. Или в бокса - смазват се от удари в главата, а нищо не усещат. Тенис - три-четири часа бягане насам -натам в един мач.
77
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 83 - по твоята логика, защо не му забраниха на Армстронг доживот да се съзтезава? А! дав пъти го ловиха!А Агаси защо не го изловиха докато не си призна. МОК и Световната допинг федерация са изцяло под американски контрол - затова.От години се знае че сестрите Уилямс взимат анаболи - вижте им мускулите те могат да набитя двама-трима мъже, а ги пускат срещу жени. Ако Шарапова взима допинг, а е така слаба, какво взима Винъс Уилямс?
76
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво заглавие само - Фелпс и янки....Фелпс разбира се, не е янки...
75
2
 
6
 
! Отговори
SS преди 7 години
До Анонимен 104Абе ти снощи гледа ли ги? Ако ми кажеш, че Симон Байлс е чиста ще те плювна в очите, а и не само Симон Байлс целият им отбор е на зоб. Ти пък като толкова вдяваш трябва да си наясно че всички зобят *** само едни ги хващат и Фелпс дето толкова реве *** иначе изяжда по 12000 cal. на ден и кениеца дето бяга с ягуарите щото баба му му вари чай от рядка коприва и така на татък.
74
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ss Да ти отговоря. Не че ще вденеш нещо...Ако нещо стане и другите не ги проверят (което няма как да стане заради такива като теб, лошо няма) сами ще се проверят, разобличат и накажат. Пример Армстронг.
73
2
 
5
 
! Отговори
SS преди 7 години
Снощи като гледах женския отбор по спортна гимнастика на САЩ дето станаха шампионки ми направи впечатление, че те изобщо не са хипертрофирали, особенно в сравнение с китайските дечица.Такива бройлерчета та то на гърбът им пише анаболче, анаболче, анаболче *** тях кой ги проверява, а и британките не бяха по - назад.
72
9
 
4
 
! Отговори
Джукър преди 7 години
***, да не се задавите от пенене. Внимавайте, че трябва кавали на хамериканците да правите, мaма ви бедна, изостанала, задръстена хахахахахаххахахахахахахахахахахаххахахаха мухльовци гладни
71
1
 
1
 
! Отговори
пффф преди 7 години
*Армстронг
70
4
 
8
 
! Отговори
пффф преди 7 години
Точно пък наркоманът Фелпс да се изкаже против... Неговите 21 медала само с портокалов фреш и вендузи ги е спечелил. След време да не се окаже Ланс Армстрон - 2?
69
5
 
12
 
! Отговори
proroka Oleg преди 7 години
Англосаксонските прасюнгери цвилят на умряло. Цялата западна *** се оптива да смаже славянска Русия и да я унижи. Обаче тия иззроди не разбраха ли че това дава обратният ефект - страната се сплотява още повече и всички виждат истинското лице на WASP. Запада е двуличен и не може да му се вярва за нищо. Запада няма нищо общо със славянската душа. Западняците са наивни зомбирани ГМО хуманиоди, създадени с една цел - запазване на статуквото на 1% от населението - крадците! Всичко друго е алабала
68
1
 
2
 
! Отговори
Джукър преди 7 години
Ха...."тyрчaля" не го разрешават. Ще се карат от Кремал :)))))
67
5
 
2
 
! Отговори
Джукър преди 7 години
До славянинЧестно да ти кажа, май вече си свикват. Виж отчаяната братска уговорка с ***. Само до преди месец *** се пениха точно по руски патент как щели незнам си кво, а сега...прегръщания, целувки. И всичко това вика, дето викаш ти, от нaсирaнето на всеки фронт. Нищо, свикнали са с мизерия и глад, то че няма да поумнеят е ясно.
66
6
 
13
 
! Отговори
славянин преди 7 години
Мутантите изперколясват от злоба заради загубите си на всички фронтове - и икономически, и политически, и военни, и спортни! Само че ще трябва да свикат - така преминава световната слава!
65
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наглаааааа, нагла. Студената война и е проблема. Не че на най-високо ниво ЛЪЖАТ И МАЖАТ (което си е няционална политика), ами тя точно хваната два *** и пак увърта и лъже. Ама как да не ги е яд горките, Фелпс ги прави дар мадан където ги хване и не могат да съботират нищо сега и хайде, политическата карта да извадим
64
5
 
17
 
! Отговори
гтф преди 7 години
До Анонименвсички зобят, просто медикаментите, които ползват руснаците влизат в графата "забранени" в един момент. Така гътнаха и нашите щангисти ...