Чистачка изпищя от олимпийците ни

Жената се оплакала от агресия на български спортисти
Обновена: 15 авг 2016 12:56 | 15 авг 2016 12:52, Красимир Ангелов
25
Чистачка изпищя от олимпийците ни
Снимка: Reuters

След като родните ни спортисти са на път да запишат най-слабото представяне на България на Олимпийски игри от повече от 64 години, сега нов скандал се заформя с родната ни делегация.

Хигиенистка в олимпийското село се е оплакала от агресията на спортисти от българската делегация, съобщи БНТ.

Жалбата е официална, писмена и е внесена в Организационния комитет на Олимпиадата.

Все още няма официално потвърждение или опровержение от страна на българския отбор в столицата на Игрите, като се очаква това да стане по-късно днес.

Ако се окаже, че това е вярно, за България ще бъде второ петно на Олимпиада 2016 след допинг скандала с атлетката Силвия Дънекова.

Още новини от Олимпиадата в Рио четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
4
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
България не си пати от Българи,а от чужденци. Бегли примери: неканените вмешателства на недобре приети "гости" в земите ни като Римовизантийска империя, Баязид, Фердинанд, БКП, *** съюз, Югославия, ДОСТ, Хендзенски комитет.
21
2
 
9
 
! Отговори
до 18 преди 7 години
Олимпийски игри не сме организирали, но сме организирали световни и европейски първенства с много добра организация, като след това сме получавали признателност от световните спортни организации.Колко до престъпността и мизерията, в сравнение с Бразилия, България е рай, в който цари спокойствие и охолство!
20
0
 
7
 
! Отговори
Осведомен преди 7 години
Стефчо ти си от онези българи които освен,че са срам за самите себе си и наричат народа си: ,,не народ,а ***'' и възхваляват една фашистка пропаганда на чужда страна! Също се мъчат да ни убедят,че и ние огромното мнозинство Българи сме, ,*** като тях"!
19
13
 
18
 
! Отговори
Ауслендър преди 7 години
Манталитет, промити мозъци/по зле сме и от макетата/, все някой друг ни е виновен.... Като цяло си заслужаваме съдбата!
18
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственото положително нещо от българското участие на олимпиадата, е допинг проба.
17
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 12 АнонименА представи си да бяха в България какво щеше да е :DДаже по-зле ! Ако бяха примерно във Варна, Лилето ще затвори аспарухов мост за ремонт.....
16
12
 
23
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
До СтефанСрам ме е,че съм част от най-долните балкански племена.------------------Стефане, жал ми е за теб, за това, че си част от най-долните балкански племена.Аз за разлика от теб съм българин и се разграничавам от такива, като "Вас"
15
7
 
31
 
! Отговори
Якамиларов преди 7 години
Кюмюрката са я хаванли да тараши, обаче е решила да се изхитри.
14
7
 
23
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 7 години
Приземяване братче, приземяване. Рано или късно ще изчезнем. Факт! Процесът е необратим. Спорт го няма, производство йок. Раждаемост никва. Висока смъртност, емиграция. Битова престъпност и домашно насилие. Наркомания и хазартна зависимост. Още да изброявам ли?!
13
28
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите освен да се излагат по света то друго явно не могат. Срамувам се заради събратята ми, че съм Българин.
12
5
 
26
 
! Отговори
До Стефан преди 7 години
Ми като те е срам Стефане,не се прави на интересен по форумите,а вземи мерки.Има с.апуни,въжета,столчета,ножове,високи мостове,влакове,медикаменти и т.н.
11
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са най-лошо организираните Олимпийски игри в историята...Ако някой е имал някакви илюзии за това, че Бразилия е цивилизована държава, то сега лесно може да види, че Бразилия не е само Карнавалът в Рио и красивите плажове, а мизерия, престъпност и първобитност!
10
6
 
29
 
! Отговори
целият Рио в петна преди 7 години
по-скоро олимпийците не само нашите са изпищели от чистачките. изобщо кой ги гледа тия игри, освен ако не стане някой скандал, не се сбият тенис феновете, басейнът да си изгуби синьото и подобни спортни разни?! а допинг съзнателно или не вземат всички, но не всички ги хващат.
9
9
 
38
 
! Отговори
бай Рангел преди 7 години
А когато олимпийците "изпищяха", че няма вода,ток, мирише на .айна наоколо и куп други несвършени неща доколко им обърнаха внимание местните чистачки?!
8
8
 
20
 
! Отговори
Щ.Младши преди 7 години
Ти Стефане не е нужно да повтаряш неща,за които никой не те е питал- и без твоето повтаряне чужденците добре знаят,че има огромна разлика между БЪЛГАРИ и "българи"!
7
9
 
13
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Българинът е пресметлив, обикновено не дава пари залудо, явно не са се споразумели за цената на... почистването?!? :)
6
7
 
50
 
! Отговори
77777 преди 7 години
Най-вероятно са се опитали да я накарат да почисти....
5
47
 
36
 
! Отговори
Стефан преди 7 години
Колкото и да повтарям на хората в чужбина, че не всички българи са крадци,измамници,*** итутки, убийци, все повече ми става ясно - даже и олимпиец, българинът си е българин. Срам ме е,че съм част от най-долните балкански племена..
4
9
 
33
 
! Отговори
подозрителен преди 7 години
Дали пък някой нашенски олимпиец не се опитал да пощипне знойна мулатска плът?
3
22
 
21
 
! Отговори
Младши преди 7 години
Българинът е толкова "***",че основа столицата на Германия Берлин,та и още доста други германски градове. Впрочем преди да дойдат дедите ни в Германия,там не е имало нито един град- римляните някога направили 1-2 града на "германите",но те ги разрушили. Неприятно но факт!