Навръх 9/11: Германски ултраси развяха портрета на Бин Ладен

САЩ ни бомбардираха през Втората световна война, спомнят си те
13 сеп 2016 17:00,
31
Навръх 9/11: Германски ултраси развяха портрета на Бин Ладен
Снимка: в. Марка

Третодивизионният германски футболен клуб "Ханза" Росток е заплашен от сериозна санкция заради действията на феновете си. По време на гостуването си на "Ален" привържениците на тима издигнаха знаме с лика на Осама бин Ладен.

Мачът се изигра на 11 септември - на връх 15-та годишнина от терористичните атентати срещу Световния търговски център в Ню Йорк, съобщава BTV. Отговорност за тях поеха именно ислямската военна групировка "Ал Кайда", чийто лидер беше Бин Ладен.

Привържениците на германския тим издигнаха банера с лика на терориста с цел анти-американска демонстрация и припомниха, че по време на Втората световна война градът им е бил обект на агресията от страна на войниците на САЩ.

Обяснението им обаче едва ли ще трогне членовете на Германския футболен съюз. Отборът най-вероятно ще бъде наказан с няколко мача пред празни трибуни, въпреки че инициативата е само на малка група привърженици.

Ръководството на клуба също се разграничи остро от действията им. "Това беше изключително глупаво и безвкусно", заяви директорът на "Ханза" Роберт Мариен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Любимата кола на Осама е Порше 911 !
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Осама=Обама
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малък жест, но приятен.
11
3
 
11
 
! Отговори
гост преди 7 години
българите плачат за бай тошо,швабите за хитлер
10
5
 
14
 
! Отговори
Дир преди 7 години
Ами германските танкове като пуцаха цяла Европа...без спиране и основание? За тази агресия, не говорят швабчетата.
9
7
 
18
 
! Отговори
Брадван преди 7 години
Абе големи *** са тези германчета, Бин Ладен би ги думнал без да му мигне окото, щото са неверници, плющчт свинско и гледат порно.
8
6
 
6
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Ти бил ли си в Германия, че да знаеш каква работа вършат турците? Под половината от тях работят нещо сериозно, което иска професионален труд.
7
6
 
16
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Ако не бяха турските гастарбайтери, да работят най черната работа за четвъртината пари които получаваше германеца, никога нямаше да се развие толкова. А също и Франция и Англия, които имаха колонии. А ген. де Гол искаше да си връща заемите на сащ с долари, но американците искаха само златото. Затова и му спретнаха десетина атентата.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че тука навремето и песни се написаха за Осама бин Ладен. Ама нали не ги писаха ултраси, ами ги писаха шведи, та затова никой нищо не им каза.
5
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И нас ни бомбандираха мършиите долни
4
15
 
12
 
! Отговори
. преди 7 години
До до 1Ами сесесерето също отне ЦЕЛИЯ златен резерв на България, но някак не се почувствахме, като "ограбените" западногерманци!Що ли?
3
15
 
7
 
! Отговори
. преди 7 години
До до 1Руски неграмотнико, какво са отмъкнали, можеш да си представиш по стандарта на живот на западногерманеца, в сравнение с твоя до преди 89-та (а сигурно и сега, като те чета).А това колко струват "хартийките" определя световният FX пазар и всяка сергия по света, която с кеф приема $ за разлика от "конвертируемите" рупли.
2
5
 
30
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Наляха пари щатите, пък им отмъкнаха 3500 тона злато. Защото американските хартийки не струват и един милиграм злато.
1
34
 
9
 
! Отговори
. преди 7 години
И едно от тия лайненца, не е било родено по време на бомбардировките, но тръгнали да ми се правят на чегеваристи. Да беха вдигнали плакати против парите, които им е налял САЩ (и продължава да налива) след войната, *** и тъпите луменчета ***.