По ?20 000 на калпак от Лудогорец при бой над Копенхаген

Дерменджиев доволен, че Кафу си остава в Разград
5 фев 2017 15:19,
7
По ?20 000 на калпак от Лудогорец при бой над Копенхаген
Снимка: Булфото, архив

Премия от по 20 000 евро ще получат титулярите на "Лудогорец", ако отстранят "Копенхаген" в 1/16 финалите на Лига Европа, твърди "България Днес".

Информацията е неофициална, защото ръководството на "орлите" рядко съобщава какви бонуси са обещани на играчите.

Българският шампион ще приеме датчаните в първи сблъсък на стадион "Васил Левски" на 16 февруари.
В момента момчетата на треньора Георги Дерменджиев са на подготовка в Турция и мачът със скандинавците е тема №1 за играчите и щаба.

Финансовото състояние на клуба е повече от добро, така че няма да има никакъв проблем с изплащането на бонусите. Настроението в отбора е отлично и никой не мисли за друг вариант освен отстраняване на "Копенхаген".

Междувременно наставникът Дерменджиев коментира ситуацията около Джонатан Кафу, който беше спряган за трансфер в няколко отбора през януари.

"За мен е добре, че той е тук - призна специалистът. - Кафу е прекрасно момче, изгражда се още във футбола. Той се чувства добре в нашия отбор."

В "Лудогорец" си поставят високи цели и това личи от изявленията на играчи и ръководители. "Трябва да покажем най-доброто от себе си - категоричен е халфът Абел Анисе. - Ако всеки демонстрира сто процента от възможностите си, можем да стигнем и до финал в Лига Европа".

"Искаме да стигнем до последния мач в турнира и да се опитаме да го спечелим. Това е целта пред "Лудогорец". Да отидем колкото се може по-напред. Защо да не спечелим Лига Европа?"

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
4
 
! Отговори
ще има ли промяна преди 7 години
То си е цяло чудо, че при тая жалка пасмина , наречена БФС, изобщо имаме някакъв свестен клуб! Легионери, не-легионери важно, че се броят за Бг отбор! Да им пожелаем успех!!
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна не сме имали такива очаквания от клубен български отбор.Да продължават все така напред ,чудесно е, че и в България има футбол и то на високо ниво.Би било хубаво и други български клубни отбори да имат такава мотивация за игра и подобни успехи.Но факт е че футбола в България започва да се развива.
2
6
 
4
 
! Отговори
Joko преди 7 години
С голям зор и писане им закачихте "орлите", а те в същност са сбирщина от легионери нямащи нищо общо с БГ футбол.
1
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пари от пъпеши за пепеши

Спонсорирани публикации