Рой Кийн отписа Арсенал: Средняшки отбор!

Имат само двама играчи, смята легендата на Юнайтед
16 фев 2017 10:00, Красимир Ангелов
15
Рой Кийн отписа Арсенал: Средняшки отбор!
Снимка: БТА

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн нападна Арсенал след снощната загуба на лондончани от Байерн в Мюнхен. Според него лондончани просто не са на нивото на "баварците" и не трябва критиките към тях да бъдат толкова остри.

Освен това той е на мнение, че тимът има само двама наистина класни футболисти в състава, а останалите играчи на тима са от средно европейско ниво.

"Дали ме изненадва този резултат в полза на Байерн? Не съм изненадан", обяви той, цитиран от "Мирър". "Осезаемо си личи, че в Арсенал има липса на лидери, липса на глад за успехи и липса на класа".

"Просто трябва да се каже, че разликата между двата тима бе много голяма. Просто Арсенал не е достатъчно добър за това ниво. Не разбирам какво толкова ги критикуват. Момчетата толкова си могат".

"Те имат само двама прилични футболисти, останалите са средна класа", отчете Кийно.

Още новини и реакции след снощните мачове от Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Hristovu преди 7 години
Много слаб сблъо слаб :) ссък ама мног amzn.to/2ktiZ9k
13
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Тези двамата прилични са Алексис и Санчес. Втория не го знам. Само той има хъс и желание за победа. Ама само той не може да дърпа Арсенал. Той е единствения класен футболист и не знам какво прави този талант там. Да ходи в ПСЖ нали много го искат. Перфектен ще е с Агуеро да са там. В Арсенал той изпъква, това е хубавото, видя му се таланта ама на него му трябват титли, вече всички го знаем. Не като едно време в Барселона, където беше в сянката на Меси.
12
0
 
7
 
! Отговори
Руди преди 7 години
С този треньор / Арсен/ толкова, оминафинал в ШЛ и 3-4 място в шампионата. Дърт *** , да отива в пенсия , квото дал , дал стига толкова.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До майорскиДомусчиев е един подставен кра-дец и прислужник на Бай *** и нищо повече.
10
2
 
13
 
! Отговори
vlady преди 7 години
Юнайтед имаше няколко силни състезатели с черни гащета като Стив Бенет, Марк Холси, Майк Райли. За съжаление вече минаха пределна възраст и нямат достойни заместници. В Европа имаха някои успехи с храбрите Канталехо и Росети, но и те остаряха.
9
9
 
4
 
! Отговори
ds преди 7 години
За последните 30 години само 4 пъти отбори от Англия са печелили Шампионската лига. В последните 10 години просто класата на Реал Мадрид, Барселона и Байерн е на друго ниво. Да си гледат там шампионата в Англия и да не се занимават с глупости. Готов съм да заложа къщата си че в следващите 5 години отбор от Англия нама да може да вземе Шампионската лига.
8
2
 
8
 
! Отговори
Дада преди 7 години
До *** 1 Стига с тоя стадион бе. Стадиона го изплатиха вече. Вечните оправдания на фенчетата на Франсенал. Кийн е прав-напълно средняшки отбор и изчерпан мениджър!
7
1
 
7
 
! Отговори
майорски преди 7 години
До Циганиндай същите пари които се дават за Арсенал на Домисчиев ....и тогава България ще има европейски шампион!! Разбира се не с български играчи ...но то и в Арсенал не са много англичаните !
6
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те за това нямат титла от 100 год в Англия!Ливерпул от 25 год няма титла. Манч Сити са дребен отбор с никакви постежения. Челси и той като Сити...Ехххх Юнайтед е друга класа създал големи играчи и велики треньори! Скоро пак ще бъде на върха,където му е мястото. GGMU
5
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без да си гледал мача си написал статия , то така най-лесно нали:Още новини и реакции след снощните мачове от Шампионската лига четете в Gol.bg
4
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А къде сте гледали мача щото го даваха по немския ZDF xaxaxxa.........................иначе статии много
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само 2-*** футболиста от Националния на Германия не помагат на Арсенал
2
4
 
16
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Ако не беше трагикомичният сръбски съдия, който не даде две чисти дузпи за Байерн и подари една измислена за Арсенал, резултатът щеше да е 7:0!
1
1
 
3
 
! Отговори
Монтана преди 7 години
Евтимчооооооо.Как си мама?Сбъркал си отбора, а?ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Спонсорирани публикации