ЦСКА-София потопи Черно море и подгони Левски

"Армейците" взеха трите точки след късна победа с 2:0
19 фев 2017 15:07, Красимир Ангелов
20
ЦСКА-София  потопи Черно море и подгони Левски
Снимка: БТА

ЦСКА-София удари с 2:0 Черно море в Каварна и записа първа победа в официална среща за 2017 година. Така "армейците" съкратиха изоставането си от Левски и второто място на само пет точки.

Головете за "червените" паднаха в края на мача, когато се разписа Руи Педро (86 и 90). По този начин ЦСКА сложи край на негативната си серия при гостуванията си на Черно море, след катко нямаше пълен успех от осем срещи.

Първото полувреме в Каварна бе абсолютно равностойно, като двата отбора рядко стигаха до голови положения, а на терена изобилстваше здравата битка.

След почивката ЦСКА-София вдигна оборотите, изпусна няколко изгодни ситуации, за да дойде края на мача, когато Руи Педро на два пъти вкара и червените заслужено си взеха победата и трите точки.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: черно мореЦСКА-София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой май е прекалил с пиринското. Няма да се косите, поемали сте го шест пъти подред, пак ще го поемате. Пък вие се успокоявайте, че е Лиска.
5
9
 
6
 
! Отговори
Футуролог преди 7 години
Признавам на червените прасета от Цска минус София че са крадлив мутренски отборНапраскали ми минуси на напълно достоверна информация как Гриша Ганчев се опитал да прехвърли свои дълг към КТБ от 268 000 000 на фирма "Олимп Тетевен" и да го направи 1лвГриша Ганчев и интимния му любовник Цветан Василев окрадоха КТБ и това продължи дълго време дори след неиния фалитБойко Борисов и Сашо Диков бяха разперили широко чадър над тоя грабежТова говорят фактите и документите а не хибридните ***
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Иде бой и по говедата, Гонзо как мънкаше днес след загубата , който признава ЦСКА признава, който не-да не се интерсува и да не гледа, относно декалрациите на лс, да ходят да подкрепят домуса и да се радват на дерби с лудопилците, че винаги им пускат гювеч.....
3
1
 
13
 
! Отговори
Тича преди 7 години
Много силна игра на ЦСКА в последните 20 минути. Това означава, че са направили силна подготовка. До 70 минута бяхме равностойни на ЦСКА. Гонзо трябва да помисли за по-добра физическа подготовка.
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жал ми стана за Ромзо
1
2
 
27
 
! Отговори
цонко преди 7 години
Този уикенд Лески падна а ЦСКА би ,това са фактите.

Спонсорирани публикации