Фенове: Спас Русев не дал и стотинка за Левски!

Проблем с лиценза поне за тази година нямало
23 фев 2017 08:46,
41
Фенове: Спас Русев не дал и стотинка за Левски!
Снимка: архив, Bulphoto

Фен организацията Тръст "Синя България", която има 10% акции в Левски, публикува в сайта си информация относно моментното състояние на клуба, след като собственикът Спас Русев се оттегли.

Клубът в момента не зависи финансово от Спас Русев, твърдят феновете. "Моделът, при който финансовият директор звъни на собственика да осигури пари за всяко плащане през месеца вече го няма. Отдавна няма и собственик, който да е навит да го прави. Съответно и Спас Русев до момента не е дал нито една стотинка в "Левски", пише в текста.

Според феновете финансите на клуба са в най-голяма степен зависими от договора с "Виваком", като договорът е валиден и не може да бъде "скъсан" просто така. "Нещо повече, в последния си вариант той е съвсем изгоден за компанията (в ситуация на агресивно търсене на пазарен дял) и едва ли ще бъде поставен под въпрос", смята Тръст "Синя България".

Що се отнася до намаляването на задълженията на клуба с над 6 млн. лв. от тази година, то не се дължало на някакви нови пари и направени плащания, а било резултат от подписването на договора с мобилния оператор и изчистване на старите задължения към компанията.

Именно затова дори и без ясен собственик клубът няма проблем да функционира, убедени са феновете. Непосредствена заплаха за лиценза на практика няма поне тази година.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Са се вайкате, а кога на пангара беше ЦСКА голямо злорадство падна. Само се мрънка за патриотизъм и някви такива, а всеки сочи другия и му се подиграва.
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно мие фенове откога командват верно че сто шефове сто президента се сменят но те дават пари един обикновен фен какво да направи стои и гледа даваики пет десет лева а и за платените отделно те си знаят но феновете им се виновни тука
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В най-големия си пики Левски имаше окоол 100 000 фена. Днесак на мача не ходят повееч от 3000 - максимум. Всичките накуп да се съберат и да дадат по 50 лева - пак не стигат парите за да се изчистят дълговете. За да се поддържа клуба трябва или от всеки българин в страната по два лева - за Левски - пир 7 милиона населен -а тоав няма как да стане защото има и цесекари най-малкото - или трябав да се намери един много богат спонсор.Да разчитаме на публиката е смешно.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русев не е човекът, който съсипава Левски, просто получи мноог тежко наследство - над 24 милиона дълг. Това не може да се изчисти за ден. В близките 4-5 години Левски ще трябав да чисти този дълг и ще трябав да се задоволя с 2-3 място, останалото е несериозно. Другиятг път е пътят на ЦСКА - нов отбор -и В група
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИЗкуствено бе разклатен отбора. Спас Русев може да е всякакъв но осигури споносор, който да изчисит 6 милиона, и бе готов да продаде акциите си на потенциален инвеститор, който вложи нови 10 милиона. При 18 милиона дълг тоав изглеждаше добро решение. на този етап да се говори за титли и купи е немислимо - важното е да не последваме до две-три години ЦСКА. И изведнъж - един фенклуб - дори не всички - бутата Спас русев, точон когато са се укротили нещата. Нима при Тонев бяхме по -добре? т
9
2
 
8
 
! Отговори
ФЕНЪТ 2 преди 7 години
... УБЕДЕН СЪМ НА 100 ПРОЦЕНТА , ЧЕ ДЪЛГОВЕТЕ НА КЛУБА ОТ ПОДУЕНЕ НЕ СА ПО- МАЛКО ОТ ТЕЗИ НА ЦСКА ! А И 24 МИЛИОНА НИКАК НЕ СА МАЛКО... ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ВСИЧКИ СИ СПОМНЯМЕ ЗА КАКВА СМЕШНА СУМА БЕШЕ СМАЧКАН И ИЗХВЪРЛЕН ОТБОР , КАТО "ЛОКОМОТИВ" ( СФ ) !!! ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ФЕНОВЕ" НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ... ГОЛЕМИ СА ЕДИНСТВЕНО В ПРИКАЗКИ, ПОБОИЩА И НАРКОТРАФИК... ИНАЧЕ АКО Е ЗА ДАВАНЕ НА ПАРИ И РЪКОВОДЕНЕ НА КЛУБ - ЩЕ СЕ СКАТАЯТ И ЩЕ СЕ РАЗБЯГАТ , КАТО МИШКИ !!! РАБОТАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНА... :(
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 2018 феновете ли ще издържат отбора???? Къде го има това, в Англия, Германия или Италия? Прав е Русев да си тръгне. Много *** у нас, всеки разбира от футбол, секс и политика. Русев да плати на отбора няколко милиона и какво, какъв футбол играят? Пирин си ги бие, който ги хване и на Герена си ги бият. Разрухата в Левски е отдавна. Напрежението е огромно, смяна на треньори пи никое време, лоша селекция, липса на кадри от школата на Левски. Нека феновете да тренират отбора да видим до къде ще
7
2
 
11
 
! Отговори
ФЕНЪТ преди 7 години
ПЪТЯТ НА КЛУБА ОТ ПОДУЕНЕ ВЕЧЕ Е ПРЕДНАЧЕРТАН... А ТОЙ Е ТОЗИ , ИЗМИНАТ ПРЕДИ ТОВА ОТ ЛОКО ( ПД ) , БОТЕВ ( ПД ) , БЕРОЕ И ЦСКА! ДО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПРОБЛЕМИ С ЛИЦЕНЗА... ФАЛИТ... И ОБЕДИНЕНИЕ С ДРУГ , ПО- МАЛЪК НО ЧИСТ КЛУБ... СПОРЕД МЕН - ТОВА ЩЕ БЪДЕ БИСТРИЦА НА ЛИЦЕТО Б. Б. ! ЕВЕНТУАЛНО ЩЕ ИГРАЯТ ЕДИН СЕЗОН В Б ГРУПА... ИЛИ ЩЕ СЕ ВЗЕМЕ "РЕШЕНИЕ НА ВИСОКО НИВО" ДА ГИ ПУСНАТ НАПРАВО В "А" ГРУПА... И ТАКА !!! НЯМА КОЙ ДА ИМ ПОКРИЕ 24 МИЛИОНА ЛЕВА... КОЙ ЩЕ ПРЕЛЕЕ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО ?!?! ...
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Където Тиквата от Банкя пипна, трева не поникна! Русев бързо разбра, че Баждеков, стар и крадлив лисугер, асистиран от няколко "специалисти" преминали като изпълнителни директори, след Мъри Стоилов, са крадци и далавераджии. Всеки за себе си, от къде колко да вземат, откраднат, приберат. Никой не постави въпроса за професионалното развитие на ДЮШ, за истинска работа и даване на път на по-добрите, а не на тези които плащат за да играят синовете им. Имаше един Хаздай който въведе тази система.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пари се дават когато има възвращаемост . Да инвестираш в клубове при нас е загуба на време и пари. Много хора се опариха и отказаха , сега е ред на Спас Русев . Всички деятели на футбола в България имат принос за това без изключение .
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно ,колко лева са дали феновете !?Тази история с "феновете " е има само тук !Накрая ,май ше има само фенове !Без отбори !)
3
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много се смяхте на ЦСКА ама сега ревете на умряло! Всичко на тоя свят се връща! Да ви е честито !Само ЦСКА и Гриша Ганчев!
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В каквото състояние Рапона докара държавата, в такова докара и Левски. Още преди повече от 10 години в Левски се започна бизнеса с футболисти-наемници. Идват, договор, не играе, получава компенсации които разделя с някои от дружеството и си отиват. Така в ЦСКА Стойчо Младенов източи дружеството с помощта на Лупи. Футбола замина и публика няма. А Левски имаше най-многобройната публика. Къде е тя сега? Футбол няма, унищожен от корупция и далавери, от там няма и публика. Не се ли работи с деца, ням
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ФК Левски ще последва ЦСКА и ще фалира! Сините фенове могат да вадят отново ковчега , но този път за смъртта на собственият си клуб!

Спонсорирани публикации