Лудогорец отново превзе "Армията"

Разградчани сразиха ЦСКА-София с 2:0 в столицата
Обновена: 1 апр 2017 22:13 | 1 апр 2017 21:58, Веселина Йорданова
55
Лудогорец отново превзе "Армията"
Снимка: БулФото

Лудогорец продължава шампионския си марш с нова победа на "Българска армия", след като удари ЦСКА-София с 2:0. В доста напрегнатия и равностоен двубой разградчани си оплетоха кошницата още преди почивката с голове на Козмин Моци и Джоната Кафу.

Още по темата

Второто попадение обаче се оказа нередовно, тъй като при паса към асистиралия Вандерсон имаше засада, видя се впоследствие от телевизионните повторения на тънката ситуация. След края на двубоя "червената" публика скандираше "мафия" и освирка главния съдия Стефан Апостолов.

ЦСКА-София имаше положения да се върне в мача, но както обикновено досега през сезона направи доста пропуски. Най-фрапантен бе този Фернандо Каранга малко след почивката, когато от няколко метра не успя да уцели противниковата врата.

Победата на Лудогорец не променя класирането в горната шестица на Първа лига, но пък разградчани дръпнаха с 16 точки преднина пред втория Левски и чакат плейофите с олимпийско спокойствие.

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: ЛудогорецЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудогорец / Гелосаният / превзе БФС и съдийската комисия. С тяхна помощ вкара 2 гола. За тяхното съжаление ЦСКА ги надигра. Бяха по-борбени, агресивни, по-припряни поради което изпуснаха. Така футбол не се прави, шампионат се купува а не печели.
37
1
 
7
 
! Отговори
само бой преди 7 години
За 90 мин като не можеш да вкараш гол естествено че съдията е виновен. Друго е като вкарат на литекс редовен гол и съдията го отмени за да спечели купата. Га яде кифтета не рива затова в А окръжна.
36
1
 
4
 
! Отговори
демокрация преди 7 години
Всеки цесекар може да си смени името, пола си и да се определи като турчин, но не може да си смени ЕГН-то срещу булстада/егн им пише Литексс
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦСКА фалира, няма го, факт, ...Няма какво да се коментира повече по въпроса. Сега играе Чавдар от Етрополе, преименуван на Литекс от Ловече, преименува на .........
34
1
 
6
 
! Отговори
Друг пенсионер преди 7 години
50 години бутаха ЦСКА,обираха всичко качествено в АСШ ,,Чавдар" и сега вече им е терсене.Е млади ултраси да видите какво е фаворизиране на един клуб.По рано с ВЛАСТ,а сега с ПАРИ.
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На,, Тиквара" трябва да му целувате г..а,а не да ругаете неблагодарници. Как се опрощават 20-30 милиона и се вкарва в А група.Е гати неблагодарниците.Спрете бе,комунизма си отиде.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно нещо не разбирам - как толкова бързо феновете на ЦСКА се пребоядисха и започнаха да подкрепят отбор с историята на Чавдар от Етрополе и Литекс от Ловеч? Нямат ли поне малко достойнство?!
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лудогорец набил Чавдар от Етрополе - това новина ли е?!
30
1
 
5
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До Анонимен-46Когато Домуса поиска да направи нещо ново с ЦСКА,мошениците които управляваха клуба не бяха съгласни.Направи от Лудогорец клуб който играе в Европа и то добре.Затова и го мразят в ЦСКА.А той е по-голям фен на ЦСКА и от Г.Ганчев!
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Където и когато да набараш Петричев и Димусчиев и им биеш по една здрава пестница, все ще е малко и все ще е късно! Така както го карат със съдиите при следващите им гостувания, да идват с БТРи или танкова. Феновете, особено на ЦСКА няма да им простят. Несправедливостта дразни много, особено феновете които са огромна сила. Снощи на делиорманците им се размина. Няма да е винаги така! Предела е достигнат.
28
3
 
7
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
До-19 Боли а,боли!И мене ме болеше преди години когато всяко спорно положение,на всеки мач на ЦСКА се свиреше в тяхна полза.И не мога да разбера защо реват срещу Бойко?Ако не беше той, сега нямаше да има ЦСКА-СОФИЯ,нямаше да играят с Лудогорец а щяха да ходят по селата(като истинското ЦСКА)Докато тази истерия, да докажеш че си нещо не отмине, този клуб ще е на това дередже.Не може постоянно да се обвинява някой друг че е виновен,а да не виждаш грешките си.
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Домуса поддържа около 40 бидигарда, може и повече. По време на мач има охранители и между публиката. Страхът на Петричев вчера, особено изказването му, че не бил важен мача, имал други цели показват подлите им действие във футбола. Страхуват се с Домуса защото знаят за гадостите които вършат с което унищожават българският футбол. Един българин игра вчера само!!!!! Развивали го, как, с 50 души публика и 50 юноши? Тиквара им даде карт бланш да правят каквото искат, явно му плащат, сриват футбола.
26
2
 
7
 
! Отговори
Само Локо преди 7 години
Абе какво плюете Борисов бе червеноармейци? Нали той ви набута направо в Първа лига вместо да си платите и да вървите от ,,В" група по каналния ред ,като Локо Сф.Цяла България се занимава с вас и пак хленчите.Направвихте 3-4 ЦСКАта ,не можете да се разберете помежду си,натрупахте дългове и все някой ви е виновен.Разберете се Литекс ли сте ЦДНА ли сте.Няма вече Милко Балев.Аман!!!
25
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честно, след този мач се убедих, този отбор от Делиормана трябва да не се пуска да играе в София. То бива подкрепа но това вчера беше отвратително! Колко беше уплашен директора на Лудогорец вчера да не го набарат феновете, трепереше му гласчето! Колкото и да плащат, купуват, развращават футбола, такава публика никога няма да имат. Знаят го Селяците добре. Никога няма да ги подкрепям тези селски пръ/чки. ЦСКА играха по-добре но Домуса иска шампионата. Жалко, че феновете не им хвърлиха един бой!
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Етрополе. Цска приключи на 9септември 2016. Факт.
23
14
 
18
 
! Отговори
ДЕЛИОРМАНСКИ НАГЛЕЦИ преди 7 години
ДВА ГОЛА , ДВЕ ЗАСАДИ !!! ДОМУСА Е ОТИШЪЛ СЪС СЪДИИТЕ НА МАЧА С ЦСКА ! МНОГО ГНУСЕН ОТБОР СА РАЗГРАДЧАНИ ! И СРЕЩУ НАС БЕШЕ СЪЩОТО, ПОДКОВАНИ СЪС СЪДИИТЕ ! НАЙ-ВРЕДНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ СА ДЕЛИОРМАНЦИ!
22
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦСКА-ГЕРБ 0-2,Главен съдия на мача Стефан Апостолов депутат на ГЕРБ син на кмета на Симитли Апостол Апостолов.МАФИЯЯЯЯЯ,ГЕРБЕРСКА ДЕЛИОРМАНСКА МАФИИИИЯЯЯЯЯ
21
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тез червени боклууци защо имат отбор като крадоха 100 години пари и средства отдържавата и червената армия на БКП ,ДКМС,ТКЗС и други селко-стопански комунистическиобединения ОФ,МДСМС .КОЙ ОГРАБИ БЪЛГАРСКИЯТ СПОРТ . ЦСКА крадеца на таланти.Който е избягал навреме от този клуб е станал ЗВЕЗДА !
20
8
 
13
 
! Отговори
Поп Светулко преди 7 години
Ха хаа хаа..Има нов хит в нашата епархия Червении жартиерии за горските пантерии... Олллееее ОООлллееееее.. ипак за Баланс хахааа Мафиаа Мафиаа жартиери ( червени ) за пантериимир вамтриите папазките курнази, ама бай Амед да ви налази
19
13
 
15
 
! Отговори
ГАДЕН ДЕЛИОРМАНСКИ Г преди 7 години
До ВИЖТЕ ЗАСАДИТЕДВА ГОЛА , ДВЕ ЗАСАДИ !!! ДОМУСА Е ОТИШЪЛ СЪС СЪДИИТЕ НА МАЧА С ЦСКА ! МНОГО ГНУСЕН ОТБОР СА РАЗГРАДЧАНИ ! И СРЕЩУ НАС БЕШЕ СЪЩОТО, ПОДКОВАНИ СЪС СЪДИИТЕ ! НАЙ-ВРЕДНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ СА ДЕЛИОРМАНЦИ!

Спонсорирани публикации