Шефът на съдиите призна: ЦСКА-София оказват натиск!

Червените имали политика за въздействие върху арбитрите
6 апр 2017 08:45,
28
Шефът на съдиите призна: ЦСКА-София оказват натиск!
Снимка: Reuters, архив

Председателят на съдийската комисия към Петър Петров заяви, че ЦСКА има политика за въздействие върху футболните арбитри. Мнението му бе в отговор на твърденията на Стойчо Стоилов, че Лудогорец винаги се подкрепя от съдиите.

"Уважавам всички ръководители във футбола. Стойчо Стоилов го познавам още като футболист. Аз бях съдия. Те си имат определена политика и начин за въздействие върху съдиите чрез медиите. Нашата задача е съдиите да свирят феърплей."

"Реферите се стремят да свирят по правилата и в никакъв случай няма тенденциозност в отсъжданията им", добави шефът на съдиите в България. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и като спреш гела респективно лудогорец какво печелим пак два средняшки отбори софиски ще си ги мерят и ние ще се заблуждаваме че имаме фудбол вместо да вземат рационалното от клуб които печели милиони евро годишно от игра те седнали да ми реват че на лудогорец е наи голям ите като го видят им мачка самочуствието затова даи да го унищожим. Дребни душици
6
8
 
7
 
! Отговори
??? преди 7 години
Нещо не се връзват нещата. ЦСКА имали едно време политика, но сега ЦСКА ги няма. Сега *** един чисто нов отбор без история, наречен ЦСКА-СОФИЯ.
5
4
 
13
 
! Отговори
Среден пръст преди 7 години
Ако не на друго, те на това му се вика :- Крадеца вика, дръжте крадеца!Тия у БеФеСе-то са се оплели като свински черва. Вонята която излъчват може да се използува кото химическо оръжие.То па бива наглост и дебелоочие, ама това си е по-вече от насиране.А бе Петров ти овньо мача ли си глелал или на женка ти смрадливата слива.
4
5
 
13
 
! Отговори
Az преди 7 години
Разбира се, че не свирят тенденциозно. Два гола и двата от засада и двата в полза на единия отбор, при двете им единствени атаки си е нормална грешка.
3
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
така е от 1948, партийния отбор без държавна помощ не може .... :)
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Реферите се стремят да свирят по правилата и в никакъв случай няма тенденциозност в отсъжданията им" Ама разбира се, грам тенденциозност няма, съмнявам се някой да е забелязал нещо друго.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като не става да се побеждава нормално, с футбол, отборите без Делиорманският, който определено руши българския, се търсят начини да се възстанови справедливостта. След мача ЦСКА - Киро Гела се видя, трябват решителни мерки и средства, за да се спре инвазията на Гела. Вчера отборът му игра БЕЗ ЕДИН БЪЛГАРИН!!!!! С какво подпомага спорта у нас или отбора е за пълненето на сметките му?