ЦСКА-София с куп проблеми, дузина – аут за мача с Локо

На Армията ще трябва да сглобяват нов отбор до четвъртък
Обновена: 10 апр 2017 09:15 | 10 апр 2017 08:52,
5
ЦСКА-София с куп проблеми, дузина – аут за мача с Локо
Снимка: архив, Bulphoto

Сериозни кадрови проблеми налегнаха ЦСКА-София преди гостуването на Локомотив (Пловдив) в четвъртък от 19:30 часа. Фернандо Каранга със сигурност пропуска срещата, което ще наложи включването като централен нападател на Густаво Кулма или Кевин Кубемба, пише "Тема спорт".

Петрус Бумал е под сериозна въпросителна, тъй като бе заменен принудително срещу Черно море, след като се хвана за глезена. Първоначалните прегледи сочат, че състоянието на Бумал не е притеснително, но халфът по-скоро няма да е титуляр на "Лаута". На негово място може да се появи Давид Симао, който влезе като резерва срещу Черно море.

Другите кадрови проблеми са свързани с наказания. Арсенио Нунеш натрупа 5 жълти картона и правата му ще бъдат спрени за срещата с Локо (Пд).

Божидар Чорбаджийски пък на два пъти видя жълтия цвят в двубоя с Черно море и бе изгонен в 74-ата минута, след като удари с ръка съперник в лицето в борба за топката. Капитанът почти сигурно ще бъде заменен от Рафаел Перес. За заместник на Арсенио ще се избира между Кевин Меркадо и Кулма.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой ли се интересува от Чавдар от Етрополе?!
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
фенове на Литекс -Микре от фракция животните нямам думи тома ни е матеряла ха ха ха
3
3
 
3
 
! Отговори
бай ТОЯ9 преди 7 години
До Ко каза 22 01 1969г.в фк.Левски преминават играчите от Спартак Сф. Ст. Аладжов П. Панов Д. Жечев М.Гайдарски В.Митков Л. Горанов М.Гьонин Г.Цветков Ив. Стоянов.От тогава някой да е чул за Спартак. Стадиона също е във фк Всяка власт. Е кой сте вие Спартак ли Левски ли.
2
6
 
7
 
! Отговори
Ко каза? преди 7 години
Цска умря! За покойните или добро или нищо. В случая нищо!
1
7
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Вчера в Рязанград на кравите се спестиха два тъмно червени картона за брутални опити за убийства на играчи на Дунав , но за ЦСКА прошка няма. Така ще бъде докато на чело на футбола не застанат двамата най-велики БГ футболисти Стоичков и Бербатов и не разкарат продажните мекерета.