12-рундовата тежка победа на Кобрата в кадър

С успеха той е официален претендент на Международната боксова федерация
29 апр 2017 09:26, Елка Василева
127

Снимка: Булфото

Кубрат Пулев победи американеца Кевин Джонсън в срещата за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация. Българинът надви противника си след 12 пълни рунда и единодушно съдийско решение.

Още по темата

С успеха Пулев вече е официален претендент на Международната боксова федерация в тежка категория, а за шампионския колан той ще се срещне с победителя от днешния двубой в Лондон между Антъни Джошуа и Владимир Кличко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: победаКубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 45 Опулев се опули за 1 500 000 долара срещу Кличко! Друг е въпросът, че тогава не беше нагласено( няма как да е нагласен такъв зловещ нокаут) за разлика от снощи.
36
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пълен театър са тези мачовеПулю се опули и на Кличко за 800 бонанагласена бизнес работаи много наивници
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 43 Бау, Уау..каква аналитична мисъл...значи като казвам, че ей такива наивници като теб пълнят гушите на такива палячовци като Пулев, то значи че съм казал, че И ТИ си пълнил гушата на Пулев чрез билет? Интелект струи от теб!
34
0
 
1
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 42Няма да споря повече. Не си достатъчно интелигентен за жалост. Обясних по-долу, че не съм дали и една стотинка за тези мачове, но кой ли чете. Прекалено приятна обида е, за да не се повтори :) Това, че си се бил пред дискотека някога не те прави експерт в бокса. Само това ще ти кажа. Стратегии и такива магии за теб не са много ясни .. бум бам кой където свари :) Сладур.
33
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до Бау, Стига ме разсмива, бе! Пулев снощи цял мач не искаше да нанесе здрави удари в главата на Кевин Джонсън. ЦЕЛИ 12 рунда, а имаше 64 пъти такава възможност докато оня се беше свил във въжетата. Бау, ей такива като теб пълнят гушите на циркаджии като Пулев с пари от билети.Ти си бил наистина кон с капаци!Истински мач беше Кличко- Пулев! Пулев даже нацели Кличко още в първия рунд и се бореше до край, само че Кличко реши малко да си поиграе с него заради рекламите по телевизиите.
32
3
 
14
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 38Кобрата ще падне от Джошуа още в първия рунд. Тук не говорим за това, колко слаб боксьор е кобрата. Тук говорим дали мача беше нагласен. Ако помислиш малко ще разбереш, че ти разлика м/у двете не правиш. Мразиш кобрата = мача е нагласен. Нещата в живота са малко по-сложни.
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 35 Да, гледах го последно тоя срещу Джошуа- оня го уби от бой за 3 минутим в първия рунд. Даже нямаше време тоя Джонсън да си помисли да си почива на въжетата, защото вече беше на пода проснат. И Пулев иска да се бие с Джошуа? Мислиш ли че има смелостта?
30
0
 
8
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 36Всеки си има право на мнение. Не харесвам Кобрата, но когато гледам - мисля и внимавам. Не си вадя изводи само, защото някои ми е антипатичен. Народа обича да мрази и търси сензацията ...
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 33Бау, само се замисли, че от толкова коментари, ти си единственият който си мисли, че мача беше истински. Запитай се хората ли не са наред или ти?!
28
1
 
7
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 32Гледал ли си друг мач на Джонсон изобщо. Това му е стила на бой! Той седи на въжетата прави се на хванат в ъгъла и после рязко контра атакува. Ако успее влиза в атака. Това му е стратегията и не само с Кобрата.
27
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дасикане Рома са велики Аспарухови българи , прочетете в интернет кои са всъшност Дасикане Рома?
26
4
 
1
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 24Много трудно човек, които ме познава може да ме нарече ***. Не съм пълнил ничии джобове т.к гледах мача нелегално.. Т.к съм *** :) Малоумно е да смяташ, че е нагласено само, защото мразиш Кобрата :)
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 30 Бау, ти оллигофрен ли си, бе? Не гледа ли мача? Как през цялото време Джонсън се подпираше на въжетата, а Пулев се чудеше как да не го умери в главата за да не го нокаутира? Пиян ли беше снощи ти , надрусан ли че не го видя това?
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква победа е тва 12 рунда , ромчето пак шампион ама за Произхода не говорим мълчима като рима
23
4
 
3
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До 26Ще се радвам да обясниш подробно как разбра, че е нагласено ? Какво го издаде ? Нека позная , невероятния ти инстинкт и опит в бокса ти подсказа.
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 24 Ей такива като теб БАУ пълнят джобовете на циркаджии като Пулев и Джонсън. Ей такива маллоумници като теб.
21
1
 
11
 
! Отговори
СКЕЧОВЕ преди 6 години
Е С ТАКИВА МАЧОВЕ СЕ ГОНЯТ ХОРАТА ОТ ЗАЛИТЕ !!
20
8
 
6
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Всички 'експерти' казват, че било нагласено. Аз лично не мисля така. Джонсън се би до края въпреки, че можеше да се откаже много по-рано и всичко щеше да е точно. Едното му око се беше затворило. Джонсън удари кобрата няколко пъти доста сериозно и точно. Кобрата спечели с най-стария трик в бокса. Когато имаш нисък опонент подпирай се на него с цялата си тежест при всеки клинч. Кобрата си го вкарваше под мишницата и увисваше всеки път. Джонсън се измори от това и въпреки, че водеше - падна.
19
8
 
2
 
! Отговори
Пинко преди 6 години
коментарите по долу говорят много за нас като племе колко сме зле и колко сме злобни, *** и турците са в пъти по напред от нас и по единни, еми заслужаваме си положението
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Надя НиколоваНе сме злобни. Не всеки се впечатлява от някакви регионални измислени срещи.