Остава тежко състоянието на каратиста Тодор Събев

Той е с мозъчен кръвоизлив, но без опасност за живота
39
Остава тежко състоянието на каратиста Тодор Събев
Снимка: Монитор

Остава тежко състоянието на европейският ни шампион по карате Тодор Събев. Той е с мозъчен кръвоизлив, но без опасност за живота.

Каратистът е контактин, в съзнание, вече говори.

Събев бе ударен от съперник на първенството в Суботица, Сърбия, след края на мача, а правителството изпрати самолет, за да го прибере у нас.

Още по темата

"След последния съдийски сигнал Тодор Събев получи нерегламентиран удар от съперника, който беше с около 30 килограма по-тежък от него. Вследствие на това Събев получи хематом и беше приет в местната болница, след което го преместиха в Белград.

Транспортиран е със самолет до Военномедицинска академия. Той е контактен и е в стабилно състояние. Няма опасност за живота, заяви снощи  каквато имаше вчера вечерта", каза снощи треньорът на националите по Шотокан Карате-До Димитър Тодоранов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Манафов преди 6 години
Синко Гюнтере, ти обикаляй баните, чалготеките и Спартакус, па критикувай простотията.)
30
1
 
7
 
! Отговори
Гюнтер до 19 преди 6 години
Няа никаква жалост и милост.В зверилника трябва,да,си звяр Това хич не ми пука,щото на такова място живея ,на лицемерни прримати и агресивни неграмотни чалгаджии..И едно научих за 30години,няма нищо случайно в Бг,и на никой за никого не пука,и че за 30сребърника тук и майцето си продават..всичко е гнилоч тотална!!!
29
0
 
5
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Извод - в България санитарна авиация...няма...Добре де, при толкова много отдалечени села и намаляващ брой болници, не е ли редно да имаме 3-4 хеликоптера с екипи? Не струва толкова много, като се замислите.
28
2
 
2
 
! Отговори
Питам преди 6 години
До Нане Марсианецо 25 От кого е бебето?
27
1
 
6
 
! Отговори
ГЩ на БНА преди 6 години
От днес се отваря "Rent a военно имущество" ООД. На разположение са самолети, хеликоптери, БТР-и, танкове, ескадрени миноносци и една подводница, която не е в движение. На останалото въоръжеие състоянието е относително.
26
3
 
6
 
! Отговори
Делян Пеевски преди 6 години
Бойко, гледам че има много мераклии за "Спартана", затова искам да си запазя ред за някой от новите изтребители. Нали и тях ще пуснеш за частна употреба? Само искам да е нов, да не ми пробуташ някой стар МИГ21.
25
4
 
6
 
! Отговори
Бистришките тигри преди 6 години
Бойко, не му се връзвай на тоо шоп и не му давай "Спартана". Нали не си забравил, че другия месец ше одиме да ритаме и ш'ни треа "Спартана".
24
4
 
5
 
! Отговори
Поручика Балканец преди 6 години
До Анонимен 24Ти знаеш ли колко българи имат нужда от животоспасяващи лекарства и колко лекарства могат да се купят с парите от този полет?! Или си мислиш, че тоя самолет лети без пари?!
23
2
 
11
 
! Отговори
Нане Марсианецо преди 6 години
Бойко, запиши си некъде, дека другио месец че ми требе "Спартано". Понее жената че ражда. Така и така си го пущил у употреба. И земи та качи некъде тарифите. Да са знаа за кой е с пари и колко че го одереш. И за кой е аванта и колко е рушвета.
22
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
леле колко злоба има не е истина за един човешки живот какви глупости пишете
21
2
 
27
 
! Отговори
Поручика Балканец преди 6 години
А според мене това е една гнусна PR акция, цинизъм, позициониран към ***. Обикновения българин нема къде да се прегледа, особено в селата. Все поради липса на пари. Обикновения българин дори и да намери доктор, е третиран като парче месо с портфейл. Обикновеният българин плаща най-скъпите лекарства на Балканите и е късметлия ако не попадне на ментета. Обикновеният българин не може да намери ясла за детето си. Обикновения българин е ненужен в България, освен да плати.
20
1
 
20
 
! Отговори
Г.Г преди 6 години
До Анонимен Естествено че ще прати все пак е от Спортен клуб Ипон.
19
4
 
31
 
! Отговори
до 16 преди 6 години
А бедните хорица от селата, за които няма дори и лекар...те не прославят България, нали? т.е. за тях смърт....колко си жалък!
18
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И за смятам, че лечението трябва да се поеме от застрахователя на 100 %, каквото и да е необходимо. Двубоят е бил между физически неравностойни противници, като всеки е знаел какво значи това предварително, или ще набиеш някого или той ще те набие. Не може да се харчат хиляди държавни пари за спортните опити на някой си, да е жив и здрав иначе!
17
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вдигат яко тока . Все пак ГЕРБ са на власт . Честито .
16
6
 
9
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
На Еднокнижния Олиго дружките.Държат се,един друг че може да,си потрябват...
15
32
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно решение на Борисов.Трябва да уважаваме хората ,които прославят България.
14
8
 
51
 
! Отговори
Хляб и зрелища преди 6 години
До АнонименВсички тези спортове поддържат задалжителна застраховка и застрахователя е длъжен да поеме разходите по транспорта.Естествено не със Държавния самолет, поредната смотана PR акция, *** народ.Дай му хляб и зрелища и му гледай сеира.Ето затова си заслужаваме съдбата.Живо и здраво момчето.........
13
7
 
11
 
! Отговори
Загрижен преди 6 години
До АнонименТака е съгласен съм ... но по-важният въпрос е какво правим с държавата ? Там нещата стоят още по-зле ... дори фатално ми се струва!!!
12
12
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За шампиони по карате изпращаме самолети, а шампиони по борба и щанги гният в мизерия. За едни майка, за други мащеха...Дано се оправи момчето, ама идва логичният въпрос- какво правим за болните деца, които могат да бъдат лекувани с парите за два часа полет на Спартан- а?

Спонсорирани публикации