Откаже ли реванш Кличко, Джошуа ще се бие с Кобрата

Мениджърът на британеца чака украинеца да се върне от почивка
12 май 2017 10:30,
33
Откаже ли реванш Кличко, Джошуа ще се бие с Кобрата
Снимка: архив, Reuters

До две седмици ще се знае дали Владимир Кличко ще се съгласи на реванш с Антъни Джошуа. Със сигурност Антъни запазва пояса на IBF при подобен мач, въпреки че имаше заплаха той да му бъде отнет. Ако Кличко се откаже, то Джошуа ще се бие с Кубрат Пулев през есента на стадион "Милениум" в Кардиф, категоричен е мениджърът на шампиона Еди Хърн.

Кличко е на почивка със семейството си и ще реши бъдещето си като се прибере. "Ако каже, че не иска реванш, със сигурност ще се бием с Пулев. Говорих с мениджъра му Бернд Бонте няколко пъти. Той ми каза, че му трябват 2 седмици със семейството и ще вземе окончателно решение. Сега разглеждам опциите за реванша, защото трябва да имаш идея за дати и различни места", заяви Хърн.

В момента Хърн преговаря с Кардиф, казиното MGM в Лас Вегас, Китай, Дубай и Катар за домакинство на реванша, пише "24 часа".

"Всичко трябва да е ясно до края на юни", казва Хърн. Той е сигурен, че дори да има реванш това не застрашава титлата на IBF. Кубрат Пулев е задължителен претендент точно на тази федерация.

"Говорим с мениджъра на Пулев Кале Зауерланд. Познаваме се прекалено добре. Ще трябва да се бием с Пулев рано или късно. Ако не сега, то веднага след мача с Кличко", категоричен е Хърн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
9
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
До БобоПраво в десетката !!!
5
5
 
20
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 6 години
Нямам търпение да му нач"укат канчето на тоя п.р"ост гербер !!! Голям резил го чака...всички отново да видят, че напира само за пари, а няма никакво покритие, типично за гер"берастите!!!
4
1
 
38
 
! Отговори
Бобо преди 6 години
Ще пратиме Спартана да прибере нашия след мача.
3
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой освен Кубрат няма интерес от такъв мач,нашия си знае съдбата но ще сгъне един два милиона евра та за тва е цялата натегация да го бият ,пък и колко ще го дънет не повече от рунд и половина.Джошуа ще залага титли а нашия голия гггъз на Андрея.
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нашият няма да продължи напред, Кличко имаше милост и пожали нашия в първия рунд, но Джошуа ще го играе бърз товарен влак срещу нашия!
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как ще откаже, това са едни много бързи много милиони.