Грандиозно шоу врътнаха отборите на Бербо и Фиго

Резултатът 3:3 бе гледан от 40 хиляди души на Стадион "Васил Левски"
Обновена: 14 юни 2017 22:47 | 14 юни 2017 22:10, Петя Славова
57

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Благотворитеният мач между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго се превърна в истинско зрелище и двата тима врътнаха 3:3 пред близо 40 хиляди души.

Националният стадион "Васил Левски" бе почти претъпкан, а зрителите със сигурност са останали доволни от видяното, предаде Gol.bg.

Още по темата

Отборът на Фиго на три пъти повеждаше в резултата - след попадения на Трезеге в 4-ата и 11-ата минути и след гол на Симао в 54-ата.

Все пак обаче тимът на българина и в трите случая успя да изравни с автогол на Марчена в 8-ата минута и две попадения на Кийн в 43-ата и 68-ата минути.

В два от головете на своя отбор принос имаше и Бербо, след като именно той изработи единия гол на Кийн и автогола на Марчена.

На полувремето на мача лично Бербатов награди талантливи деца, които спечелиха награди в "Изкуство", "Наука" и "Спорт".

В този мач играха много големи световни имена, като за тима на Бербо титуляр бе Стоичков, а Марто и Стилиян Петрови влязоха като резерви.

Шанс за изява, както бе опоменато преди това, получиха някои от най-талантливите млади играчи в родния елит.

Вижте още за мача в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
9
 
39
 
! Отговори
Владо преди 6 години
Тънък ход на Бербатов, не покани Фергюсън, че оня щеше да го остави на пейката ))
18
35
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега ще ядът и пият цяла нощ като копачи! На аванта естествено! Разходиха се малко, потичаха и хоп на софрата! Курбанджии!
17
49
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му се отнеме на Бербатов българското гражданство заради отказа да играе за Родината! Интересно колко пари ще останат за т. н. "Фондация", след като се приспаднат разходите на всички "звезди" за самолетни билети, хотели, храна и купони в среднощна София?
16
7
 
43
 
! Отговори
ДО 29 преди 6 години
Бербатов не е баща си. Но явно някои платени *** не правят разлика. Само сте забравили да споменете че тия дето ви хранят ограбиха и изнасилиха цяла България.
15
6
 
55
 
! Отговори
Бедни сме преди 6 години
За първи път виждам човечи дето да помагат на деца таланти ш различни свери .Помагащи на инвалиди има много но на таланти виждам за сефте толкова много съпричастни дарители .Браво на играчите и публиката която дарява надежда на нашите бедни деца .
14
38
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Димитър Бербатов - син на групов изнасилвач! Бащата на Бербатов лежал за изнасилване През лятото на 1983 г. грандиозно групово изнасилване потриса "Златни пясъци". Извършителите са футболистите на благоевградския "Пирин", а жертвата - норвежка туристка. Тогава "Пирин" - Благоевград гостува на "Спартак" - Варна в мач за първенството.
13
4
 
56
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
"Мачът е БЛАГОТВОРИТЕЛЕН!!!ПОКАНИ нямаше за никого и не са необходими, БИЛЕТИ можеше да си закупи всеки заинтересован!"Напълно съм съгласен с теб. Обаче някой политици явно адски ги боли че този път не са във фокуса и че нещата могат да се случват и без тях. И тука троловете им хранят Бербатов.
12
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачът е БЛАГОТВОРИТЕЛЕН!!! ПОКАНИ нямаше за никого и не са необходими, БИЛЕТИ можеше да си закупи всеки заинтересован!А Бербо е един от малцината българи успели да се реализират и професионално и като човек! Един от малкото правещи нещо смислено за България и в момента! Да му отдадем дължимата почит и да спрем с грозните негативни коментари, не ги е заслужил с нищо!!!
11
8
 
50
 
! Отговори
До Човека преди 6 години
Стадиона не е лична собственост на Бойко. (Много ми е страннен като почне с неговото: "Аз давам ...". Това което дава не е направено с негови частни средства, а с нашите пари от данъци) Иначе ако го беше поканил, викам да не спира само с него. Направо да продължи и с Дилян Пеевски, Ахмед Доган, Сергей Станишев, Бареков и останалата политическа ***. Може да покани и някои знакови фигури от силовите групировки. Ей така, за цвят
10
66
 
9
 
! Отговори
Човека преди 6 години
Не съм съвсем съгласен за лъскането на имиджа. Все пак лично Бойко му е разрешил да ползва стадиона. Можеше от кумова срама поне да му благодари. А да не говорим, че и много хора бяха на стадиона с надеждата да видят там премиера и Кралев, а не толкова заради звездите. Но няма да споря. Трябва да има и морал в крайна сметка. Уви!
9
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До GODщом отидоха близо 40 хил човека , явно ти спамиш не някой друг.
8
5
 
58
 
! Отговори
До човек от народа преди 6 години
"Щом като имаш наглостта да не поканиш премиера да се включи"Това е голямата болка на всички политици и далавераджии в България. Как може някой да успее, да покани звезди в България, да направи грандиозно шоу. А пък да няма нищо общо с политическата класа, някой сенчест бизнес, обществанна поръчка, или корупционна схема. А от горе на всичко не иска и да покани политици които да си поизлъскат имиджа си и да оберат лаврите.
7
6
 
77
 
! Отговори
Chendov преди 6 години
Поздравления за всички Бербатов,Фиго,футболистите,публиката.Беше красиво и си заслужаваше.
6
6
 
74
 
! Отговори
До Българин преди 6 години
Бербатов с неговата фондация прави много повече за България от повечето успели българи. И бих нарекъл нарекъл родоотсъпници лапачите и нагаждачите от БФС които съсипаха футбола в България. (Бербатов немога да го виня че не искаше да има нищо общо с тях.) Колкото дали е посредствен, може да съдиш само ако имаш по-големи успехи от него. (Ама на дали)
5
61
 
19
 
! Отговори
GOD преди 6 години
40 лева билет,като се има на предвид че средната заплата в БГ е 650 лева(РЕАЛНО)(около 70% от населението),си е бая пари,дори и за благотворителност... Нека си кани заможните хора да дарят,не да ми спами 24/7 медийте за това събитие...
4
46
 
14
 
! Отговори
GOD преди 6 години
Излъга за звездите който ще дойдат,а и при тези цени на билетите нормално да не е пълен стадиона.То се видя че с флага на страна закриват празнината . Д
3
75
 
17
 
! Отговори
Човек от народа преди 6 години
Съжалявам, но не гледах мача. Щом като имаш наглостта да не поканиш премиера да се включи, при положение, че целия свят знае колко обича футбол, съжалявам. Без мен. Дори Кралев не го видях на стадиона или поне на снимките. Срамота, Берба, и липса на патриотизъм за пореден път.
2
45
 
17
 
! Отговори
Petrov преди 6 години
И какво точно е помогнал Бербатов, някой може ли да каже. Ама конкретно, защото все за пари говори.
1
15
 
29
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До2-Уникално шоу.Второто полувреме играха като на шампионатбраво

Спонсорирани публикации