Лудогорец обърна германската сензация Хофенхайм в Лига Европа

"Орлите" спечелиха с 2:1 след обрат и прекрасни голове на Дяков и Лукоки
Обновена: 29 сеп 2017 00:02 | 29 сеп 2017 00:01, Красимир Ангелов
116
Лудогорец обърна германската сензация Хофенхайм в Лига Европа
Снимка: Reuters

Лудогорец постигна страхотна домакинска победа след обрат с 2:1 над германската сензация Хофенхайм.

Двата тима се изправиха един срещу друг на "Лудогорец Арена", а домакините определено бяха по-добрия тим на терена. Гостите бяха без голяма част от основните си играчи, но въпреки това се представиха на ниво с наличните футболисти.

Германците откриха още във 2-ата минута след попадение на Кадерабек, но след почивката домакините осъществиха пълен обрат.

Дяков изравни в 46-ата минута с прекрасен гол от дистанция, а в 72-ата Лукоки вкара също много красиво попадение и така направи обрата в мача пълен.

След този мач "орлите" са втори в своята група с 4 точки.

Подробности за успеха на "орлите" четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
17
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Тото, тото и пак тото !Погледнах класирането на Бундеслигата. Хофенхайм е на второ място преди Байерн и след Дортмунд.Сиреч би трябвало да са много силен отбор, а аз видях един средняк от Европа.От тези залагания някои букмейкъри станаха милиардери !Накрая от групата ще се класират пак "правилните " отбори - Хофенхайм и Брага.Предстоят две загуби на Лудогорец от Брага и нещата ще си дойдат на мястото ...
26
18
 
16
 
! Отговори
Футуролог преди 6 години
До 41Бивш фен съм на Христо Стоичков.....ама бивш.....Стоичков е най-големия топиди-от на планетатаЧе сам си избра да е само на Цска вместо на България....*** дойдиСтарозагорския му юбилей опръска с кръв цяла БарселонаЮбилея на Бербатов опръска с кръв цял МанчестърСправка:Славчо чалгаря дето въртя кючеци в Кербала в Ирак точно преди да вдигнат целия наш батальон във въздухаОт тези тримцата още капе кръв та си личи че са червениСлавчо Кербалата,Бербатов и Стоичков са СРАМ за България
25
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да признаем, че Лудогорец са добър отбор,защото въпреки, че Херо е треньор успяха да победят!
24
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 40това че си отделил 0.43 секунди да си сложиш сам плюс на коментара не го прави по-правдоподобен. Напротив говори са психични проблеми и вероятна наличност на комплекс за малоценност. Причините за комплекса може да са както малко мъжко достойнство, така и нелицеприятен външен вид, който отблъсква нежния пол.
23
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 30 Коя е пък тая Крисия?
22
16
 
5
 
! Отговори
Смотаняци преди 6 години
Лудогорец си показа всички слаби места само в тоя мач .Липса на разбиране между нападателите и хаотични пасове в стил що не е хвана .Отделно нямат точност като се мерят вьв вратата .Много слаб и хаотичен мач със 50 пропуска в подаванията и удърите към тополите .Слаби но взеха 3 точки тук ,а там ще паднат с 10 на 0 с таз игра смотана .
21
6
 
23
 
! Отговори
до 31 преди 6 години
Че Меси като е аржентинец и Суарес уругваец, а Ромарио бразилец, Ривалдо бразилец и Роналдо Феномена бразилец, Роналдиньо бразилец, Стоичков българин...че каталунските фенове ги боготворят и наричат Гении играли за Барса..., а не се питат какви испанци са тия?Палячооо, Ганьовски, ще си умреш с Ганьовския манталитет и възприятие.
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 34ще бе, във Френския национал колко са си белите французи? А в немския? Но хората си ги продкрепят.Ама вие пак по-християни от папата го раздавата, но това май е от комплекси, не от национализъм
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
32, Ти вярно си бил *** за да наречеш едно малко момиче на 12 години по този начин. Доказа , че не съм те обиждал напразно в последните постове.
18
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поздрав за всички българи и за всички шваби от Хофенхайм с разградчанката Крисия и песента и HURT на Кристина Агилера!Велика Крисия!
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 16 Какво четеш? Фантастика ли? Съюзниците влизат в Европа началото на 1944г.,когатоСССР,бяха потпукали здраво германците и беше ясно, че губят войната. Съюзниците се намесиха, за да спасят Запада от комунистическа окупация.
16
10
 
3
 
! Отговори
20 преди 6 години
Абе пппутко майна проста аз сипя ли те епитети бе мммайка ти селллядурска и в ггроба да ***,аз със какво те обидих ве ,че ми дигаш нервите,я си еееби майката съвецка ппроста ве.Разобличена е руската свлоч.Какво да ти кажа за берлинската стена,света става такъв какъвто съюзниците искат и са целяли,такъв го приема и Сталин,границите не ги чертае Сталин
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 19До 30-ти апшрил 1945-та се биеха немците в самия Берлин ожестъочено срещу руснаците и когато разбраха че Хитлер е убит(а той беше избягал с подводница отдавна) тогава се сломиха и се предадоха! Чети малко, бе, фашисте!
14
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голът на Дяков беше брутален, а на Лукоки феноменален, за капак немци ядоха бахура. Аз бих казал, че мачът беше добър.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14 Въобще не си запознат с войната на Западния фронт. Германците са си виновни, преди войната те имаха отлична отбранителна линия по р. Рейн, но я изоставиха и прехвърлиха оръдия, и всичко което служеше за отбрана, по дългата брегова линия на Франция по Антлантика, която бързо падна. При неочаквания пробив в Ардените, танковете им спряха, защото нямаха гориво. Главно се грижеха за Източният фронт.
12
9
 
6
 
! Отговори
14 преди 6 години
Влез в архивите и виж договорите,виж кога и пред кого Германия капитолира и какво настоява,Русия сама не е побеждавала никого,две години Русия е под немска окопация преди да се намесят съюзниците,що им преписваш победа,нима само руснаци са умирали за тази победа?Колко оръжия доставя САЩ на руските алкохолици ,колко пъти във историята САЩ им спасява руските зззаднини ?
11
14
 
3
 
! Отговори
8 преди 6 години
Пич Германия обявява капитолация преди руските алкохолици да нахлуят в Берлин,Германия ПЪРВО капитолира пред съюзническите войски след което настоява пред Чърчил войната срещу алкохолиците да продължи ,но научавайки това Сталин е *** и моли Чърчил Германия да подпише капитолация и пред червената ,другото са алабалистики в стил Решетников,Пеевски Цацаров и успели бизнесмени
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честита победа, но Херо е слаб треньор и се видя тоя мач, просто швабите беха доста зле
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито ЦСКА нито Левски имат класата за такъв мач,и двата софийски гранда отнасяха по 4.На Лудогорец им трябва освежаване на състава и още седем години шампиони
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на момчетата на лудогорец, заслужават поздравления за това добро представяне.

Спонсорирани публикации