Гришо надделя трудно над коравия Джумхур в Пекин

Димитров с много силен първи сет, след това играта му се срина
9
Гришо надделя трудно над коравия Джумхур в Пекин
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи трудно босненеца Дамир Джумхур с 6:1, 3:6, 6:3 на старта на турнира от серията ATP 500 в Пекин.

Хасковлията изигра безупречен първи сет, но се пречупи във втората част и неговият противник вкара мача в решителен трети сет. В него Григор буквално оцеля на няколко пъти, след като имаше сериозни проблеми в сервис-геймовете си.

В крайна сметка опитът на Димитров му помогна да пробие в осмия гейм и след това той не срещна никакви трудности в затварянето на мача.

Подробности за победата на Гришо четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
3
 
! Отговори
ФейсбукРеволюционер преди 6 години
Един пропилян талант .
8
4
 
6
 
! Отговори
ф преди 6 години
Отдавна не ми е интересен .
7
2
 
9
 
! Отговори
Мачкай Гришо! преди 6 години
Браво на Гришо. Джумхур спечели силният турнир в Москва преди дни и беше на полуфинал миналата седмица на друг турнир. Сега нашия Гришо ще срещне Хуан Мартин Дел Потро, който спечели срещу Пабло Куевас с 7:6 и 6:4. Трудна задача за всеки тенисист.
6
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Завързани" мачлета с играчи от третият свят (Босна), спане в хотели с мишки и лете-не с лоу-кост компании, "Ово е стандарт".........по асковски.
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пролича си, че Григор не е играл от 1 месец във официален мач.Срещу ХМДП ще качи много нивото!
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 3Божинов нищо не постигна на терена, а Григор е топ10 в спорта си!
3
14
 
10
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Или казано по друг начин - тенис аналога на Валери Божинов. От една страна онзи отгоре му е дал талант, а от друга страна нещо малко не му достига да стане наистина голя като Мъри или Надал например. Те са машини, тяхната игра не се "срива". А Гришо си е просто лигаво момченце, грабещо с шепи от живота. Жалко, защото има дадености за голям тенисист. Дано не ги пропилее.
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отново добре познатия Григор- един сет играе, един сет не играе, един сет драма. Голяма мъка ще е и този турнир, а и схемата му е доста неприятна - дел Потро, Надал..
1
13
 
7
 
! Отговори
Николери Лозанов преди 6 години
... Там е ОПАСНО БЛИЗКО до Кака Мара Шарапова :) ;) :) ... А той иска да е ОПАСНО БЛИЗКО до нея ...... Личи му ! :) ............ Затова се е натегнал срещу Босненеца ;) иначе вече да е отпаднал и да ходи да си прай "СЕЛФИТА" в Монте Карло ....... на Лазурния бряг ! :) ;) :) ............