Тъжно: България едвам издрапа до 1:1 с Люксембург

Нашите изиграха най-слабия си мач от дълго време насам
11 окт 2017 07:04, Елка Василева
43
Тъжно: България едвам издрапа до 1:1 с Люксембург
Снимка: Reuters

България изигра катастрофално слаб мач при гостуването на футболното джудже Люксембург и едвам издрапа до равенство 1:1 в световна квалификация от Група "А", която бе само за престиж. Това без съмнение е най-слабият мач на националите от години насам и домакините на моменти тотално надиграха нашите момчета.

Оливие Тил даде аванс на домакините още в 3-ата минута, а освен това през първото полувреме противниците ни имаха страхотни шансове да вкарат и още попадения.

След почивката нашите започнаха мудно, но все пак в 68-ата минута Чочев стигна до една центрирана топка и я засече във вратата с глава за равенството.

Малко преди края Тюрпел игра с ръка в собственото си наказателно поле, но реферът не отсъди чиста дузпа за нашите. Родните национали имат 13 точки в класирането след този мач и заемат 4-ото място в крайното класиране на таблицата. Домакините пък изпревариха Беларус и финишираха 5-и с актив от 6 точки.

Повече за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: футболЛюксембург
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Футболист се става след като си почнал от прахта пред блока с гумената топка и два камъка за врата. Футболист се става след като си оставил 10 метра кожа по цемента в двора на училището. Футболист се става след като искаш да ИГРАЕШ ФУТБОЛ, и то като кумирите ти по телевизията. А не да се правиш на фитболист защото е модерно и селските пръчки ти вързват лесно. Вярно е че всяко време си има своята мод/а,но модата и футболната игра.
38
0
 
2
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Отново ни лишиха от правото да досаждаме на световно първенство. Но загубиха една боксова круша с която всеки отбор може да си оправи головата разлика. Може би ако има световно по брой футболисти в чалготека, то тогава ще сме световни първенци. ЗАРЕЖЕТЕ ГИ ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ. ОТПИШЕТЕ ГИ ОТ ВСИЧКИ СПИСЪЦИ НА ДЕЙСТВАЩИ ФУТБОЛИСТИ. ТЕ СА ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ. ТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ, ТЕ СА ПЕЧАЛБАРИ НА ГЪРБА НА НЕЩАСТНИЯ ЗАПАЛЯНКО КОЙТО ЖИВЕЕ С МИСЪЛТА, ЧЕ НЯКОГА ТЕЗИ ЩЕ ЗАИГРАЯТ. ТОВА СА МЪРЛЬОВЦИ.
37
1
 
2
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
От много време не гледам и не искам да гледам български футбол .Те българските футболисти ламтят само за пари,коли,жени и др. . В България футболът не е спорт а хазарт .Защо Бойко иска да строи много стадиони за футбол ??? Децата в България няма къде да спортуват ,има само някакви мижави зали ртждасяли ,пропандали терени ,тоалетни оцапани с *** и др.Аз съм против някои държавни приходи да отиват за професионалния футбол и желая тези приходи да отиват във всички безплатни детски спортове
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
айде стига с тия оправдания за 500 години турско робство! Не сме единствените с такъв стаж, ама само ние още 500 години ще се оплакваме и ще се оправдаваме с турското робство!
35
0
 
9
 
! Отговори
11 преди 6 години
Е нищо де - гледаме напред!
34
3
 
5
 
! Отговори
Българи-Юници преди 6 години
Нека по-възрастните обяснят на по-младите, що е това юница!Иначе връзката е следната 1994 Световно първенство в кравария, след което тотален срив във футбола.Като компенсация станахме политически васал на кравария, а нашите Юници бодро хрупкат люцерна.При преяждане, заради храносмилателната им система, изхода е летален.Нека Брадъра организира един сезон само за футболисти и половинките им(бонус и бившите).
33
7
 
5
 
! Отговори
Циганин преди 6 години
За съжаление разрухата от влизането на демокрацията (по Милтон Фридмън) оказа влияние и във футбола у нас и го разруши и целият ни спорт също ,за съжаление .
32
0
 
18
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
Хайде в чалготеките.
31
8
 
6
 
! Отговори
футболиста преди 6 години
Лесно е да се критикува, трудно е да се излезе на терена. Който плюе да е излязъл на терена, да е постигнал резултатите на Стоичков!
30
0
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Явно при нас квалификациите за световно са етап от подготовката за европейското,а пък тези за европойското ще ни помогнат в републиканския шампионат
29
0
 
15
 
! Отговори
маверик преди 6 години
С М Е Ш Н И Ц И
28
0
 
10
 
! Отговори
аз преди 6 години
До ХубчевНе за 202, направо за 20200 да почнат да се готвят!
27
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре е, че не се класирахме - можеше да поставиме рекорди по допуснати голове ...П.С. Закривайте БФС и ако има евентуално хора, които искат да се занимават с футбол - да си направят частна лига с публични финанси на борсата ...
26
0
 
24
 
! Отговори
Честито преди 6 години
Бихме Люксембург, ама по татуировки.
25
0
 
15
 
! Отговори
Светотовно никога преди 6 години
Ще бъдем силни това го можем, ще бъдем смели това го можем, къде? Във WC-то!
24
0
 
18
 
! Отговори
Позитивно преди 6 години
Урааааа! Първа точка като гост.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да сме доволни,за пропуснатото първенство от националите ни.Иначе щяхме да се ядосваме с тях на световното след като инкасират тежки ,рекордни загуби и станем за резил пред цял свят.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Футбола вече не е актуален.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българи - ЮНАЦИ!
20
0
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Тъжно?Аз се повеселих.

Спонсорирани публикации