Гришо на крачка от топ 3 и един мечтан финал

Нашето момче излиза от 22,00 часа срещу Джак Сок на "Мастърса" в Лондон
18 ное 2017 14:00, Красимир Ангелов
43
Гришо на крачка от топ 3 и един мечтан финал
Снимка: Reuters

Тази вечер цяла България ще е пред телевизорите! Най-добрият ни тенисист Григор Димитров излиза срещу американеца Джак Сок от 22:00 часа в "О2 Арена" в Лондон в полуфинал на заключителния Мастърс.

Още по темата
Гришо прави страхотен турнир дотук, спечели три невероятни победа, като загуби само един сет. В последните си 2 мача пък той буквално отнесе Давид Гофен и Пабло Кареньо Буста, като и на двамата даде само по 2 гейма в целия мач.

Истината е обаче, че мачът довечера е един от най-важните в кариерата му, макар и в самия край на сезона. Освен възможността да играе на финал в Лондон, твърде възможно и срещу своя идол Роджър Федерер, Гришо е буквално на крачка от възможността да влезе сред първите трима в ранглистата на мъжкия тенис. И да зимува там.

За целта обаче 26-годишният хасковлия трябва да победи Джак Сок, който далеч не е любимият противник на Гришо. Статистиката сочи, че американецът води с 3:1 успеха в преките сблъсъци с първата ни ракета, а освен това се намира в серия от три поредни победи.

Въпреки това букмейкърите сочат българина за фаворит тази вечер. Остава и той да го докаже на корта. Успех, Гришо!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
7
 
! Отговори
До Атакист преди 6 години
На вас нищо не ви дреме и за това сте на туи фередже
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво нещо е спорта. Да ти е тъпичко когато любимият ти спортист пада понякога, но да не можеш да си представиш, че може да загуби от българин, а и да се радваш, ако бъде победен. Утре може да станем за пръв път свидетели на това. Джака не е за подценяване.
3
8
 
13
 
! Отговори
Турчин преди 6 години
Наим сюлейман оглу май е починал
2
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само Роджър Федерер, Майкъл Джордан, Михаел Шумахер, Юсейн Болт, Лионел Меси и Виталий Кличко, бре!
1
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искаме Дедо Родж и Григор на финала на Мастърс-а! Мечтаният финал.Никога досега нашия не е излизал на финал срещу Най-Великия в тази игра. Дано тази вечер стане.