Нашите в Пьонгчанг: Цинзов 60-и, а Чучуганов 69-и, отпаднаха

Не намериха място сред първите 30, които продължават напред
13 фев 2018 14:15, Красимир Ангелов
38
Нашите в Пьонгчанг: Цинзов 60-и, а Чучуганов 69-и, отпаднаха
Снимка: Reuters

Веселин Цинзов и Йордан Чучуганов отпаднаха в квалификациите в класическия спринт в ски бягането на Олимпийските игри в Пьончан.

Двамата не успяха да намерят място сред първите 30, които продължават на четвъртфиналите в дисциплината.

Цинзов финишира 60-и с време 3:28.19 минути, с изоставане от 19.65 секунди след победителя в квалификациите Ристомати Хакола от Финландия.

Другият българин Йордан Чучуганов остана 69-и на 24.08 секунди след финландеца. Четвъртфиналните серии при мъжете започват в 13:25 часа.

Малко по-рано българката Антония Григорова остана на 66-о място от 68 стартирали състезателки в класическия спринт в ски бягането на Олимпийските игри в Пьончан и не успя да се класира за четвъртфиналите на надпреварата.

Григорова даде време от 3:59.77 минути, като изостана с 51.03 секунди от победителката в квалификацията Стина Нилсон от Швеция. Нилсон пресече финалната линия за 3:08.74 минути. Втора остана норвежката Майкен Касперсен Фала, а трета се нареди финландката Криста Пармакоски.

Още за представянето на родните олимпийци четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
15
 
! Отговори
Попа преди 6 години
Африканците са по добри от вас бе ейй. Да не бяхте отишли въобще, поне нямаше да ни изложите.
15
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13Познаваш ли човека че му говориш на Бе?
14
0
 
18
 
! Отговори
шегобиец преди 6 години
Стараха се много момчетата, ама не успяха да подобрят рекордното 84-то място на биатлонистката Милена Тодорова. Дали някой от нашите ще го надмине до края на олимпиадата.
13
3
 
14
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Какво да пишат повече за ски скока бе, 3 дена достатъчно го превъзнасяха Зографски, все едно че е златен медалист. Какво да пишат друго за срамното 14 място. Не ща да слушам за него цяла година.
12
3
 
12
 
! Отговори
Перничанин преди 6 години
До СтефТо в ски скока да не би 14 място да е нещо. Наистина коментатора се скъса да го хвали, както обясни и за друг скачач " в много слаба форма и завърши 9-ти " , а нашия в отлична и 14 . Смешници са страшни. Как не ги е срам не знам.
11
1
 
8
 
! Отговори
лелее преди 6 години
Чугунов??? Абе от къде ги намирате тия бе, за смех станахме бе
10
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо само грозни статии пишете и нищо положително? Както един коментар е написан по-долу - а ски скока??? Какво да кажем за разни държави като Ангола и Алжир които участват там и които сто процента няма никъде да се класират някъде,но надали такава журналистическа помия се излива по спортистите в собствените им държави. Вместо да плюете,скъпи журналисти опитайте се вие да отидете на тяхно място там и после плюйте! Много е лесно да си стоиш на топло в офиса и да наблягаш колко сме назад всекиден
9
1
 
15
 
! Отговори
кака Лара преди 6 години
Нашите некадърни спортни организации трябваше да изпратят на зимната олимпиада в Южна Корея делегация от един спортист и един знаменосец, както направиха държави от ранга на Бруней и Тобаго за да не ходят там нашите изтърсаци на разходка и харчат държавни пари . . .
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези са си направо екскурзианти.
7
12
 
3
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Разбира се само гадните новини пишете: а за ски скока нещо!
6
1
 
12
 
! Отговори
Бръм преди 6 години
Е какво очакваме, то половината ни представители там са с родата - кой спортист, кой треньор :)
5
0
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МързеливА работа. Само се оплакват . Условията са едни и същи за всички. Въпрос на качества и умения, когато ги нямаш ...каузата е загубена. На олимпиадата отиват най-добрите сред най-добрите. Уникални хора с уникална психика . Те побеждават защото го искат и тренират 24 часа . Останалите са просто средно статистически пълнеж.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама нали отидоха на екскурзия с нашите пари
2
2
 
15
 
! Отговори
гневен преди 6 години
Писахме масово по форумите да ги прибирате тея туристи още вчера, защо ги оставихте и днес да излагат България. Или се надявахте да вземат медали.
1
9
 
8
 
! Отговори
Хасан преди 6 години
Ами че от бълхари какво да очакваш..