Еуфория на "Армията": УЕФА допусна ЦСКА в Европа

Така "червените" ще може да играят в евротурнирите
Обновена: 28 фев 2018 16:54 | 28 фев 2018 16:52, Красимир Ангелов
59
Еуфория на "Армията": УЕФА допусна ЦСКА в Европа
Снимка: Булфото

УЕФА допусна ЦСКА-София до участие в европейските клубни турнири, ако се класира по спортен път, съобщи клубният сайт на "червените".

"Току-що в офисите на клуба пристигна официално писмо от УЕФА. От Европейската футболна централа ни информираха, че ЦСКА ще може да играе в евротурнирите, ако се класира по спортен път. Да спечелим заедно всички битки до края на сезона", се казва в съобщението.

Така и от УЕФА индиректно признаха, че именно ЦСКА-София е наследник на автентичния ЦСКА.

Подробности и реакции след решението четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: УЕФАЦСКА-София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
19
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
Ако това е истина значи и в УЕФА са същите мафиоти като нашето БФС. Аз никога не съм се съмнявал,че спорта се ръководи от най-големите мошеници и мафиоти,но поне от законовата рамка да не се излиза.Сега вече всеки един наш отбор спокойно може да се фалира и остави дълговете си на държавата и да си регистрира нов отбор със същото име с тире или без тире.Важното е балъците които сега ще плащат дълговете да са доволни. ТОВА Е БЕЗПРИНЦИПНОСТ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ и да подкрепят и други отбори!
33
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Китарата на Елвис куха ти е китарата.
32
2
 
18
 
! Отговори
Софиянецът-ЦСКАР преди 6 години
КзЛевски
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да пускст хи ама от сезон 2019/2020! При това с 4 титли!
30
2
 
20
 
! Отговори
Перукевич преди 6 години
Ще измислим нещо и ще ги спрем ! В краен случай няма да им дадем лиценз-няма как ,на тяхно място ще уредя ,,родния ,,Геренбахче,,...
29
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Историята на ЦСКАСлушай, ти, глупостите на изкуфялата баба Дора. УЕФА ги признава, баба Дора - не. На кой му дреме за мнението на баба Дора? Цитат: "Така и от УЕФА индиректно признаха, че именно ЦСКА-София е наследник на автентичния ЦСКА."Баба Дора може да се пенсионира.
28
13
 
30
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 6 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
27
10
 
27
 
! Отговори
Китарата на Елвис преди 6 години
Ако някой купи китарата на Елвис Пресли на търг, може да си свири на нея колкото иска, но дори и да вземе неговото име, никога няма да стане Елвис и да има неговата история. Да си я носят със здраве емблемата, но НИКОГА няма да станат ЦСКА и да имат неговата история!!!
26
4
 
23
 
! Отговори
vdch преди 6 години
Всичко отива в Държавен архив...20, баба ти Дора от архиви ли разбирала. Защото част от живота ми е минала там и знам, че в архивите (държавни или градски) не се съхраняват документите на спортните организации. И помоли я моля те за успехите на отборите тези работи да не ги дрънка примерно в Шотландия за Рейнджърс или в Италия за Фиорентина или Парма или другаде, че горките хорица може да умрат...от смях.А че на "автентичния" Ботев акциите са още у г-н Селския, но нямат проблеми е друга тема
25
9
 
25
 
! Отговори
синята пъпка преди 6 години
Ръководството на Уевски начело с Перукян още утре ще обжалват това решение на УЕФА. Аз съм от Уевски и като прочетох новината започнах да пикая кръв, ке требе да одим на уролог. После от яд ке си бръкнем отзад.
24
1
 
19
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До АнонименДа да да, пълниме ги с ракия...вените
23
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вените, вените
22
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от платени журналисти, ако цска софия е наследник на някого, то това е литекс, каквато беше и тезата миналата година.
21
10
 
26
 
! Отговори
Здравко преди 6 години
Няма вече ЦСКА. Сегашният отбор е просто плагиат на името.
20
12
 
28
 
! Отговори
Историята на ЦСКА преди 6 години
Въпрос: Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята на истинския(фалиралия) ЦСКА ?Отговор: на синдика на истинския (фалиралия ) ЦСКА: - Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавен архив. Документацията на ЦСКА отива там. Някои от документите ще отидат в НОИ. Тези два клуба ЦСКА-София и ЦСКА 1948, за които говорите са нови дружества със своя собствена история, макар тя да е съвсем нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи и няма как да принадлежи на тези клубове.
19
4
 
25
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Те и миналата година ги допуснаха, до жребия!!? Важно е какво точно пише в писмото, и дали това не е само стимул за играчи и фенове???
18
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В спорта всеки може да играе на даден турнир ако дадена фирма му плати място за турнира. Дадена фирма е платила ЦСКА да може да участва в дадени туртири.
17
13
 
28
 
! Отговори
Л преди 6 години
Допуска ги,но като приемник на Литекс . Четете,четете
16
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Литекс на Гриша Ганчев от Микра
15
3
 
22
 
! Отговори
Джуджето преди 6 години
Джуджето е Господ всички дружно се строете да му лъскате чипиците.