Георги Дерменджиев ще е на тегленето на жребия за баражите

България ще научи своя съперник на 22 ноември
19 ное 2019 08:20, Анисия Иванова
19
Георги Дерменджиев ще е на тегленето на жребия за баражите
Архив: Булфото

Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев ще присъства на тегленето на жребия в Швейцария за баражите от турнира Лига на нациите. България ще научи своя съперник на 22 ноември, петък, а събитието ще се проведе в Нион, където е централата на УЕФА.

Наставникът ще бъде част от делегацията на “лъвовете” в компанията на настоящия президент на централата Михаил Касабов и други представители на администрацията на БФС, пише “Труд”.

Веднага след като паднат въпросителните около противника, с който ще спорят нашите за място на финала, от футболния съюз ще стартират преговори за приятелски мач. Той трябва да се играе през февруари и да бъде генерална репетиция за предстоящите важни срещи.

Ако “трикольорите” спечелят в тези два мача, то те ще си осигурят място сред 24-те финалиста на Евро 2020. Първият бараж е на 26 март. Най-вероятният ни съперник е отбора на Шотландия.

Още за спорт четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
WHY?Какво да наблюдава на тези жребии?
17
0
 
3
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
България отива на бараж заради отличните си резултати в Лигата на Нациите. Не се изказвай без да имаш идея. Там Хубчев беше треньор. Дойде Балъков и тотално съсипа отбора. Искрено се надявам чичо Гошо да успее, но, някак му нямам доверие предвид тотално слабите резултати, които имаше в Левски.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление, Балъков и Дерменджиев са слаби треньори. Няма как при Хубчев да бием наред- Норвегия, Португалия, Холания, Швеция, а при въпросните двама със същите тези футболисти да сме трагедия. Дерменджиев доказа, че не става за нищо още в Левски. Наследи един тактически подготвен отбор от Стоянович, който съсипа за броени дни. Никакви голови положения от корнери и статични положения. Дойде Хубчев в Левски и промяната се видя след седмица. Искрено се надявам чичо Гошо да успее, въпреки това.
15
2
 
0
 
! Отговори
Zaki преди 4 години
Vreme e za obedinenie na naciqta ni v kauzata nare4ena Bulgaria-dali 6te e v sport, politika revoluciq i tn.Kolkoto i da sme zle trqbva da im dadem malko doverie i podkrepa. Pak kakvoto stane...
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв жребий, играем с Шотландия и ги бие в Глазгоу и след това пак там мачкаме победителя от Сърбия - Норвегия
13
2
 
3
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Видимо повечето не знаят за какво става въпрос -както е обикновено тук-трещат и шараните им бият +.България има шанс да отиде на Европейско,не от тези квалификации за европейското,а от Хубчевските резултати в "Конфедерация" ли се казваше ...типа "приятелските мачове" от предишните квалификации.Абе убава рабаота,ама пак ромите и комунистите са виновни,че нищо не знаем... .
12
1
 
3
 
! Отговори
+- преди 4 години
Със Шотландия е първият мач -там в Глазгоу.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аве те и навремето Дания ги обраха от плажовете 92-ра май беше и после всички знаем какво стана. Гърците пък да не бяха нещо невероятно като станаха европейски. Напред бейби лъвчета.
10
2
 
1
 
! Отговори
110 преди 4 години
Аболютно подкрепям 9, с две думи жалка работа.
9
5
 
3
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Браво на човека !! Успя за кратко време да направи от НИЩО В НЕЩО! БРАВО
8
4
 
9
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Жоро Шубата ще намаже. Хотелче, йедене и пиене. И около него още 10 туриста от БФС. Какво има да им се наблюдава на тези жребии??
7
2
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Сега е момента бат Гошо ако е пич да каже - Масрафа от едно ходене до Швейцария ще излезе примерно 40 000 лева. Няма да ходим, а купуваме с тез пари топки и ги раздаваме на ДЮШ на отборите от В група.
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само допреди няколко години за Европейското се класираха първите отбори в групата и най- добрият втори директно, а останалите втори играеха бараж помежду си за отиване на Европейско. А сега предпоследния в групата( България в случая) да има шанс да се класира за Европейско. Басси жалката история.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 4 Опропастиха всичко тия...с една дума Евро- Джендърска история, брат!
4
2
 
7
 
! Отговори
Един преди 4 години
Как така хем ще се тегли жребий, хем "Най-вероятният ни съперник е отбора на Шотландия."? Стъкмистика, а?
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такава иддиотска схема.....Да завършиш от 5 отбора в групите на 4-то място на 15 точки от победителя ( Англия) и на 9 точки от втория( Чехия) и въпреки това да имаш шанс да се класираш чрез някакъв безумен турнир- Лигата на нациите.
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредния турист.
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От къв зор ще ходи бате Гошо там.